Het personeel is erg aardig. Er wordt goed geluisterd naar wat je wensen voor de keuken zijn en er wordt goed meegedacht hoe je dit vorm kan geven. Uiteindelijk een mooie 3D model gekregen zodat we een beter idee krijgen bij onze nieuwe keuken.
Wij zijn goed geïnformeerd en behulpzaam personeel.
Top bedrijf.
In 3 afspraken tot een mooi (theoretisch) eindresultaat gekomen. Er was veel tijd en ruimte en ik werd nergens naartoe ‘verleid’. Goed gevoel over prijs/kwaliteit. In 2026 wordt keuken geleverd.
Ik en mijn vriend hebben een keuken uitgezocht en we zijn blij hoe we geholpen zijn! Hij hielp goed met het uitzoeken van de materialen en luisterd naar onze wensen.
Na onze vorige hele goede ervaring met Satink was het niet meer als logisch dat we nu wederom naar Peter zouden gaan voor onze nieuwe keuken. En hoe fijn was dit weer. Uitgebreid advies gekregen en een prachtige keuken uitgezocht en samengesteld met behulp van de 3D tekening die door Peter werd gemaakt. Nu wachten tot deze net als de vorige keer vakkundig wordt geïnstalleerd!
We zijn bij Peter geweest om onze nieuwe keuken uit te zoeken. Hij heeft heel goed met ons meegedacht over het ontwerp en de indeling. Hierdoor is de keuken nog meer naar ons zin geworden.
Goed ontvangen en professioneel geholpen door Jan die meedenkt en verschillende opties laat zien. Erg aardige man!
Ik ben ontzettend tevreden met Satink: ze dachten goed mee, veel keuzes en een hele mooie showroom
Wij zijn zeer tevreden, met de uitgekozen keuken, vriendelijke medewerkers en je word goed geholpen, ze hebben nu zelfs een test center waar je het verschil van de keukenkastje en bladen kan testen op vingers, stevigheid en krassen. Niet duur, en gewoon een eerlijke prijs.
Bij Satink keukens zijn we uitstekend geholpen door adviseur Peter van der Meulen. Wij zijn 2 keer langs geweest. De eerste keer heeft hij goed geluisterd naar wat wij wilden (en wat wij niet wilden). Hij heeft een indeling van de keuken gemaakt. Gaf veel tips. Wat erg mooi was, dat wij in de showroom alles konden zien qua mogelijkheden. 2 weken later zijn we weer langs geweest om de puntjes op de i te zetten. Al met al hebben we een goed gevoel bij de door ons gekochte keuken.
We hebben onze nieuwe keuken uitgezocht bij Satink en zijn daarbij erg goed geholpen door Dafne. Er werd goed meegedacht, voors- en tegens zorgvuldig afgewogen en we konden daardoor op een fijne manier en op ons eigen tempo, tot keuzes komen. Het was ook prettig dat er in de showroom veel opties te zien waren qua opstellingen, soorten materialen, kleuren fronten, apparatuur etc. Dank Dafne!
Excellent service and I recommend
Wij zijn in een inspirerende omgeving ontvangen en hebben daar toewijding, professionaliteit en empathie geproefd. Dit vormde samen de ingrediënten voor een afgepast en compleet keuken advies wat aansloot bij onze verwachtingen en wensen om een echte droomkeuken te realiseren. Dank voor deze ervaring.
zoals in de samenvatting al aangegeven, werden we door Tina Eenkhoorn uitstekend geinformeerd en geholpen. we hebben er alle vertrouwen in dat de gekozen keuken uiteindelijk ook goed zal worden geinstalleerd dan volgt natuurlijk de vijfde ster
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken besteld bij Satink, die na de zomer geleverd en gemonteerd zal worden. Hoewel de plaatsing nog moet gebeuren, willen we nu al onze zeer positieve ervaring met het voortraject delen. Vanaf het eerste contact voelde het prettig en laagdrempelig aan. We kregen persoonlijk advies van Daphne, onze keukenadviseur. Zij was bijzonder toegankelijk, dacht echt met ons mee en gaf eerlijke, duidelijke antwoorden — geen standaard verkooppraatjes, maar oprechte hulp. De kennis en kunde van het team zijn duidelijk merkbaar. Daphne wist op een heldere manier de randvoorwaarden, voor- en nadelen van onze keuzes toe te lichten. Daarbij hield ze goed rekening met zowel onze wensen als ons budget. Ook op het gebied van ontwerp en kleurstelling kregen we advies dat zowel praktisch als esthetisch klopte. Wat ook erg prettig was: bij het moment van bestellen ontvingen we duidelijke instructies en tekeningen voor de aannemer, wat enorm helpt in de verdere planning. Op hun website belooft Satink: "Satink doet gewoon beter zijn best voor u". Daar kunnen wij ons volledig in vinden. Deze persoonlijke benadering en betrokkenheid maken echt het verschil. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de montage straks net zo goed zal verlopen. Onze vorige keuken (in ons vorige huis) 15 jaar geleden ook van Satink, is destijds naar volle tevredenheid geleverd. We kijken ernaar uit om straks opnieuw te genieten van een prachtige Satink-keuken!
Met heel veel plezier een keuken gekocht. Je wordt er heel vriendelijk ontvangen en ook zo behandeld. Deskundig, meedenkend en niet opdringerig.
Op advies van een kennis zijn we bij Satink naar binnen gestapt. Vanaf het eerste gesprek werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Fred, onze adviseur, dacht goed met ons mee en heeft kritisch naar onze eerste ontwerpen gekeken. Uiteindelijk in twee sessies gekomen tot een mooi ontwerp waarbij we veel in de showroom hebben gekeken om ideeën op te doen en kleurstellingen te vergelijken. Leuk detail in het modelleringsprogramma is het mogelijk om een kat te projecteren! De keuken moet nog worden geplaatst maar daar hebben we het volste vertrouwen in.
Peter heeft me van A tot Z meegenomen in het proces. Voorzien van nuttig en helder advies, ik heb dankzij hem een hele mooie keuken uit kunnen zoeken! Erg dankbaar
Prachtige showroom straalt heel veel rust uit, wij hebben onze wensen voorgelegd aan adviseur Tina Eenkhoorn en we hebben een prachtige SieMatic keuken met haar samengesteld. Ze neemt de tijd voor je heeft heel veel kennis en laat ook gelijk alle apparatuur aan je zien. Ondertussen werden we ook verwent met een heerlijke mosterd soep met een broodje. Je krijgt alle tijd om te beslissen wat bij jou past. Wij zullen iedereen deze showroom aanbevelen. We liepen met een grote glimlach de showroom uit.
Door Per van de Meulen erg fijn geholpen met onze keus
Bij het uitzoeken van een keuken bij Satink Zwolle, zijn we geweldig goed geholpen door adviseur Peter vd Meulen. Duidelijk advies over materialen en meedenken me het ontwerp. Het was fijn zaken doen met Peter.
Bij het ontwerp voor een nieuwe keuken wordt goed aangevoeld wat de wensen zijn.
Peter creëert een prettige overleg waarin samen, zonder haast goede keuzes worden gemaakt. ook voorgaand contact met Peter hebben wij zo ervaren.
Onze ervaring met de keuken adviseur van Satink Peter van der Meulen was meer dan goed goed.
Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle