10

Zeer goed advies. Klantvriendelijk en klantgeicht

Gastvrij. Laat klant zelf kiezen. Geen opdringerij. Goed advies

 • Aanbevelen? Ja
10

De keuken van onze dromen uitgezocht

Erg goed geholpen bij eigen huis keukens houten. Deskundig personeel die je helpen bij het maken van keuzes. Wij hebben onze droomkeuken ontworpen samen met Sander!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn gesprek gehad!!

Het uitzoeken van de keuken duurde langer dan verwacht (zo'n 5 uur), maar was zeer de moeite waard!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen en meegedacht met het onwerp van onze nieuwe keuken

Vriendelijke verkopers die meedenken bij het indelen en ontwerpen van onze nieuwe keuken. Goed advies bij het kiezen van de juiste apparatuur en materialen. De verkopers gaan mee in de ideeën / wensen over de keuken die jezelf hebt maar geven ook eerlijk aan wanneer ze het ergens niet mee eens aan en komen met alternatieven. Hierdoor voelen wij ons gehoord en geholpen! Fijne partij!

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon goed

Werd prettig geholpen, bijna alles was mogelijk. ze hebben alle tijd ook al kom je meerdere keren terug.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bijzonder.

Wij hadden eind december 2019 een afspraak met Timo in Houten. Tekening van ons appartement meegenomen en vandaar uit gaan werken. Een concept plan op papier gezet van een keuken met daarin de nodige apparatuur verwerkt. Deze mijnheer Timo hebben wij ervaren als een zeer deskundige adviseur en heeft alles uit de kast gehaald en daarbij voorbeelden in de showroom laten zien van hetgeen was getekend in het concept. Niets was hem teveel en wij zijn naar huis gegaan om na te denken over het concept plan. Mogen altijd weer een afspraak met hem maken als er nog iets moest worden aangepast. Inmiddels zijn er wat ideeën ontstaan waarvoor wij een nieuwe afspraak gaan maken om te kijken of onze ideeën mogelijk kunnen worden gerealiseerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Complimenten! Wij gingen met een heel goed gevoel naar huis! Wat een goede begeleiding en in de showroom kan je goed de voorbeelden zien.

 • Aanbevelen? Ja
10

Denkt mee met de klant voor zijn ideale keuken

Na al eerder bij Eigen Huis keukens een keuken te hebben aangeschaft zijn we voor onze nieuwe woning weer teruggekeerd. En daarin hebben ze ons niet teleurgesteld.Ricardo van Eigen Huis keukens in Hoofddorp heeft ons op een zeer positieve wijze begeleid naar de keuken van onze nieuwe woning. Met alle geduld begeleidde hij ons binnen de mogelijkheden van onze ruimte waarin de keuken geplaatst moest worden. Allerlei scenario's passeerden de revue tot we uiteindelijk tot de meest praktische oplossing kwamen. Tijdens het gehele proces ( twee bijeenkomsten van 2 a 3 uur) hadden we totaal niet het gevoel dat er druk op ons uitgeoefend werd om snel te beslissen. Chapeau voor Ricardo

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede indruk

Wij hebben een goede indruk bij de aankoop van onze keuken. Goed advies van Timo. Hij luistert goed naar de wensen en het was gezellig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Meedenkend, helder en transparant.

Meedenkend ervaren personeel dat bereidwillig is om een stapje extra te doen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Eerlijkheid en out of the box meedenken!

Michiel heeft onze droomkeuken met ons samengesteld. Hij was hier oprecht en open bij en heeft onze wensen in een betaalbare keuken samengesteld. Lekkere koffie en gezelligheid hoorde daar ook bij. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend geholpen

goede uitleg en uitstekend geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

super geholpen

we heel goed en prettig geholpen met veel keuze en goede informatie super

 • Aanbevelen? Ja
9

Verkoper luistert goed naar de klant en komt met relevante aanvullingen die er toe doen.

Op een prettige en zeer persoonlijke manier geholpen. Er wordt veel tijd voor genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. en daarnaast ook relevante aanvullingen van de kant van de verkoper. Het was een zeer prettig gesprek en ik ging na aankoop dan ook voldaan naar huis.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend geholpen door vakkundig advies!

De klant vriendelijkheid en het vakkundige advies en voor een prachtige keuken voor een keurige prijs maakt het dat we uw bedrijf zullen aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke ervaring hoe het ook kan!!

Super goed geholpen en goed overleg van wat er allemaal mogelijk is. Nu een keuken waar je van zegt daar is over na gedacht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Waar wacht u op?

“De ketting is zo sterk als haar zwakste schakel.” En bij Eigenhuiskeukens hebben wij die zwakke schakel niet aangetroffen. Wij zijn zelfs laaiend enthousiast over het eindresultaat: een stralende keuken in ons nieuw appartement. Precies zoals we dat voor ogen hadden bij het bestellen ervan. Maar dat niet alleen. Natuurlijk, het eindresultaat geldt, maar nog enthousiaster zijn wij over het proces ernaartoe. Al onze contacten met Eigenhuiskeukens in Amersfoort, van de receptiemedewerkster, de verkoper en zijn leidinggevende, de inmeter, planner, plaatsing monteurs en servicemedewerker hebben ons in positieve zin versteld doen staan. Wij hadden de nodige negatieve reviews heus wel gelezen. En toch zijn wij na ons eerste bezoek, vol vertrouwen de winkel in Amersfoort uitgestapt. Wij raden Eigenhuiskeukens aan bij onze familie en vrienden. Het team doet wat het belooft. Waar wacht u op?

 • Aanbevelen? Ja
2

Komen beloftes totaal niet na

We hebben een keuken gekocht van ongeveer € 15.000. Tijdens het verkoopgesprek werd heel duidelijk afgesproken dat wanneer er een extra plint oid nodig was , dit gewoon in het bedrag zou zitten. Bij oplevering was dit niet het geval. Ineens komt er meerwerk in rekening. Nog sterker een plintje willen ze niet opsturen, zodat je daarvoor zelfs nog speciaal naar Amersfoort zou moeten rijden. Het plintje zelf kost weliswaar maar € 35-, maar het is niet meer van deze tijd om iets niet te willen opsturen. Ik raad iedereen af om zaken te doen met Eigenhuis Keukens, erg onbetrouwbaar!! Overigens de reden dat wij de keuken bij hun hadden gekocht was omdat het werd aangeraden door de aannemer van ons nieuwbouwhuis. Ik kan het iedereen afraden, Er zijn veel beter leveranciers.

 • Aanbevelen? Nee
8

Prima

Er werd goed naar ons geluisterd. De uitleg was duidelijk. Ze was heel behulpzaam en alles verliep naar volle tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige ervaring met een aardige en kundige medewerkster

Ik heb een bijzonder prettige ervaring gehad bij het uitzoeken van een keuken bij Eigenhuis keukens. Er werd goed mee gedacht.

 • Aanbevelen? Ja
8

In eerste instantie teleurstellend, daarna volledig tevreden gesteld.

Bij binnenkomst zaterdagmorgen wat info gevraagd aan de bali , wij wilden info over een nieuwe keuken , op dit moment is er geen mogelijkheid om geholpen te worden, vertelde ons een aardige dame ,dat was raar, de heren hadden allemaal al een afspraak staan vertelde ze , dan moeten we ergens anders maar een keuken kopen , maar hier hadden we er een gezien , toch maar even doorvragen aan wat heren die daar stonden te praten, en zie er kwam een heer naar ons toe die ons vriendelijk te woord stond en alle tijd nam om ons aan te horen. Dat bleek later de heer Kroder te zijn. Inmiddels een keuken gekocht naar allen tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
7

Tot nu toe perfect

Keuken is nu gekocht , maar moet pas over twee jaar geplaatst worden. Maar tot nu toe zijn wij perfect geholpen en goed voorgelicht bij Eigen huis Keukens in Capelle aan den ijssel. Hr Martin alvast bedankt. .

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Wij werden geholpen door Timo de Koning. We zijn twee keer bij hem geweest. In alle rust hebben we de mogelijkheden doorgesproken. Wat voor ons erg belangrijk was, dat er geen druk werd opgelegd, en de gelegenheid werd gegeven om thuis ook in alle rust de mogelijkheden te overwegen. Onze vragen en suggesties werden serieus gehoord en op in gegaan. Als de montage van de keuken straks ook zo verloopt, dan hebben wij met Eigenhuis Keukens de goede keus gemaakt. Nogmaals een groot compliment voor Timo de Koning.

 • Aanbevelen? Ja
9

Denken in oplossingen.

Ik werd vlot geholpen. Adviseur dacht goed mee. Adviseur dacht in oplossingen en kwam ook financieel met een keurige voorstel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend geholpen.

Prima geholpen na een matige start (we verkopen geen keukens op dinsdag dan is er niemand beschikbaar en doen we administratie, volgens de receptie).

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina