lusette luistert goed naar wat je voor ogen hebt,kan zich goed verplaatsen in de koper, denkt mee en verwerkt de door ons uitgedachte info in een nieuwe tekening waardoor je een goed beeld krijgt hoe je nw keuken eruit kan komen te zien.
Alleen telefonisch enorm slecht bereikbaar.
was niets op aan te merken!!
Zeer prettig! We zijn heel goed geholpen. Kregen op alle vragen antwoord. Een nieuwe keuken uitzoeken moet een feestje zijn en dat was het ook! Bedankt Lusette Heek!
Prettig geholpen, goede capuccino, vakkundige informatie
Prettige omgang en toereikend advies en begeleiding
Danny heeft ons heel goed geholpen. Hij nam de tijd en heeft goede kennis van zaken.
Prima winkel, met neutraal advies. Geen verrassende tips of inzichten, maar prima
Goed advies gekregen.en goed luisteren naar onze wensen. En een keuken besteld,die precies ons budget was
Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen door Rianka.
We zijn prettig ontvangen en goed geholpen met advies en er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen
Prettig en vakkundig geholpen bij de aankoop. Uitgebreid advies gehad.
Zeer goed geadviseerd. Ik hoop dat de levering en plaatsing ook goed verlopen.
Goed advies, denkt goed mee met de wensen van de klant. Helaas was de showroom deels in verbouwing.
Wij zijn goed en vakkundig geholpen.
Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken en materialen. Luisterde goed naar onze wensen en was zeer behulpzaam. Gewoon Top!!!
Complimenten voor mw. Snoeij-Elties voor haar fijne en deskundige begeleiding bij aankoop van onze keuken.
Kort maar krachtig, top !
Er werd genoeg tijd genomen. Er werd niets opgedrongen.
Radjen heeft ons uitstekend geinformeerd bij de aankoop van onze keukens. Zijn hulp was onmisbaar bij het nemen van enkele cruciale beslissingen. Een gemis voor Eigen Huis Keukens dat hij is vertrokken!
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle