Goede service en klantvriendelijk personeel. Zaken met spoed worden erg snel opgepakt. (Beoordeling slaat alleen op de koop, levering volgt later pas)
Ik merk dat het heel druk is bij de vestiging Amersfoort. Telefonisch soms niet te bereiken ondanks gebruik van keuzemenu. Verkoopmedewerker druk waardoor gemaakte afspraak (aanleveren vragen/offerte) niet altijd werd waargemaakt. Verder vriendelijk en bekwaam personeel en uiteindelijk goed geholpen.
Samen tot een prima ontwerp gekomen.
Wij zijn super blij met het advies en het ontwerp van onze toekomstige keuken!
Radjen heeft ons perfect geholpen en dacht met ons mee. Heel klantvriendelijk, niet opdringerig en zijn vakkennis is uitstekend. Wij waren door onze ervaring met hem ook snel van mening dat de keuken bij Eigenhuis Keukens gekocht moest worden. Prettig persoon om mee te schakelen.
Goed advies en service en prettige communicatie.
Andere keuken adviseurs zijn wat creatiever in tekenen en meedenken. Toch gekozen voor een eigen huis keuken. Ruime showroom en genoeg keuze.
Prettig geholpen en een hele goede service !
Prettig contact, ongedwongen en gezellig. Goed advies en mooie prijs gekregen. Duidelijkheid over evt kleurverschil huidige keuken was ook goed!
Hele prettige service, klantgericht, Silvia dacht goed met ons mee.
Na een zeer ontevreden eerste afspraak met Ton had ik een prachtige vervolgafspraak met Paul. Paul begreep mijn prioriteiten en gaf eerlijk advies en aanbod. Showroom had een leuke sfeer en iedereen was behulpzaam.
Blije eigenaren van een hele mooie keuken. Goed en vakkundig geholpen door Sylvia, die wist waar zij het over had. Goed advies, meedenkend.
Vestiging zit in verbouwing, vandaar niet alles letterlijk te zien, maar we wisten wat we wilden hebben, dat scheelt dan wel. Adviseur kundig en meedenkend voor de kleine details, heel fijn. Ook erg prettig dat montagekosten pas na het plaatsen van de keuken betaald hoeven te worden!
Perfect geholpen door Jeroen
Prima advisering en service. Prettige contactpersoon. Meedenkend en humoristisch.
Prettig ontvangst, en er werd goed de tijd voor genomen.
Wij zijn uitstekend geholpen door Mireille , we mochten tussen door daar we eigenlijk op 24-06 een afspraak hadden. we voelde ons zeer op ons gemak. We hebben na goed onderhandelen dan ook de keuken gekocht.
fijn dat we telefonisch zo goed konden overleggen
Prima contact, advies en erg meedenkend en een vriendelijke adviseur/verkoper! Ralph Noort.
wij zijn geweldig geholpen een man die goed luistert en al onze wensen heeft vervuld nogmaals dank hiervoor
Mijn contactpersoon dhr. Noort is vriendelijk en professioneel en heeft meegedacht over ontwerp en uitvoering. Prima communicatie.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle