- Goed advies - Adviseur dacht goed mee - Veel keuze - Er wordt echt tijd voor je genomen - " geen gladde verkooppraatjes"
Goed deskundig en niet opdringerig geholpen door Frank.
Mooie showroom, goed advies, flexibel, zakelijk en sympathiek personeel! Meer kan ik er niet aan toevoegen.
We zijn door mw Moritz goed begeleid bij de keuze van de keuken en bij de gewenste inrichting. Plezierig overleg.
vriendelijk geholpen en vakkundig geadviseerd. Goede tips gekregen en aandacht voor de kleine details.
Onze verkoper/adviseur Radjen was uiterst service gericht, dacht met ons mee en luisterde goed naar wat wilden. Er werd ruim tijd voor ons uit getrokken en al onze vragen werden beantwoord. Al met al een positieve ervaring. Het enige minpuntje is dat de ict apparatuur waarmee wordt gewerkt traag is. Daardoor zit je soms wel 30 seconden lang met z'n drieën naar het scherm te staren voor dat daar de aangepaste 3D weergave op verschijnt.
We zijn super goed geholpen door Radjen. Hij begreep helemaal wat onze wensen waren en voegde daar zijn eigen ideeen aan toe waardoor we tot een mooi eindresultaat kwamen. En hij regelde ook nog eens eten omdat we om 17:00 uur een afspraak hadden die tot in de avond duurde. Ik vind dat nog een service. Dank je wel Radjen. We kijken naar onze keuken uit. 👍👍👍👍👍👍
We zijn ontzettend prettig geholpen door radjen Mohes. Hij nam alle tijd, liet ons alle mogelijkheden zien, we mochten een Chineesje mee eten. Echt super. Het blonde meisje die ons in eerste instantie aansprak en ons in eerste instantie hielp vond ik ook super prettig. Door haar bleven we graag nog wat langer in de winkel rondkijken!
De keuze voor eigenhuis keukens is voortgekomen uit een nieuwbouwproject waar deze partij de keukens levert. Afspraak was snel gemaakt en konden ook op zaterdag terecht wat wel een voordeel is. De locatie is goed te bereiken met voldoende parkeergelegenheid. We werden hartelijk ontvangen en konden alvast even een rondje kijken in de showroom. Eenmaal ontvangen door de zeer enthousiaste verkoper (met goede koffie) en een inspiratie rondje te hebben gelopen zijn we de keuken in grote lijnen gaan samenstellen. Door het gebruik van een 3d animatie kon je gelijk een goede indruk krijgen van het uiteindelijk resultaat wat ik een zeer fijne manier van samenstellen vond. Eenmaal de grote lijnen uitgezet konden we het allemaal nog eens laten bezinken thuis en hebben we een paar weken later een tweede afspraak gemaakt om de laatste puntjes op de spreekwoordelijk i te zetten. De verkoper nam uitgebreid de tijd om dingen te laten zien zowel in de showroom als in de 3d animatie. Uiteindelijk een mooie complete keuken en een flesje wijn rijker. Kan dan ook wel zeggen dat het kopen van de keuken positieve indruk heeft achtergelaten en hoop dat het verdere proces ook zo gaat met de aflevering en montage.
Geweldig leuk en ervaren team. Ontvangst super. Prachtige showroom. Aandacht en gastvrijheid.
Werd elke jeercvlit en klantvriendelijk geholfen aan de telefoon en via de mail.
Adviseur Michel komt zijn afspraken niet na. Informeert niet over aanvullende kosten. Toch een keuken afgenomen vanwege tijdsdruk.
Bijzonder deskundig advies van Kim, wees mij regelmatig op consequenties waardoor in positieve zin ik mijn idee/mening bijstelde, fraai eindresultaat! Gedateerd aandoend computerprogramma haperde regelmatig, impressie die je meekrijgt is een basic zwart-wit uitdraai, tamelijk armetierig. Full Color vanuit verschillende perspectieven zou je anno 2018 wel mogen verwachten.
Vanuit de aannemer aangesloten bij Eigen Huis Keukens. We zijn bij verschillende keukenleveranciers geweest, maar prijstechnisch en qua gevoel toch uitgekomen bij Eigen Huis. We zijn heel prettig geholpen door Radjen. Goede klik en dacht goed mee. Hij nam uitgebreid de tijd voor je. We mochten zelfs na sluitingstijd nog een keer kijken. We hadden ons vergist in de koopavond, maar er was nog iemand binnen aan het werk en liet ons uitgebreid nog even kijken. Radjen was goed bereikbaar voor vragen per tel en per mail. Verbeterpunt: Het 3D ontwerp was t.o.v. concurrenten minder mooi. Ligt aan de gebruikte software, niet aan het vakmanschap van het personeel.
Fijne samenwerking.
Mooi bedrijf ,bereikbaar heid laat veel te wensen over. Meerdere malen zijn we niet terug gebeld Verkoop adviseur heel slecht bereikbaar zowel telefonisch alsook per mail en daarmee worden vragen niet beantwoord of laat beantwoord
Heel plezierig en efficiënt overleg met verkoper gehad. Beter kan wel de info over de mate van verplichting. Gezegd is: "dit is een offerte" maar uit alles lijkt het toch (zie bv ook deze felicitatiemail) een definitieve koop te zijn die alleen nog aangepast kan worden. Kunnen we alsnog naar een andere leverancier over 1,5 jaar? Geen idee. Verwarrend omdat wij door te late instroom op een project alles in grote haast moesten beslissen en geen tijd hadden om ook andere aanbieders te bekijken.
De tijd die voor je wordt genomen is prima en goed advies van verkoper gekregen. Er wordt meegedacht om tot een goede oplossing te komen.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle