Top geholpen in Amersfoort nadat ik in Houten geen goede ervaring had
danny heeft veel tid er ingestkoken om ons goed te informeren en onze keuken is erg mooi geworden.
Fijne ontvangst van vriendelijk personeel. Werden verwend met broodjes en koffie. Goede voorlichting mbt uitbreiding en wensen van de keuken.
Zeer plezierig en vakkundig. Maar bovenal eerlijk en meedenkend.
Super goed geholpen door Martin. Hij stond open voor onze ideeen dacht met ons mee.
Goed bedrijf met zeer vakbekwame mensen.
De verkoper voelde precies onze wensen aan. De kwaliteit van de keuken en apparatuur is ook naar onze wens. Prijs kwaliteit is goed.
De heer Mohes Singh (Radjen) heeft ons geadviseerd over het samenstellen van een keuken. We waren erg enthousiast over de manier waarop hij dat aanpakte. Van begin (1400 u) tot eind (1730 u) heeft hij ons onvermoeibaar en zeer deskundig bijgestaan totdat er een eindontwerp stond waar we, nadat het een dag bezonken is, nog steeds volledig achter staan. We hadden bij binnenkomst een redelijk idee wat we wilden, maar dankzij de feedback van Radjen hebben we ons idee op een aantal belangrijke punten kunnen bijstellen, waardoor het uiteindelijke ontwerp er beduidend beter op is geworden. Radjen liet ons uiteraard zelf over dingen nadenken maar schroomde niet om ons op onhandigheden in onze ideeën te wijzen! Verder is de snelheid waarmee alles wordt uitgewerkt zeer verrassend. Kortom we hebben niets dan lof voor Radjen als persoon en als deskundig adviseur!!!!!
Wij hebben een zeer goede ervaring met verkoper Frank. Deskundig, denkt met je mee en dat zonder te pushen!! Dat is ook de reden dat we uiteindelijk de keuken gekocht hebben.
zelfs na 10 jaar is een simpele nalevering mogelijk en ik werd vakkundig geholpen.
Met veel zorg aan een tekening gewerkt. Deze zou nog afgemaakt worden en verzonden, dat is nog niet gebeurt maar volgt hopelijk snel met een indicatie wat het mag kosten.?
Prima geholpen door Timo!
Wij zeer te spreken over het contact dat wij gehad hebben met Radjen Mohes Singh. Op een ontspannen manier nam Radjen de tijd voor zijn klant. Op zijn eigen authentieke wijze voelde je dat hij zich echt in de klant inleefde. Hij probeert niet de duurste keuken te verkopen maar de keuken die bij je past. Met gevoel voor humor liet hij zijn deskundigheid zien. Adviseerde goed en liet klant zelf zijn conclusies trekken. Hij forceerde niets maar liet klant zelf nadenken over datgene wat hij nu precies wilde. Kortom een zeer positieve ervaring.
Goed advies van Timo ontvangen!
ging wat stroef in communicatie, initiatief moest steeds van ons komen
Mooie showroom met kundig personeel. Jammer dat specifieke project informatie zoals vastgestelde keuken coupon niet gecommuniceerd is. Deze korting is ook niet te zien op de offerte en medewerkers zijn hiervan niet op de hoogte.
Zeer positieve ervaring. Gastvrije ontvangst. Waarderen in het bijzonder de eerlijke input en deskundigheid van adviseur Wesley Isendam.
Erg vriendelijk personeel, bedrijfsleider kwam tijdens het gesprek nog langs voor koffie en gebak, erg attent.
Fijne behandeling en advies gekregen. Gezellige benadering en uiteindelijk een prachtig ontwerp voor onze aanstaande keuken. Geholpen door Radjen, echt top!
Goed gesprek en heldere uitleg!
Snel begrepen wat we willen. Denkt mee. Duidelijk en doeltreffend.
We hadden nog niet eens getekent voor het huis. Maar toch klantvriendelijk geholpen en de tijd voor ons genomen. Radjen heeft een vlotte babbel, blijft wel eerlijk. Kortom fijn geholpen
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle