Filters

10

Raymond van Eigenhuis Keukens Amersfoort is vakkundig, eerlijk en denkt mee met de klant.

Wij hebben een nieuwe keuken nodig ter vervanging van de bestaande (er gaat steeds meer kapot). Een zaterdag lang hebben we bijna alle keukenzaken in de regio Amersfoort bezocht, puur informatief. De eerste op het lijstje was Eigenhuis keukens in Amersfoort en het 1e contact met Raymond was goed, vrijblijvend en vriendelijk. Deze dag ons lijstje verder afgewerkt en alle indrukken in het weekend laten bezinken. Op basis van alle bezoeken en alle reviews maar vooral door ons 1e contact met Raymond, er voor gekozen om als eerste bij Eigenhuis Keukens Amersfoort met Raymond om tafel te gaan zitten. We hadden zelf al het nodige huiswerk gedaan en al een goed beeld van wat wel en niet wilden. In de twee daaropvolgende adviesgesprekken heeft Raymond ons vakkundig en eerlijk geadviseerd. Weglaten wat niet reëel of praktisch is en toevoegen waar nodig. Hij denkt mee, weet veel en wat hij niet weet zoekt hij direct uit via collega's of via leveranciers. Uiteindelijk is er een keuken getekend die precies aan onze wensen voldoet. We hebben er alle vertrouwen in dat het vervolg van het proces ook professioneel wordt opgepakt. We kijken ernaar uit dat onze keuken ergens volgend jaar wordt geleverd en geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Top geholpen door Leonie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal Top !

Zeer goed geholpen door Leonie. Goede ideeën, en ook meedenken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, je voelt je welkom en voorzien van deskundig advies. We hadden gelijk een klik met de adviseur die helaas na ons eerste gesprek is vertrokken. Gelukkig is die klik gebleven en hebben we een prachtige keuken samengesteld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfecte service

Vandaag is de monteur geweest om de door ons bestelde panelen in orde te maken. Wij zijn blij dat het nu opgelost is en willen u laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de wijze waarop dit door jullie is opgepakt. Ook willen wij onze waardering uitspreken voor de monteur die voortreffelijk werk heeft geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel goed

Het geduld ,en heel goed advies .

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige keuze

Mooie keuken Prima prijs en goed advies en fijn dat de tijd ervoor wordt genomen. Zijn erna nog naar het inspiratiehuis geweest , daar kan je alsnog bekijken welke apparatuur je gekocht heb en krijg je ook advies. Volgend jaar zullen we het eindresultaat zien . We kijken ernaar uit.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slechte service, geen communicatie, matige kwaliteit keuken

Enkele maanden geleden is de keuken geplaatst en sindsdien zitten we nog steeds met meerdere, vervelende gebreken. De bereidheid om te helpen is er nauwelijks. Heb je last van een lekkage? Dan wordt je 2 weken later na veel bellen eindelijk geholpen. Gebreken worden niet hersteld, de kwaliteit is matig en communicatie is uitermate slecht. Ik zou deze partij nooit aanraden aan vrienden of familie en heb spijt van mijn keuze voor Eigenhuis Keukens.

 • Aanbevelen? Nee
10

Fantastisch geholpen, veel tips gehad en zeer tevreden de koop ondertekend

De jonge dame had zeer veel kennis van alle producten en kon een perfect advies geven waarna ik enthousiast een handtekening kon zetten onder het koopcontract.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne samenwerking om tot een mooie keuken te komen

Bij onze eerste afspraak werd rustig de tijd genomen om onze wensen voor een nieuwe keuken door te nemen. Meteen werd bij de eerste offerte opzet ook een 3D tekening gemaakt zodat meteen visueel zichtbaar was hoe de keuken er dan uit komt te zien. Dit is een fijne extra want je krijgt dan een goed beeld van je nieuwe keuken. Na een paar weken verstreken en thuis de keuken weer doorgesproken te hebben zijn we tot een 2de afspraak gekomen om hierbij de laatste veranderingen door te nemen en zo tot de koop over te gaan. Ook hier werd weer alle tijd voor ons genomen. Nu is het wachten tot volgend jaar april als de verbouwing gedaan is en dan als laatste de mooie nieuwe keuken van Eigenhuis keukens geplaatst gaat worden.

 • Aanbevelen? Ja
1

Uitermate teleurstellend is zacht uitgedrukt!

Op een pinksterdag met redelijke druk een krabbel gezet bij Eigenhuis. Het leek mij gemakkelijk aangezien Eigenhuis was aangesloten bij het nieuwbouwproject. Nou ik kan je vertellen, op het moment van tekenen kon ‘alles’ en nadat je getekend hebt is het opeens onwijs moeilijk en moet je het zelf uitzoeken. Verkeerde en desinformatie gegeven over een muur verplaatsen waardoor het ontwerp van de verkoper niet overeen kwam met realiteit. ‘Ja dit mag u zelf oplossen’. Afijn, ook een verkeerde offerte leidingwerk gestuurd (€700 duurder). Gelukkig viel het op maar als onwetende zou je er zo intrappen! De gesprekken met verkoper Jeffrey zijn niet zozeer in de smaak gevallen, er is mijn inziens niet in de belangen van de klant gehandeld maar puur in eigen belang. 21-05-21 de krabbel gezet en vandaag 24-10-22 zou de keuken dan eindelijk geplaatst worden. Ik kreeg netjes een mail wanneer de levering en montage plaats zou vinden. Echter kreeg ik na de brief een telefoontje van de planner of het verplaatst kan worden naar de 25-10-2022, ik ging hier niet mee akkoord want hier had ik reeds andere aannemers ingepland. Nu is het 24-10-22 en is de zetter ‘ziek’ en krijg ik maar geen gehoor van Eigenhuis of de Planning. Zit inmiddels al vanaf 07:00 te wachten op een belletje wanneer iemand komt. Vertraging van het plaatsen kan leiden dat de planningen hierna allemaal mislopen. Kortom, voor het gehele proces raad ik niemand aan om je keuken bij Eigenhuis te bestellen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Netjes en vakkundig geholpen.

Netjes en vakkundig geholpen. Correcties werden netjes uitgevoerd en prijs en kwaliteit komen goed overeen. Aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn geholpen

Er werd naar ons geluisterd en er zijn verassende nieuwe ideeën gekomen. Benieuwd naar het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg fijn geholpen en voorzien van goed advies!

Goed geholpen en kwamen met adviezen waar we veel aan gehad hebben. Professioneel en aardig personeel die goed hebben meegedachte met de wensen en mogelijkheden van ons. Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige ervaring

Goede uitleg en tijd voor de klant. Meedenken en ook alternatieven laten zien. Duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
1

Niet doen!

We kochten een keuken van in totaal €21.000,- incl montage en apparatuur. Alleen maar problemen. We hebben nu al 4x een servicemonteur op bezoek gehad. Late levering van vaatwasser, niet gemonteerde kastpaneel op de vaatwasser, loshangende gootsteenbak na 3 maanden gebruik, plint met spleten, verschillende tinten wit van kast- en plintpanelen, verkeerde geleverde afvalbak. Er wordt niet of heel laat gereageerd op klachten, en ze worden elke keer steeds maar half opgelost. Ik zou aanraden om een ander bedrijf te zoeken; het is het niet waard.

 • Aanbevelen? Nee
10

Geweldig geholpen!

Fijn en eerlijk gesprek met de verkoper (Timo) over de mogelijkheden en de kosten. De verkoper nam de tijd, gaf goed advies en deed een mooi aanbod.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch geholpen

We waren oprecht onder de indruk van de combinatie van professionaliteit en creatief meedenken. We hebben een prachtige keuken gekocht die niet onder doet voor een design keuken, dankzij de hulp van de verkoopster. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle tijd voor een goed advies

We zijn op heel plezierige wijze geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Als plaatsing straks net zo goed gaat dan zijn we zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik heb ervaring ga ik kijken als keuken is goed bewerkt

Ik wil hebben goed en sterk en mooie keuken

 • Aanbevelen? Nee
9

erg fijn geholpen

Gewoon een goede uitleg en goede hulp bij het maken van keuzes

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies en zeer behulpzaam

Fijne eerste gesprek met Raymond. Hij neemt alle tijd om uit te leggen en denkt met mij mee. Vawege extra uitleg liep afspraak uit tot 22:00 uur. Vér na sluitingstijd. Voor Raymond was het geen probleem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige zaak, waar de professionele adviseur alle tijd voor je neemt.

Verschillende ontwerpen zijn besproken, samen met de adviseur en visueel gemaakt, waardoor je een goed beeld krijgt van de keuken. Uiteindelijk is het precies de keuken die we graag willen hebben. Raymond neemt alle tijd voor je, is vakkundig en geeft professioneel advies. Het contact is tot nu toe heel prettig verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne afspraak gehad

We hebben een afspraak gehad om de keuken samen te stellen voor een nieuwbouw appartement. Er is meegedacht aan het ontwerp. Er zijn verschillende ontwerpen uitgetekend waardoor je een mooi beeld van de keuken krijgt. En er is in de showroom meer dan voldoende te zien. Het contact is tot nu toe heel prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
5

Als er iets fout gaat, gaat het meteen helemaal fout

Het verkoop en bestel proces verliep prettig met een mooi keukenontwerp als resultaat. Jammer dat een onderhandeling nog steeds nodig is om een goede prijs te betalen. De elektra bleek niet volgens verwachting aangelegd door de aannemer, en ondanks waarschuwingen van onze kant is hier niets mee gedaan en stonden de installatie monteurs alsnog voor een verrassing. Contact met de service afdeling over de resterende punten is extreem frustrerend. Je wordt vriendelijk te woord gestaan maar niemand lijkt enig idee te hebben wat ze aan het doen zijn. Afspraken worden niet nagekomen, en zelfs na 3 keer navragen en controleren blijkt de werkopdracht voor de monteur toch weer de helft van de afgesproken werkzaamheden te bevatten. Je wordt nooit terug gebeld, je moet er altijd zelf achteraan. We zijn tevreden over de keuken, maar als er iets mis gaat kost het absurd veel moeite om het opgelost te krijgen.

 • Aanbevelen? Nee

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd