2 keukens aangeschaft bij EHK, zeer positivieve ervaring bij het ontwerp, de keuze van materialen en apparatuur en vooral de advisering en goede suggesties. Er werd uitgebreid de tijd genomen om uiteindelijk tot een keuze te komen. Omdat beide keukens nog geleverd en geplaatst moeten worden daarover nog geen beoordeling.
Super goed, vriendelijk en professioneel geholpen door een hele aardige jongen na opgelicht te zijn door een ander bedrijf. We zouden Eigen Huis keukens aan iedereen aanraden!
Héél fijn en bekwaam geholpen door Anjelica van Dienst. Ze nam alle tijd voor ons, dacht met ons mee. Geen gedram, een verademing binnen de keukenbranche.
Zeer te spreken over de benadering. Vond het alleen commercieel gezien niet sterk dat ik zelf na een mail die ik 5 dagen eerder had gestuurd moest bellen over deze mail. Wellicht goed om kort te vermelden dat de mail in goede orde is ontvangen en dat hier z.s.m. op gereageerd wordt. Verder fijne communicatie.
Uistekend
Prettige contacten tot nu toe gehad. Tevens vlotte afhandeling van de opdrachten.
Prettig geholpen en goed advies.
Prettig en meedenkend geholpen door Anton Schietekatte
Prettig
Prettig geholpen met verrassende ideeën. Stap voor stap door adviestraject begeleid waarbij meerdere afspraken ook geen probleem waren.
Prima opties, verkoopster niet emotioneel. Wel handige tip gekregen voor de keuken en ruimte om onze gang te gaan. De ervaring was beter geweest indien de verkoopster meer emoties had gedeeld gezien dit ons eerste appartement is. Gezien zij hier niet de tijd voor nam, om ons verhaal aan te horen, voelde het te zakelijk terwijl dit voor ons iets emotioneels is. Tip: connect met de klant, hiermee verhoog je de sales.
Zeer prettig verkoopgesprek, geen vervelende verkooppraatjes maar een ogenschijnlijk eerlijk advies. Keuken moet nog geplaatst gaan worden, maar dat lijkt helemaal goed te komen. Showroom is matig, volop bezig met nieuwe keukens te plaatsen waardoor de ruimte er leeg uit ziet, begrijpelijk maar dat zou beter moeten kunnen.
Wij zijn heel goed geholpen bij het ontwerpen van de keuken door Radjen. Eerlijke adviezen en niet alleen maar voor de duurste opties. Dat heeft er mede voor gezorgd dat wij met een goed gevoel de duur uit gingen. Het plaatsen moet nog gebeuren maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed komt.
Radjen Mohes Singh heeft veel tijd gestoken in het samenstellen van onze ideale keuken. Regelmatig ontstonden nieuwe inzichten waardoor de details van de keuken aangepast moesten worden. Zonder mopperen heeft hij de voorgestelde wijzigingen verwerkt. De showroom wordt verbouwd en daardoor heb je maar beperkte voorbeelden om te bekijken. Helaas voor ons maar uiteindelijk hadden we al redelijk in ons hoofd wat we wilden. We zijn wel erg nieuwsgierig naar het eindresultaat.
Zeer prettig en vakkundig geholpen.
In het voorjaar 2017 heb ik een keuken op maat besteld bij Eigenhuis Keukens Hoofddorp. Door omstandigheden heb ik deze met pijn in mijn hart moeten annuleren. Nu enkele maanden later zijn de omstandigheden veranderd. Voorzichtig heb ik opnieuw het EHK Hoofddorp gebeld met het verzoek naar de mogelijkheid om als nog de geannuleerde keuken te kunnen bespreken. Natuurlijk kon dat en binnen enkele dagen liep ik het pand binnen en met een hartelijk welkom. Samen met Silva heb ik de 1st keuken opstelling bekeken en na een kleine upgrade hebben we wederom een fantastische keuken op papier samengesteld. (uiteraard in samenwerking met de computer) TOP, met dank aan Silvia en team Hoofddorp.
Showroom; Onvoldoende vanwege verbouwing. Daardoor waren veel zaken niet te zien. Tip: Plaats de inspiratiehoek bij het daglicht. Advies; Veel eigen inbreng nodig Personeel; Het eerste contact liep niet goed doordat adviseur onvoldoende op de hoogte was van de mogelijkheden en daardoor onvoldoende rekening hield met onze wensen. 2e adviseur (Radjen) heeft ons heel vriendelijk verder geholpen en er samen met ons voor gezorgd dat de keuken naar tevredenheid is samengesteld. Dat wij EH keukens niet aanbevelen heeft te maken met het eerste contact dat niet goed verliep. We zijn toch verdere gegaan met EH keukens omdat het de projectleverancier van ons project is. Echt aanbevelen kunnen we pas, als de keuken daadwerkelijk naar onze volle tevredenheid is geplaatst.
Fijne ontvangst. Vriendelijke en geduldige verkoopster. Hoe de plaatsing en het uiteindelijke resultaat wordt kan ik nog niet zeggen. Huis is nog niet gebouwd
Vooral heel erg tevreden over de hulp van lusette heek.
prima advies gekregen en per saldo een mooi pakket uitgezocht aan de hand van een aardige verkoper
Ik vond dat Paul goede indeling oplossingen had, dat onze keukenwensen deed verwezenlijken. Hij dacht ook mee met de financiële kant.
Erg prettig gesprek gehad. Verkoper schakelde snel en wist de gestelde vragen goed te beantwoorden. Als ze iets niet wist gaf ze dat duidelijk en eerlijk aan en ging gelijk bij een collega of fabrikant het antwoord halen.
Goed geholpen door Lusette. Laat je vrij in de keuzes die je maakt en weet waar je naartoe wilt
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle