Filters

8

Heel tevreden

Zeer vriendelijk ontvangen en zeer geholpen bij de keuze van de keuken. Alle tijd en hulp om te bepalen welke opstelling, waar een la of kastje enz. Denkt zeer goed mee en geeft tips en advies maar laat de keuze bij jezelf. Dwingt niets op. Kortom zeer tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

SUPER !

MOOIE SHOWROOM, goede kwaliteit, vriendelijke verkopers die met je meedenken !

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en deskundige begeleiding en advies door Mireille Snoeij-Elties

Na ontvangst door Mireille, heeft ze met ons alle mogelijke opties laten zien en geadviseerd met de complete invulling van onze nieuwe keuken. Daarna heeft ze het gevisualiseerd in een mooie 3D afbeeldingen en vanuit diverse hoeken de keuken volledig conform de aansluitingen van de bouwtekening! Vanwege haar aanpak hebben we daarom direct besloten de keuken te kopen. Wij zijn daardoor heel tevreden over de geboden service door Mireille bij Eigenhuis Keukens in Capelle aan den Ijssel!

 • Aanbevelen? Ja
8

Super ervaring!

De verkoopadviseur had veel kennis van zaken en hielp ons enorm bij het samenstellen van onze droomkeuken. Wij hadden echt het gevoel dat onze belangen voor gingen en dat de afspraken alleen om ons draaiden. Super fijn en absoluut aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een meedenkende, vriendelijke verkoper, die goed naar ons luisterde en een professioneel advies gaf

We werden prettig ontvangen. Er werd voldoende tijd genomen en nieuwe ideeën toegevoegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer vriendelijke en ervaren advies

op alle vragen werd, na eerst een goed advies, antwoord gegeven. ook het contact met de verkoper, was zeer goed

 • Aanbevelen? Ja
1

Slecht

Zeer slechte ervaring met deze keukenwinkel. Gebruikt in de verkoop trucjes die ik als oplichterij ervaar. Onderdelen van de keuken die voor de leek (lees: klant) integraal onderdeel van de keuken uitmaken, blijken later extra te kosten. Alsof je een stoel koopt en voor de leuning apart moet betalen.

 • Aanbevelen? Nee
8

Professioneel en inspirerend

Zijn de afgelopen weken bij diverse keukenleveranciers wezen kijken, kwaliteit vergeleken en offertes opgevraagd. We zijn vanaf het eerste contact bij Eigenhuis professioneel geholpen en ondanks ons eigen ideeën (soms iets wat eigenwijs ;-), bracht Lusette ook haar eigen ideeën in. Zeer prettige ervaring en qua prijs kwaliteit (apparatuur en keuken) zeer goed voorstel gekregen. Nu wachten op de installatie in 2021, maar ook daar hebben we de volste vertrouwen in! Bedankt eigen huis keukens en Lusette.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geadviseerd door Ricardo Biesma Cruz Eigenhuis Keukens Hoofddorp

Wij zijn uitstekend geholpen door Ricardo. Hij heeft ons alle opties en keuzes uitgebreid laten zien, veel tijd voor ons vrijgemaakt en ons erg veel de ruimte gegeven om uiteindelijk de juiste keuzes te maken voor onze prachtkeuken waar wij ontzettend blij mee zijn. Indien je op zoek bent naar een mooie, zelfsamengestelde keuken en deskundig advies dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Het team van Eigenhuis Keukens Hoofddorp is bovendien erg vriendelijk en geeft zoals de naam al doet zeggen een echt "eigenhuis" gevoel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijn ontvangen, goed meegedacht en in de volle breedte van het assortiment keuken samengesteld.

Fijn meegedacht en mijn wensen vertaald naar een keuken.

 • Aanbevelen? Nee
9

Prachtige keuken voor goede prijs

Eigenhuis Keukens heeft een prachtige keuken ontworpen. De dame die ons hielp schakelde snel, kwam met goede ideeën. Zoals het er nu uit ziet werken ze met kwalitatief hoogwaardige producten. Als de installatie net zo goed loopt als de verkoop, dan worden het 5 sterren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Cijfer 10 is eigenlijk te laag

Advies en dialoog over de mogelijkheden waren uitstekend resulterend in een mooie en precies bij ons passende keuken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend advies en prima dienstverlening

Wij hebben een mooie keuken uitgezocht en werden prima begeleid in de keuzes die we moesten maken. Snelle opvolging van offerte met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en duidelijk verhaal.

De medewerkster let op details en informeert je op de juiste wijze. Duidelijke uitleg gaat van extra RVS plintjes tot aan de afwerking van de kleuren van de binnenzijde kastjes etc... Leuk en goed bedrijf. Ik weet niet hoe de montage en after sales gaan maar ik heb er vertrouwen in. Groetjes Ron

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geholpen, super service.

Afgelopen zaterdag geslaagd voor een keuken. We werden met open armen ontvangen en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Hele fijne service en zeker een aanrader om even binnen te lopen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en duidelijk geholpen

Verkoper dacht mee met ons. Liet verachillende mogelijkheden zien.

 • Aanbevelen? Ja
10

we zijn prima geholpen

Men heeft ons heel uitgebreid geholpen en ook alle tijd voor ons gehad met als gevolg dat wij heel goed geslaagd zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geholpen!

Goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken zonder het onnodig duurder te maken. Goed uitleg gekregen over de risico's bij bepaalde keuzes en geen gepush tot het maken van de sale. We hebben het advies als prettig ervaren. Nu nog even wachten tot de levering.

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig geholpen.

We werden op de afgesproken tijd goed geholpen. We kregen op goede tips van meneer Tijn van der Grift. Dus we gingen met een goed gevoel naar huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

prettig geholpen, goed advies

prettig geholpen, goed advies

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuk om met Mireille en keuken te ontwerpen

Wij zijn toevallig bij Eigenhuis Keukens in Capelle aan den IJssel terecht gekomen (kwamen er langs tijdens een bezoek aan een winkel in de buurt). De zaak ziet er mooi uit en we zijn vriendelijk geholpen. Uiteindelijk met Mireille een keuken ontworpen en gaandeweg het proces werden we steeds enthousiaster. Mireille heeft een aantal varianten uitgewerkt en ook haar eigen creativiteit in ons ontwerp verwerkt! Dit was een mooie aanvulling op onze ideeën. Dit proces heeft zo'n 3 weken geduurd en Mireille heeft ons op geen enkele manier onder druk gezet om te beslissen of te tekenen. Uiteindelijk hebben wij in een laatste sessie samen met haar de puntjes op de i gezet. Daarna met Nick en haar de offerte doorgenomen, onderhandeld, getekend en gelachen. Wij zijn heel tevreden met het ontwerp en de offerte. Het waren 3 leuke weken. We hebben er alle vertrouwen in de dat we straks een prachtige keuken zullen hebben.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geholpen en mooie, complete keuken als eindresultaat

Goed geholpen door professionele adviseur. Veel mogelijkheden laten zien en tot een passend voorstel gekomen voor een mooie, compleet ingerichte keuken. Erg tevreden over de dienstverlening.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede voorlichting, goede oplossingen, goede communicatie

Het is mijn 2e keuken bij Eigenhuis Keukens en je gaat uiteraard niet terug als de eerste keer niet pico bello in orde was.

 • Aanbevelen? Ja
8

professioneel

We zijn netjes te woord gestaan en er is goed geluisterd. Geen grootspraak, maar eerlijk en duidelijk advies.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zij nemen alle tijd voor je om je goed voor te lichten.

Met veel vriendelijkheid en gastvrijheid ontvangen door de gastvrouwen!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd