Mijn contactpersoon dhr. Noort is vriendelijk en professioneel en heeft meegedacht over ontwerp en uitvoering. Prima communicatie.
fijne, klantvriendelijke aanpak.
Vriendelijke, klantgerichte en vooral professionele begeleiding bij de aankoop van onze keuken. Er werd heel goed meegedacht.
Wij zijn prettig en zeer goed geholpen door Minca de Jong.
Vriendelijk en deskundig geholpen.
Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst. Daar krijg ik al een goed gevoel bij. Prachtige showroom, wij voelde ons direct thuis. Zijn zeer prettig geholpen door Kim Broekman. Meedenken en goede adviezen van haar, super... Mvg Alberto Liesker
Prima advies van Norbert-Jan. Er werd ruim de tijd genomen en meegedacht met de keuzes die we maakten.
Goed advies en meedenken om de bestaande keuken te kunnen vervangen naar onze wens.
Wij werden op een zeer prettige manier te woord gestaan en hadden echt het gevoel dat wij als klant koning waren. Dank aan Philip voor het meedenken en het ontwerp van de keuken en zeker ook de lieve dame van de catering!
We hebben met Eigen Huis Keukens een zeer goede ervaring opgedaan. Zowel met de te maken keuze, de vriendelijkheid van het personeel en de professionaliteit van de advisering. Een grote pluim daarbij voor onze adviseur Philip!!!!!
We zijn ontzettend prettig geholpen door dhr. Danny van Zijl. Hij heeft alle tijd genomen om onze nieuwe keuken te ontwerpen en daarin mee te denken en te adviseren. Ook andere vriendelijke medewerkers.
Heel prettig en vakkundig geholpen. Bedankt.
Kwaliteit van 3D ontwerp kan hoogwaardiger om realistischer beeld te geven. Vergemakkelijkt ook de besluitvorming.
Super geholpen door Kim en een mooie afronding door Danny. Goed advies en er wordt echt met je meegekeken wat de beste optie is. Voor ons een dikke 10!!
Nu nog de oplevering en b
Werd prettig geholpen en die ook nog meedacht met onze situatie veel kan en niets moet.
Onze ervaring met de medewerkers is positief, echter hoorden wij 2 verschillende verhalen en weten nu niet meer welke medewerker de waarjeid spreekt. Mijn vraag aan de verkoper in Hoofddorp was of we 2 verschillende merken, Bosch en AEG keukenapparatuur konden bestellen en of dat duurder kon worden,i.v.m.alle apparatuur van 1 merk! De verkoper in Hoofddorp zei dat dat niet uitmaakte, maar dat de AEG inductiekookplaat duidelijk beter was. Er werden zoveel Bosch en Aeg apparaten afgenomen, dat dat niet uitmaakte voor de korting! Omdat de keuken as in januari/ februari geleverd gaat worden, kan ik me voorstellen dat de korting nog groter wordt, omdat in deze 9 maanden nog weer nieuwere, energiezuiniger modellenuitkomen, zodat het oudere model dat wij besteld hebben mogelijk met meer korting verkregen kan worden. Over de nazorg kan ik nog niet oordelen! Als deze goed is, zal ik Eigenhuis keukens aanbevelen!
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle