Fijn contact Goed meedenken
Tijdens onze zoektocht naar een keuken zijn goed geholpen door Santink. Inmiddels is de overeenkomst gekeken en we kijken heel erg uit naar de plaatsing. Super.
We werden vriendelijk ontvangen, super bijgestaan voor advies en ook nog eens culinair verwend.
Peter heeft wederom bewezen een uitstekend keuken adviseur te zijn, kwam met goede ideeën en kleuradvies.
Een paar dagen voor de afspraak hebben wij gebeld of het toch mogelijk was om de keuken bij Satink uit te zoeken i.v.m. de korte termijn die wij nog hadden voor het uitzoeken van de keuken in onze nieuwbouw woning. Dit was geen enkel probleem, meteen werd er een datum en tijd gepland. Wij werden vriendelijk ontvangen. Nadat wij eerst zelf wat rond gekeken hadden, kwamen wij bij Jan van der Kolk aan tafel. Jan nam echt alle tijd voor ons, er werd mee gedacht en wij kregen eerlijk advies. Wij zijn blij dat wij alsnog naar dit mooie bedrijf zijn gegaan voor het uitzoeken van onze ‘droom’ keuken.
Jay heeft ons heel fijn geholpen
Goed ontvangen en geholpen
Duidelijk en helder, met alle geduld om te komen tot een keuken die volledig aan onze wensen voldoet
Deskundig advies. Meedenken maar ook advies geven en zaken ontraden. Snel gevoel bij onze wensen. Vlotte opvolging van afspraken. Prettig contact met Dennis.
Ze hebben echt alle tijd voor je en geven een goed advies,en geven je een goed advies bij het kiezen van de apparatuur.
Professionele begeleiding bij het kiezen van onze keuken...vooral het keukenlab. was voor ons zo helpend in onze keuze. Erg gastvrije ontvangst en erg mooi resultaat hopen wij
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Satink Keukens Zwolle voor onze nieuwbouwwoning en zijn erg tevreden over het hele aankooptraject. Na eerst een rondje door de mooie showroom te hebben gelopen, hebben we een afspraak gemaakt met Dennis Jansen. Dennis luisterde goed naar onze wensen, dacht actief mee en nam uitgebreid de tijd om verschillende mogelijkheden met ons door te spreken, van kleuren en materialen tot indeling en apparatuur. Hij keek daarnaast zorgvuldig mee naar de lijnen en verhoudingen in het ontwerp, zodat de keuken een rustige en stijlvolle uitstraling zou krijgen. Ook wees hij ons eerlijk op praktische punten, zoals welke materialen beter bestand zijn tegen krassen. Zijn adviezen waren oprecht en deskundig, we merkten dat hij ons echt wilde helpen. Zijn enthousiasme en humor maakten het proces bovendien extra prettig. De 3D-tekening die hij maakte gaf een helder beeld van hoe de keuken er straks in ons nieuwe huis uit komt te zien. Kortom, we kijken met een goed gevoel terug op het aankoopproces en raden Satink Keukens Zwolle zeker aan.
Siematic specialist Peter vd Meulen heeft ons super geholpen bij de aankoop van onze 5e(!) keuken. Geen opdringerig verkooppraat, hij denkt heel goed mee, rekening houdend met je wensen en budget. Helemaal top!
Prettige communicatie. Erg goed in creatief en praktisch meedenken in oplossingen. Alles wordt onderbouwt met argumenten. Vele verschillende materialen worden getoond in de showroom en testlab, waardoor je dus altijd kan zien wat het hele plaatje inhoud. Duidelijke impressie tekening. Hier wordt nog echt de tijd voor je genomen.
Heel goed
Ik ben ontzettend fijn en goed geholpen door Tina. Zij heeft mij vanaf moment 1 meegenomen door de aankoop van mijn keuken. Van a-z heeft zij tijd vrijgemaakt om mij te ondersteunen in de aankoop. Ik ben heel erg tevreden met de dienstverlening van Satink
Creatief ontwerp gebaseerd op onze wensen, effectief handelend en prima kwaliteit/prijs verhouding. Kortom, top!
Satink Keukens, prachtige zaak, fijne sfeer, deskundig en creatief! Dafne is goud waard! Samen met haar al onze wensen in een mooi resultaat omgezet.
We zijn goed geholpen, goed geluisterd naar onze wensen. Alle tijd om juiste keuze te kunnen maken
Prima geholpen. Vakkundig advies. We kwamen vlot tot de keuken die we in gedachten hadden. Tijdens het proces werd ons budget gemonitord. Uiteindelijk kwamen we op een prijs uit die ons paste. Reden om bij Satink te kopen was omdat project Tuinkamer een samenwerking heeft. De tekeningen en aanpassingen zouden eenvoudiger afgestemd kunnen worden. We waren verrast toen we achteraf een meerprijs van de bouwer gepresenteerd kregen waardoor de gratis vaatwasser en een review-korting teniet werden gedaan. Hier hadden we graag op gewezen willen worden. Dat hebben we kenbaar gemaakt. Niks was achteraf te compenseren. Een rare nasmaak houden we hiervan over. Dus toch maar even de review bijstellen.
de keuken wordt eerst in 2027 geleverd
Bij binnenkomst had ik geen idee wat voor keuken ik wilde. Met de hulp van Jay zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Hij heeft het ontwerp mooi uitgewerkt in een 3d programma, waardoor we echt een beeld hebben bij het ontwerp. Jay nam echt de tijd voor ons en liep rustig alle opties door.
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Satink Keukens in Zwolle. De ontvangst was warm en hartelijk en adviseur Tina heeft ons fantastisch geholpen. Ze dacht persoonlijk en geduldig met ons mee en wilde voor ons gewoon echt een hele mooie keuken maken, in plaats van simpelweg zoveel mogelijk kastjes te plaatsen. Haar advies en gevoel voor stijl maakten echt het verschil. We zijn superblij met het eindresultaat! Marco & Caroline
Satink Keukens is aangesloten bij ons nieuwbouwproject en vanaf het eerste moment voelden we ons hier enorm welkom. Zonder enige ervaring stapten we binnen, maar we werden direct hartelijk ontvangen — met een drankje en alle tijd voor onze vragen. Samen met Tina hebben we stap voor stap onze droomkeuken samengesteld. Ze dacht met ons mee, gaf deskundig advies en wist echt te vertalen wat wij in gedachten hadden. Dankzij haar kennis, geduld en enthousiasme hebben we nu een prachtige keuken uitgezocht waar we ontzettend blij mee zijn. We zijn Satink Keukens – en vooral Tina – enorm dankbaar voor de fijne begeleiding en het warme, persoonlijke contact!
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle