Filters

10

Vriendelijk, Deskundig en Meedenkend

Via een nieuwbouwproject kwam ik bij Eigenhuis Keuken in Capelle aan de IJssel terecht. Na het lezen van de recensies was ik wat sceptisch. Zoveel lovende berichten, kan dat wel kloppen? Kloppen doen de recensies zeker. Tijdens de afspraak werd ik hartelijk ontvangen en goed geholpen door Petra Haans. Ze had onze afspraak goed voorbereid. Aan de hand van het door mij vooraf gemailde moodboard en indicatie van budget had zij een ontwerp gemaakt en al wat materialen uitgekozen. Dit kwam erg overeen met mijn wensen en paste ook goed binnen mijn budget. Onder het genot van een kopje thee en iets lekkers hebben we het ontwerp nog wat aangepast. Tijdens een tweede afspraak is er opnieuw ruim de tijd genomen om alles nog een keer goed door te nemen en de puntjes op de i te zetten. Ook vind ik het fijn dat een aantal maanden voor levering er opnieuw een gesprek zal plaatsvinden, waarin het ontwerp nog kan worden aangepast. Kortom, wat mij betreft een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Relaxed, professioneel en warm!

Een heerlijk en goed gesprek gevoerd. Ze kwamen met geweldige ideeën en zijn dus hier zeer tevreden over!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima geholpen door iemand met veel ervaring.

We zijn erg tevreden , goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en klantgerichte service

Wij werden op een heel prettige manier geholpen om tegemoet te komen aan onze wensen. Een keuken kopen is niet zomaar iets en we hadden de indruk dat dit goed werd begrepen. We hebben nieuwbouw gekocht en de ervaring van dit bedrijf helpt zeker om op een geruststellende wijze naar de de oplevering van het nieuwe huis toe te leven. Ook prettig dat vlak voor de levering van de keuken nog aanpassingen in de zin van apparatuur ed kan plaatsvinden. Kort om, wij zijn blij dat we onze keuken bij Eigenhuis keukens hebben gekocht!

 • Aanbevelen? Ja
10

Overweldigend!

Bij binnenkomst zagen wij gelijk al onze keuken staan. De showroom vonden wij overweldigend mooi! Veel keuze en van goede kwaliteit. Wij hadden de afspraak met Lorenzo. Hij heeft ons op een rustige en duidelijke manier de mogelijkheden laten zien. Wij zijn ook bij andere keukenfirma's geweest, maar hadden toch het meest fijne gevoel bij Eigenhuis Keukens. Na twee gesprekken waren wij er al uit. Heel blij met onze keuze en de medewerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en meedenkend

Wij zijn uitstekend en zeer professioneel geholpen door Wilco. Wij waarderen de meedenkend houding, niets was te gek om te vragen en de goede informatie wat Wilco ons heeft gegeven. Super bedankt voor deze goede ervaring, we zijn enorm enthousiast over onze keuken!

 • Aanbevelen? Ja
9

Op een hele prettige manier een keuken uitgezocht

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen, fijne service

Wij zijn heel goed geholpen bij Eigenhuis Keukens in Amersfoort. Er werd heel goed naar ons geluisterd. Leonie dacht goed mee en begreep wat welke kant wij op wilden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service, eerlijke prijzen, mooie kwaliteit

Onze huidige keuken is van Eigenhuis Keukens. Volgend jaar verhuizen we naar een nieuwbouwwoning, waar een andere projectboer aan gekoppeld zit. Toch bij Eigenhuis gaan kijken. Goed geholpen, er wordt goed met de klant meegedacht. Er worden verschillende opties in de winkel laten zien, waarna je een keuze kunt maken. Prijs was goed. Kwaliteit van de huidige keuken is nog steeds mooi na verschillende jaren. Alles bij elkaar heeft dat ertoe geleid dat we nogmaals een keuken bij Eigenhuis keukens hebben aangekocht!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geholpen

Wij zijn al jaren een trouwe fan van eigen huis keukens en hebben nu voor de 5e keer , ja u leest het goed! , een nieuwe keuken besteld . Eigenlijk zegt dit al alles want denk niet dat er veel gezinnen zijn die zoveel keukens gekocht hebben bij 1 bedrijf . Wij hebben met meerdere verkopers te maken gehad en altijd super fijn geholpen. Nooit enige druk gevoeld om snel te beslissen en laatste keer zijn wij meerdere keren langs geweest voordat de koop gedaan was. Ook met de montage altijd tevreden geweest en als er iets niet klopte of beschadigd was geen enkel probleem en werd het snel opgelost . Dus wij zijn trouwe fan van eigen huis.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel prettig!

Ik ben ontzettend blij met de uiteindelijke keuze (er is namelijk heel veel te kiezen!1) en ben ervan overtuigd dat het een prachtige keuken wordt. Dankzij Richard, die ons zeer klantvriendelijk overal bij heeft geholpen. Nu hoop ik ook dat de keuken goed geinstalleerd wordt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijke aandacht en tijd

Via de projectontwikkelaar van ons nieuwbouwhuis uitgekomen bij Eigenhuis keukens in Amersfoort. Mooi en ruim opgezette showroom met veel voorbeelden en presentatie van de mogelijkheden. Ze werken er bij voorkeur op afspraak zodat ze iedere klant de tijd en aandacht kunnen schenken die ze verdienen. Het is tenslotte een hele investering en je zult er (waarschijnlijk) vele jaren tegen aan moeten kijken. Dan is het wel zo prettig dat het geen overhaaste beslissing wordt. Lusette Heek heeft ons prettig door het hele proces heel geloodst. Hier en daar wat adviezen gegeven en uiteindelijk de tekening voor ons gemaakt. Tot ieders tevredenheid. Mooie bijkomstigheid: geen aanbetaling vereist en ongeveer 13 weken voor de opleverdatum worden we nogmaals uitgenodigd om door te nemen of onze keuze nog steeds hetzelfde is gebleven. Kunnen we nog even nadenken of we toch liever een andere kleur zouden willen….

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal content!

Voor onze nieuwbouwwoning Land van Essche Strijen ook (gaan niet over één nacht ijs) naar Eigenhuis Keukens (project partner nieuwbouw) filiaal Capelle ad IJssel geweest. Wisten wat we wilden; werden met onze wensen agoed en ongedwongen (door Nick) geadviseerd naar de (ook on)mogelijkheden. Op andere ideeën gebracht. Uiteindelijk naar tevredenheid offerte die we hebben omgezet naar aankoop. Ca. drie maanden voor (op)levering nog gesprek voor de "keuken puntjes op de i."

 • Aanbevelen? Ja
9

Top ervaring.

Wij kwamen bij toeval hier terecht en werden door Sabine zo leuk ontvangen(zonder afspraak), dat wij hebben besloten om een afspraak te maken. We hadden een afspraak met Nick en ook hij heeft ons zo vakkundig en vriendelijk geholpen, uiteindelijk de keuken van onze dromen hier gekocht. Kortom een top team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk en met prima advies geholpen.

Goed advies, van te voren duidelijkheid gegeven over de tot stand komen van een offerte. Er wordt genoeg tijd genomen en vriendelijk geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig en deskundig geholpen.

Wij zijn prettig en deskundig geholpen met alle vrijheid tot het uitzoeken van alle onderdelen van onze keuken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super en fijne begeleiding

Wij zijn goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg klantvriendelijk

Goede verkoper. Dacht goed mee Erg vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en professioneel

Via ons nieuwbouwproject kwamen wij terecht bij EigenHuis Keukens. Ricardo heeft ons vriendelijk en professioneel geholpen, waarbij hij de tijd nam om naar onze wensen te luisteren en met ons mee te denken. We kunnen niet wachten tot de keuken geplaatst is en we kunnen genieten van het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk en kundig

We zijn vriendelijk maar ook kundig geholpen bij het zoeken naar de juiste keuken en bij het maken van de goede keuzes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende en vriendelijke service

Via het nieuwbouwproject Borg&Buiten kwamen wij terecht bij Eigenhuis Keukens in Houten. Daar maakten wij kennis met Timo, wat een topper! Hij heeft ons erg goed en vriendelijk geholpen me onze keuken, waar wij blij mee zijn. Ook na het gesprek stond Timo voor ons klaar om ons bij extra vragen te helpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Denkt met je mee!

Super goed geholpen door Wilco! Met zijn ervaring wist hij precies wat wij nodig hadden en dacht mee met verschillende opstellingen van de keuken. Uiteindelijk een mooie keuken gekocht die volledig naar wens is!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn gesprek!

Wij hebben een erg fijn gesprek gehad en daarna kwamen we met vrij veel gemak uit de prijs! De keuken moet nog geplaatst worden, dus daar kunnen we nog niet heel veel over zeggen maar tot nu toe zijn we erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
6

Ik weet het nog niet........

Wij hebben een huis gekocht in een project dat nog moet worden gebouwd. Keuken uitgezocht. Verkoper denkt mee, maar was veel te optimistisch bij te verwachten prijs. Dat leidde tot een wat ongemakkelijk 2e gesprek. Na overleg, plussen en minnen lijken we er goed te zijn uitgekomen. Nu afwachten op het vervolg dat nog even op zicht (afhankelijk van de bouw) zal laten wachten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en eerlijk advies

Vanuit het nieuwbouwproject waren we naar SieMatic Eigenhuis Keukens Houten gestuurd waar we bij Timo terecht kwamen. Hij nam alle tijd om ons goed en eerlijk te adviseren en aan het eind bleek ook de prijs een stuk lager dan we hadden verwacht. Een absolute aanraders. Bedankt Timo

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle

0384542975

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.