Met Paul als onze verkoper zijn wij heel erg tevreden. Hij is duidelijk, heeft veel kennis en ervaring en ook in voor een grapje! Hij is een echte adviseur en geen vervelende verkoper! Super blij met de aankoop van onze keuken!
Op zich zijn we prima geholpen door Wesley, die echt zijn best deed. Echter een aantal kritische punten; 1) Je kunt niet in de portemonnee van een klant kijken. Bij een aantal zaken gaf Wesley al aan dat het wel duur zou zijn etc, terwijl wij dat zelf mee vonden vallen 2) Vertel een klant waar je mee bezig bent. We waren veel aan het wachten, de adviseur was bezig iets te doen op zijn computer, wij hadden geen idee wat en hoelang het zou duren. 3) Wij vinden dat we te weinig opties aangeboden hebben gekregen. Veel zaken hebben we zelf gesuggereerd. Bijvoorbeeld of er een andere oven mogelijk was, een andere kraan, etc. Ook zelf gevraagd naar de mogelijkheid van greeploze keuken en de meerprijs. Toen deze op de offerte verwerkt was vroeg ik me af of de streep onder het blad in een andere kleur kon en dat bleek te kunnen. Had ik er zelf niet om gevraagd, had ik het niet geweten. Ik vind dat we te weinig op de mogelijkheden zijn gewezen. Wellicht komt het omdat het een projectkeuken is, voor ons is het een belangrijk moment en we willen goede beslissingen maken. Uiteindelijk toch nog €6000 erbij geplust, maar het totaal gevoel is mager. Vandaar het cijfer.
Hele fijne adviseur. Philip dacht mee, vriendelijke overkomen, ervaren, kennis goed up-to-date. Personeel erg vriendelijke en fijne showroom (overzichtelijk en volledig)
Klantvriendelijk en denken graag met je mee. Showroom was een deel in verbouwing waardoor het rommelig was, anders was dat cijfer zeker hoger geweest!
In 2e instantie goed gelukt
Prettig gesprek gehad met Radjen van Eigenhuis Keukens in Houten. Geen standaard verkoopgesprek en niets wordt opgedrongen. Radjen gaat goed in op de vraag van de klant en denkt graag mee voor de meest optimale oplossing voor mij. Hopelijk is de nazorg net zo goed als het verkoopgesprek!
vriendelijk geholpen door Mireille/ Voor zover ik het kan beoordelen had ze verstand van zaken, en ik ben zeker blij met het eindresultaat op papier
Zeer uitgebreid geholpen. Alle mogelijkheden besproken en laten zien. Er werd zeer goed meegedacht en degene die mij hielp had veel kennis! Al met al erg tevreden.
Op een vlotte manier naar een keuken voor het nieuwbouw appartement
Wij hebben het als zeer plezierig ervaren zoals wij begeleid zijn met de aankoop van de keuken
Keurig ontvangen, naar ons idee vakkundig geholpen en zeer belangrijk er werd ons niets opgedrongen.
Minca is een goed luisteraar, vraagt door om goed de wensen van de klant te begrijpen, is erg bedreven met de software zodat ze makkelijk de impact van diverse opties kan laten zien, combineert dit op het juiste moment met mogelijkheden in de showroom, kortom, wij zijn erg tevreden over haar klantgerichtheid en derhalve effectiviteit. Zij is iemand die je een opdracht gunt!
Wij zijn op een prettige en bekwame wijze ontvangen en vakbekwaam geadviseerd. Niets op aan te merken!
Super tevreden over Corine van de Vorst. Ze heeft mij goed geholpen en geadviseerd.
Uitstekende begeleiding. Goed geluisterd. Kwam betrokken over ondanks late tijdstip. We zijn erg blij met de uitkomst
Prettig geholpen, fijne ervaring doordat de tijd& geduld wordt genomen voor wensen en de wijzigen. Duidelijkheid gekregen wat de technische mogelijkheden voor onze keuken is icm met de nieuwbouw woning. Keuken visueel gemaakt door opties te laten zijn in de showroom en dit weer in te tekenen in een 3D tekening. Fijne en snelle communicatie!
Geholpen door de heer Martin Schreutelkamp. Vakkundig, vlot en meedenkend, waardoor we tot een mooi ontwerp kwamen, passend in het budget dat we voor de keuken hadden uitgetrokken.
Wij zijn zeer tevreden
Huub van Doornestraat 4