We zijn in Hoofddorp erg kundig, en met veel enthousiasme geholpen door Jochum. De keuken is perfect afgeleverd, en hij is door George uit Amsterdam geplaatst, we kunnen. Iet anders zeggen wat heeft die man een vakwerk afgeleverd. Iedere dag heb ik plezier van de prachtige keuken er is werkelijk niet op of aan te merken. TOP
Vakkundig advies en prettige verkoper met ruime ervaring. Afspraken worden goed nagekomen en uitgevoerd. Monteur die de montage keuken heeft uitgevoerd is een uitstekend vakman!
Ik heb er uiteindelijk een mooie keuken aan over gehouden
Heel vakkundig personeel nemen goed de tijd met het ontwerpen van een keuken,totaal niet opdringerig om de keuken te verkopen. Heel mooie showroom diversiteit aan showroom opstellingen. Keuken netjes bezorgt en geplaatst door vakkundig personeel. Hele goede keus gemaakt met deze keuken firmawij zijn er erg blij mee.
De levering was prima en de monteur heeft zijn werk uitstekend verricht.
Prima zaak alleen de nazorg is erg traag en moeizaam
Goede ervaring ook met garantie geval ,goed geregeld .
Kwaliteit slecht, heeeel veel schade. Montage slecht, heeeel veel fout gemonteerd. Service slecht, na levering zeer lang. 3 augustus gemonteerd 15 mankementen 9 oktober (onder voorbehoud) wordt alles hopelijk zeer profesioneel en onbeschadigd vervangen. Daarbij hoop ik, dat ik geen schade krijg aan de muren en vloer. Heel veel werk gehad aan het bellen, mailen enz. Over de ergernis maar niet te spreken
Aangenaam ontwerpgesprek
De keuken zelf is mooi en van een goede kwaliteit
Contact met verkoper in de showroom
Kwaliteit van de keuken is zoals verwacht.
Die heb ik niet!!!
keuken was niet compleet de deur van de koelkast was er niet en daar moesten we lang op wachten eindelijk komt deze a.s. Vrijdag . En er is niet goed gekeken naar de plaatsing hadden een hele lelijke hoek die niet bekleed was dat hebben wij persoonlijk opgelost maar het was erg jammer van de mooie keuken een groot minpunt
we genieten dagelijks van onze nieuwe keuken!
Gastvrijheid in de showroom
Ik moet 1200 betalen voor montage , komt er iemand die om 3 uur roept ik ga naar huis , afzuig kanaal en roosters drama Kast ombouw nr 3 is besteld keuken is er zo ''ingepleurt NOOIT ZAKEN DOEN MET BRUYN keukenmontage
Goed geholpen, mooie showroom en tot nu toe (slechts 2 maanden) voldoet de keuken prima. De monteur was op korte termijn weer aanwezig om een foutje te herstellen, dat contact liep prima.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle