Meedenken met oplossingen
Goede snelle service en prima monteurs
De verkoop en nazorg van de verkoopmedewerker was erg goed.
Goed advies. Mooie keuken met goede prijs/kwaliteit verhouding
Ik heb helaas geen positieve ervaring.
Prettig advies, niet te pusherig. Lekker dichtbij Flexibel in advies/aanpassen aanbieding 1e monteur dacht mee en bood hulp aan.
Het belangrijkste vonden wij dat ons niets opgedrongen werd. Alles bleef eigen keus en op een plezierige manier en geheel vrijblijvend werd ons op andere mogelijkheden in de uitvoering van de keuken gewezen.
Top ervaring
fijn contact in de showroom. we waren bij ehk terecht gekomen via t project waar ehk de keukens voor wilde leveren. Alles liep goed tot t leveren aan toe
Alles is volgens afspraak gedaan. Enkele ontbrekende items zijn zonder problemen na geleverd en gemonteerd.
In de showroom gesproken over meeleveren vensterbank. Bij inmeten was daar niets van bekend, man zou nakijken en er op terugkomen. Nooit meer iets gehoord, later kwamen we erachter dat het dus niet mee is genomen in de prijs. Niet fijn. Uiteindelijk extra moeten betalen, niet netjes. Er is ook nooit over gesproken dat de vensterbank en smetranden later gemonteerd zouden worden, is wel fijn om te weten. Is echt een nadeel als dit later weer moet, is dit niet gelijk te regelen?
Snelle levertijd. Meedenken met ontwerp.
Prachtige keuken van goede kwaliteit. Goed geholpen met ontwerp en soepel proces naar aannemer. Eigen Huis Keukens is hulpvaardig en professioneel bij incidenten en uitdagingen. Er was eea misgegaan tussen ontwerp en levering waardoor keuken te laag is. Prima opgelost.
Aardige mensen. Verstand van zaken. Goede montage!
Zeer plezierige begeleiding tijdens aankoop. Goed de tijd gegeven voor keuze, goede adviezen, kan niet beter
Bij de aankoop en het process tot aan de montage van de keuken zijn we goed geholpen. Vanaf het moment van montage hebben we eigenlijk alleen maar problemen gehad en we zijn absoluut niet tevreden hoe hier mee om wordt gegaan. 3 keer is er een monteur langs geweest. Uiteindelijk is onze keuken nog niet af en er is 3 keer schade toegebracht. Als je met jullie belt om deze schades te bespreken, voel je je total niet serieus genomen.
Hele mooie showroom vakkundig personeel geen agressieve verkoop,hele goede prijs kwaliteit verhouding . Zeker aan te raden voor een bezoek in de showroom
Ondanks het feit dat (weer) de verkeerde spullen waren geleverd heeft de servicemonteur (in dienst van EHK) zijn werk zeer zorgvuldig en netjes gedaan. Een voorbeeld! En ook nog eens netjes opgeruimd.
Nalevering van bakoven duurde erg lang, evenals de smetplinten.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle