Mooie en kwalitatief goede keuken

Van eerste afspraak tot de installatie is alles goed geregeld. Ook de vervolg afspraken waar we regelmatig wat veranderde aan ons concept De verkoper/adviseur dacht goed met ons mee. Enige puntje van kritiek wat ik kan geven is dat ik soms zelf even achter nieuwe offerte aan moest, maarja dat is een mailtje sturen en binnen paar uur had je de nieuwe offerte ook in je mailbox staan.

• Keuken stijl: Trendy eigentijds

prima advies en mooie keuken

Het advies wat we krijgen was prima. Er werd goed meegedacht met onze wensen en uiteindelijk is daar een prima keuken uit voort gekomen. Er waren wel wat kleine hikjes met de communicatie en men was vergeten een spoelbak mee te nemen in de offerte, maar ook dit is allemaal goed gekomen. De installateur is werkelijk een topper, perfect geplaatst en een leuke vent.

• Keuken stijl: Landelijk

In alle fases klantgericht en flexibel

De showroom gaf een duidelijk beeld, de verkoper vielde goed aan wat onze wensen waren en ook de aflevering ging perfect!

• Keuken stijl: Trendy eigentijds

Volgens afspraak en prima kwaliteit

In twee dagen tijd werd mijn keuken gemonteerd door een professionele monteur. Erg mooi geworden.

• Keuken stijl: Modern

Ik zou graag nog een stuk wandje boven het aanrecht blad rechterkant willen hebben/ bijbestellen..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige adviesgesprekken gevoerd. Installatie ging prima. Uiteindelijk heeft het lang geduurd voordat alle beschadigde onderdelen waren vervangen. Overall prima tevreden.

• Keuken stijl: Design

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede service en kwaliteit en qua montage vakmensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaring met Voortman keukens is een zeer prettige ervaring. Er is de tijd voor ons genomen, en wij zijn goed geadviseerd bij de keuze van onze keuken en, over voor en nadelen van bepaalde materialen. De medewerker is Prettig in de omgang en ook nog eens vakman met passie voor zijn werk. Thumbs up! Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Emailverkeer met vermelding service is nietszeggend.als je belt en wat vraagt krijg je een servicemelding maar geen antwoord op je vraag. Enige minpuntje

MANKEMENT NETJES EN VLOT VERHOLPEN

• Totaal oordeel N.v.t.
  • Persoonlijk advies N.v.t.
  • Showroom N.v.t.
  • Aanbod keukens N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de montage ontbraken een hoop zaken als plinten, afdekplaatjes scharnieren, schroeven greepjes etc. Daardoor zat ik met een half afgewerkte keuken en er waren 4 nieuwe bezoeken/afspraken nodig om het af te maken. Uiteindelijk ben ik na 4 weken nog aan het wachten op één smetplint die in eerste instantie al door de monteur ingemeten was. De verkoop is prima, de kwaliteit van de keuken voelt ook goed maar aan de planning bij Voortman / KeukenVision mankeert wel het één en ander....jammer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eindoordeel over Keukenvision is positief. Mooie showroom, deskundig en vriendelijk personeel, niet de goedkoopste maar levering en montage maakt het verschil. Alles is perfect aangeleverd en montage was meer dan perfect. Zeer deskundige en rustige monteur, niets dan lof over betreffende monteur.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De afspraak met de verkoper en de leverings afspraak, daar is ruimschoots aan voldaan. En als Kers op de Taart is onze Keuken vakkundig geplaatst en geïnstalleerd. De monteur heeft een vakkundige prestatie geleverd. Voor jullie organisatie en beide personen, een heel groot compliment, namens Fam. J.P de Kraker. 😊👍

• Keuken stijl: Design

Prima gedaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Basis keuken in nieuwbouw appartement in goed overleg en advies aangepast aan persoonlijke wensen. Ziet er prachtig uit en zal ook in gebruik goed bevallen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zag er goed uit alleen de technische installaties zijn niet volledig aangepast het 2e ventilatieventiel is onbruikbaar door de hoge kast. De monteur heeft met het ophangen van de afzuigkap 2x daar de gangwand geboord onder het plafond de wanden zijn net voorzien van spachterputz dit heeft hij met kit gecamoufleerd wat nu dus duidelijk zichtbaar is. De keukenfronten bij de vaatwasser gaan wijken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring over het algemeen is goed. Er zijn nog wel verbeterpunten, met name in de communicatie. Voor de definitieve tekeningen is regelmatig contact geweest, evenals de definitieve oplevering. Bij de eindmontage van het bijkeukenmeubel is de installatie voor eigen rekening gekomen, terwijl dat anders besproken is (helaas niet op papier gezet).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Helaas hebben we het allemaal druk. Alleen onder het motto als je ists verkeerd doet meld het. Bij het ophangen van de schouw is door de keukenwand geboord 2x de gangwand is net voorzoen van spachtelputz dit dan afkitten zonder wat te zeggen vind ik kwalijk. De stelruimte tussen vaatwasser en ladeblok wordt steeds kleiner,

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal top vanaf eerste bezoek aan showroom,samenstellen van de keuken tot en met montage en service na het plaatsen van de keuken.

• Keuken stijl: Keller

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De vakman is onprofessioneel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Er is nooit een volledig aanbod geweest. we zijn gewoon in een bepaalde richting geadviseerd . Omdat we snel moesten reageren hebben we het gevoel toch niet in het geheel naar onze wensen te zijn geïnformeerd . We hebben het ook gewoon laten gebeuren wat in onze beleving niet zou zijn gebeurt als we de tijd hadden gehad maar ook voor meerdere mogelijkheden hadden kunnen kiezen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

er zit geen waterstop op de afwasmachine die willen we wel nog hebben zitten op de 1e etage, scheidingsplaat diepvriezer gebroken. we zullen er een foto van opsturen,naar welk mailadres mag dat? met vr.groeten arie en lia brandse.

Rumpsterweg 8 B

3981 AK Bunnik

Over Voortman Groep

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.