Klantvriendelijk en geen druk

We konden alles bekijken en bespreken, er werd goed geluisterd. Er was geen druk en ook geen tijdsdruk. Goed advies gekregen

Kwaliteit in meedenken

Samen met de adviseur Wilco Kooij hebben we een fantastische keuken uitgezocht. Door wensen aan te geven heeft hij verschillende mogelijkheden aangeboden. Traditioneel, verrassend en out of the box. Al met al is het een totaal andere keuken geworden dan we vooraf dachten, met al onze wensen, betere ruimte indeling en toch binnen ons budget. De 5 sterren zijn het zeker waard!

Goed geholpen

Wij zijn erg goed geholpen!

Goed geholpen en een fijne keuken uit kunnen zoeken.

Binnen de beperkingen (ruimte) die een appartement nu eenmaal oplevert is het maximum uit de mogelijkheden gehaald in samenwerking met de adviseur van Eigen Huis keukens. Wij zijn dik tevreden met de manier waarop we geholpen zijn en nemen de reistijd die nodig was. (45 minuten) om persoonlijk tot overeenstemming te komen voor lief. Een keuken koop je niet van een plaatje, daar moet gevoel bij komen en dat kan alleen bij een persoonlijk gesprek waarbij de mogelijkheden geëtaleerd staan.

Met Erik na enkele aanpassingen in de apparatuur van de keuken tot een mooi resultaat en tot onze tevredenheid overgegaan tot het aanschaf van de keuken en deze beklonken met een mooie fles “prosecco.” J&S

Klant wordt niet ontzorgt

Klant wordt geconfronteerd met arbo zaken. Het werkblad en de achterwand zijn te lang voor de lift dus moet deze via de trap naar de tweede verdieping. Op de verkoop order wordt even bijgeschreven dat de klant er zelf voor zorgt dat deze boven komt. Na installatie van de keuken wordt verteld dat de klant alle verpakkingen zelf moet afvoeren. Dit verwacht ik wel bij de Keukenloods maar niet bij Eigenhuis keukens. Waarom moet ik akkoord verklaren dat mijn gegevens alsmede mij IP adres gebruikt kan worden voor andere doel einden.

Super goed geholpen door Ricardo

We zijn erg goed geholpen door Ricardo Hij is vakkundig en luistert goed naar je wensen en geeft goed advies

Snelle en deskundige service

Zaterdagmiddag even komen kijken, zonder afspraak, maar alsnog zijn wij zeer vakkundig en snel geholpen en hebben wij onze nieuwe keuken gelijk kunnen bestellen.

Heel goed geholpen!

Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Nick van Eigenhuis Keukens Capelle. Hij dacht met ons mee, luisterde naar onze wensen en gaf goed advies. We hebben onze droomkeuken uit kunnen zoeken en kunnen niet wachten tot installatie!

Prima ontvangst

Verkoper is vriendelijk en heeft kennis van zaken

Alle mogelijkheden besproken en doordacht. We kunnen niet wachten tot de keuken geplaatst is.

Bij het zoeken naar een keukenadviseur in de omgeving kwamen wij ook bij Eigenhuis Keukens in Hoofddorp uit. Hier werden we vriendelijk ontvangen en kregen we goed de ruimte om lekker rond te kijken en te orienteren. Geen gepush voor een afspraak of verkoper in je nek, erg fijn. Na een tweede bezoek hebben we een afspraak ingepland om een ontwerp te maken. Ricardo heeft de hele middag met ons een ontwerp gemaakt naar onze wensen. Geen vraag was te kritisch of gek, maar er werd wel goed meegedacht of onze wensen wel logisch en maakbaar waren. Hierin zijn we tot een gaaf ontwerp gekomen die zelfs binnen ons budget bleef. We wachten nu vol vertrouwen de plaatsing af!

Voor de keuken in onze nieuwbouwwoning zijn we super geholpen door Marcel (vestiging Capelle aan den Ijssel). Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. De werkwijze was ook super transparant. Kortom, een geweldige ervaring en we kunnen niet wachten totdat de keuken wordt geleverd en geplaatst!

Uitstekende ervaring

We hebben een uitstekende ervaring met Eigenhuis Keukens in Amersfoort. In ons net gekochte appartement staat een keuken die ook geleverd was door Eigenhuis Keukens. Wij wilden graag een aantal aanpassingen doorvoeren. We waren blij verrast dat Lars zo goed met ons mee wilde denken om op de meest kosteneffectieve manier onze wensen uit te voeren. Daarbij werden door hem steeds oplossingen voorgesteld die voor ons het beste waren en niet die oplossingen die de grootste omzet voor Eigenhuis zouden opleveren. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen toch meer te vernieuwen in plaats van aan te passen. Maar dat is helemaal ons eigen initiatief geweest. Lars begon blijmoedig overnieuw met samenstellen. Na een aantal keren overleg naderden we stap voor stap het eindresultaat waar we blij mee zijn. Dat zou niet gelukt zijn zonder de niet aflatende enthousiaste hulp. Prettig was ook dat we op geen enkel moment enige druk hebben ervaren zodat we in ons eigen tempo tot keuzes konden komen. De uitvoering moet nog volgen, maar wij hebben daar alle vertrouwen in.

Duidelijk, ervaren en betrokken!

Betrokken en ervaren in het ontwerpen van een functionele en mooie keuken!

GEWELDIG!!

Ik werd hartelijk welkom geheten door Frank van der Berg. Ik heb hem mijn ideeën uitgelegd en in zeer korte tijd bleek Frank een verkoper te zijn die heel erg met mij mee dacht. Veel van die ideeën sloten naadloos aan bij die van mij. Binnen nog geen 2 uur konden we elkaar de hand schudden en het contract ondertekenen. Daarnaast is Frank ook geen verkoper in de zin van opdringen. Hij is pas echt tevreden als de klant ook tevreden de deur uit gaat. Nogmaals dank Frank ik kan niet wachten tot de, mede door jou, uitgezochte keuken geplaatst wordt.

Uitstekende service, klantgericht, meedenkend, vriendelijk personeel.

goed en professioneel geholpen

wij zijn blanco binnen gekomen bij Eigen Huis Keukens en werden door Cathelyn van Doorn begeleid in onze zoektocht. Haar jarenlange ervaring en inzicht in de keuken business werd direct duidelijk en heeft heeft geresulteerd in een voor ons ideale keuken. al met al een zeer fijne ervaring en absoluut een aanrader voor mensen die een op het lijf geschreven keuken willen realiseren

Zeer plezierige ervaring bij het aankooptraject

Wij zijn erg tevreden over het aankooptraject en hebben daarom veel vertrouwen dat de oplevering ook goed zal gaan verlopen. Dat zal pas over twee jaar plaatsvinden, maar ons vertrouwen is gebaseerd op de uiterst vriendelijke, geduldige en vakkundige begeleiding door Lars zoals wij deze tot nu toe hebben ervaren. Daarnaast willen wij tevens de vriendelijke en hartelijke ontvangst door de dames in de showroom en aan de balie niet onvermeld laten.

Heel goed een tien

Je wordt heel netjes en vakkundig geholpen ,en ze denken ook met je mee wat goed voor je is ik ben heel blij dat ik daar ben geweest

Perfect geluisterd naar de klant en op de juiste momenten het advies gegeven wat nodig was.

Wilco van Eigenhuis Keukens Capelle luistert goed naar je wensen, geeft zijn oprechte mening met een professioneel advies en dit leid tot een keuken ontwerp naar keuze van de klant. Ik ben zeer tevreden! Dank je!

Professioneel en klantgericht

Wij hebben het gesprek met Susanne als erg positief beschouwd, er werd met ons meegedacht bij het maken van de afspraken (en de schema's van de kinderen) en tijdens de afspraken zelf was er alle tijd om alles door te nemen. Keuzes werden goed doorgesproken, en er werd (ook ongevraagd - in de goede zin) goed advies gegeven, waardoor ik denk dat we straks een hele fijne werkbare keuken krijgen die er ook nog eens fantastisch uit gaat zien.

Uitstekend advies en meedenkend.

Oplossings gericht zowel als ontwerp als financieel. Geen opgedrongen adviezen.

Top geholpen en super ervaring bij Eigenhuis Keukens

Dankzij Waldo van Eigenhuis Keukens hebben wij onze droomkeuken kunnen realiseren. Waldo, bedankt voor de fantastische hulp en super service!

Prima keuzebegeleiding vanuit adviseur.

Cathelyn heeft goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht in de beste oplossing voor onze nieuwe keuken. De gesprekken waren erg prettig en door ons is er geen druk ervaren. Er was alle tijd voor ons en het heeft geresulteerd in een prachtige keukenopstelling. Wij zijn erg tevreden met Eigenhuis Keukens Hoofddorp. . .

Tevreden

We hebben een fijne ervaring met Lusette uit Amersfoort. Ze heeft geduld, denkt mee en komt met ideeën en oplossingen. Ze bracht onze wensen tot leven waardoor wij onze droomkeuken aan haar hebben toevertrouwd zonder koehandel.

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle