Onkundig personeel weinig tips en uitleg. Toen we zonder afspraak binnen kwamen was onze verkoper er wel maar was zijn mail aan het doen. Het andere personeel wilde ons niet helpen omdat we niet de keuken bij hun hadden besteld. Uit eindelijk kwam hij toch naar beneden maar daar hadden we toen ook niet veel aan. Weinig antwoord op onze vragen. Het leek ons meet we zetten de meest goedkope personeel lid op zo’n project. Uit eindelijk alles geregeld worden we op het laatste moment gebeld over de kleur van het corpus of we dit wel ff willen laten weten binnen 2 uur. Hieraan zie je al de onkundigheid van het personeel. En ook van de organisatie zelf want er kijkt dus verder niemand de keuken na als de offerte door gaat en besteld wordt. De vervoerder heeft alles netje uit geladen en neer gezet zoals de keukenmonteur wilde. De keuken monteur heeft de keuken perfect gemonteerd. Hierbij nog tips gegeven. Hele nette man en werkte heel netje en opgeruimd. De spatranden zouden volgens de showroom opmaat worden gemaakt maar dat was niet zo. Dus deze waren niet goed. De keuken monteur heeft deze netje opgemeten. De service monteur heeft de puntjes van de keuken netjes geregeld. Ook deze man was netjes en vriendelijk. Jullie monteurs hebben ons perfect geholpen. Ook de mevrouw die belde over de keuken om een review te geven was heel vriendelijk en heeft ons verhaal netje aangehoord. Wat ik ook heel netjes vond. Jullie communicatie over de planning van de keuken werkt ook heel netjes. Aanbevelen misschien bij een andere showroom wat de monteurs hebben hun werk heel netjes gedaan.
Geachte heer/mevrouw, We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat de levering en installatie van uw keuken vlot zijn verlopen en dat onze monteurs u goed hebben geholpen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met het eindresultaat van de keuken. Het spijt ons te horen dat u zich niet volledig ondersteund voelde tijdens uw bezoek aan onze showroom. Het is onze bedoeling om al onze klanten te voorzien van deskundig advies en uitstekende service. We zullen uw feedback dan ook intern bespreken. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan contact met ons op! Met vriendelijke groet, KeukenVision
Alles is naar mijn tevredenheid afgehandeld. Ik zou wel de monteurs voorzien van bevestigings instructies of materialen om dingen zonder veel schade in/aan een gipsmuur te bevestigen. Mijn behanger was te laat dus ik heb de afzuigkap moeten verwijderen. 2 schroeven van het kunststofretour kanaal kon ik er met mijn vingers uittrekken. Er zaten al extra schroeven in. Los daarvan heeft de monteur de keuken zeker netjes geplaatst.
Top geholpen in de showroom, er is heel erg meegedacht door de verkoopadviseur. Met zijn hulp is het een prachtkeuken geworden. De monteur heeft deze vervolgens zeer vakkundig en zorgvuldig geplaatst. Tot zover alleen maar lof!
Geachte heer / mevrouw, Wij zijn verheugd te mogen vernemen dat u zo tevreden bent over onze adviseur en monteur! Wij wensen u vele jaren kookplezier in uw nieuwe KeukenVision keuken. Met vriendelijke groet, KeukenVision
Wat een fantastische bedrijf! We zijn super goed geholpen en de montage van de keuken is ook perfect gedaan!
Geachte heer / mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen het zeer dat u ons aanbeveelt met zulke prachtige cijfers! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groeten, KeukenVision
Wij zijn zeer kundig geholpen door een verkoper. Waar andere keukenzaken niet het passende ontwerp konden maken sloeg deze verkoper direct de spijker op zijn kop. Wij waren goed voorbereid, we wisten exact wat we aan apparatuur in de keuken wilden hebben. Het hoefde er enkel nog ingetekend te worden. Daarna ging de levering en montage voorbeeldig. 0 fout, alles recht en onbeschadigd. Perfect, wij zijn heel tevreden.
Geachte heer, mevrouw, Fijn om te mogen vernemen dat wij u van dienst hebben kunnen zijn! Wij zullen uw review ook zeker met de adviseur en monteur bespreken. Dit zullen zij bijzonder op prijs stellen! Mocht u in de toekomst gebruik willen maken van onze service, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen op het bij u bekende telefoonnummer / e-mailadres. Met vriendelijke groet, KeukenVision
Goed en deskundig geholpen door een verkoopmedewerker. Na het sluiten van de koopovereenkomst, is alles ook vlekkeloos verlopen. De montage is zeer zorgvuldig en netjes uitgevoerd. Dit werd gedaan door iemand die het ook tip top wilde uitvoeren. Het resultaat mag er wezen!
Geachte heer, mevrouw, Wij stellen het bijzonder op prijs, dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten op de website van klantenvertellen.nl. Fijn om te mogen vernemen dat het gehele traject naar wens is verlopen! Ook namens uw adviseur en monteur wensen wij u bijzonder veel plezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, KeukenVision
Mooie ruime showroom in Naaldwijk met een grote diversiteit aan keukens. Vriendelijke adviseur met goede kennis van zaken. Goede communicatie met de transporteur over het afleveren van de keuken. Nette en vriendelijke chauffeur en bijrijder gingen met beleid om met de te leveren goederen. En als laatste de installateur, netjes werkend en heel precies in de afwerking kortom een vakman. Eindconclusie wij zijn heel maar dan ook heel tevreden met de keuken die Keukenvision heeft verzorgd.
Showroom prima, daarna zelf steeds moeten vragen wanneer iets ging gebeuren. Montage bedrijf zelfs uitmuntend gewerkt .MVG
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review te plaatsen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u zelf ergens achteraan hoeft te gaan! Een van onze speerpunten is het ontzorgen van onze klanten. Een verbouwing of nieuwbouw is vaak al stressvol genoeg. Uw opmerking zullen wij dan ook zeker meenemen! Wij wensen u vele jaren kookplezier toe! Met vriendelijke groet, KeukenVision
Zeer tevreden met de keuken.
De verkoper in Naaldwijk en de monteur zijn toppers! Klantgericht, vakkundig en fijn in communicatie.
Geachte heer, mevrouw, Wat fijn om te mogen vernemen dat u onze medewerkers met zulke lovende woorden heeft benoemd! Wij zullen dit zeker met de desbetreffende adviseur en monteur bespreken. Zij zullen dit ontzettend waarderen. Wij danken u hartelijk dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten op deze website. Wij wensen u vele jaren kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, KeukenVision
Bestelling, koop, levering en plaatsing keuken uitstekend. Oplossen van resterend probleempje (niet werkende kokend water kraan) dramatisch. Na drie maanden nog niet opgelost.
Geachte heer, mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw review! Wij zijn verheugd te mogen vernemen dat u KeukenVision met zulke prachtige cijfers heeft beoordeeld. Uw opmerking m.b.t. de heetwaterkraan hebben wij gemeld bij onze serviceafdeling. Zij zullen z.s.m. contact met u opnemen! Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, KeukenVision
Na leveren van de keuken heb ik twee weken moeten wachten tot hij geplaatst werd i.v.m. het verkeerd leveren van de hoekkast. Vervolgens heb ik gebeld en word ik nauwelijks terug gebeld., Na het laatste gesprek zou ik terug gebeld worden om de vergoeding en compensatie voor de ellende door het niet kunnen plaatsen van de keuken. Ik heb diverse personen weg moeten sturen omdat zij hun werk niet konden doen. Ik wacht nog steeds op contact over deze vergoeding !!!!!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben uw opmerkingen doorgestuurd naar onze serviceafdeling. Zij zullen z.s.m. contact met u opnemen om samen met u te kijken naar een passende oplossing. Mocht u verdere vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, KeukenVision
Na de zomervakantie was er, wegens ziekte, geen contact meer mogelijk met verkoper X, vestiging Naaldwijk. Na weken bellen en vragen naar een collega die waar zou kunnen nemen (maar volgens receptie niet beschikbaar was) + mailen met receptie heeft een collega vanuit de mailbox van de zieke collega ons gemaild. Hierop hebben wij geantwoord met de receptie in CC, omdat de ervaring leerde dat de zieke al weken geen mail leest en NIEMAND dit oppakt. Hierdoor zitten wij met het volgende: - Op tijd in mail aangegeven dat onze voorkeur uitging naar nalevering van gasfornuis en dat wij eventuele kosten voor onze rekening zouden nemen. Gasfornuis is meteen met de rest van de keuken geleverd, maar nog niet aangesloten, omdat de vloer gelegd moest worden. Hier graag z.s.m. actie op. - Plinten zijn niet op maat gezaagd (vooraanzicht lijkt te passen, maar de andere plinten niet). Hierdoor is er ook geen ventilatie onder de koelvries-combinatie. Hier graag z.s.m. actie op ondernemen. - Planning heeft nooit contact met ons opgenomen. Wij hebben zelf moeten bellen wanneer en hoe laat de keuken geleverd zou worden. - Als laatste hebben wij het idee dat de koelkastdeur niet altijd even goed sluit. Wij hebben door bovenstaande ervaring diverse stellen uit onze omgeving zéér sterk afgeraden naar Keukenvision te gaan voor een keuken .
Geachte heer, mevrouw, Wij stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Wij vinden het uiteraard vervelend dat de communicatie niet naar wens is verlopen! Wij hebben dit inmiddels ook besproken met de desbetreffende medewerkers om herhaling te voorkomen. Graag willen wij u erop wijzen dat deze website is bedoeld voor het achterlaten van reviews. Eventuele servicemeldingen kunt u rechtstreeks (per mail of telefonisch) doorgeven aan onze serviceafdeling. Op die manier kunnen wij uw servicemelding adequater in behandeling nemen. Inmiddels hebben wij van onze serviceafdeling mogen vernomen dat het fornuis naar volle tevredenheid is gemonteerd, en dat ook uw servicepunten m.b.t. de plinten en de koelkastdeur naar tevredenheid zijn opgelost! Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken!! Met vriendelijke groet, KeukenVision
Alleen hebben wij gebeld omdat de slang lekt onder de spoelbak, en ze zouden deze week nog iemand sturen maar hebben nog niemand gezien!!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het bijzonder op prijs dat u de moeite heeft genomen een beoordeling achter te laten. Fijn om te mogen vernemen dat de keuken naar wens is gemonteerd! Ook de lekkage is inmiddels door onze monteur verholpen. Wij wensen u heel veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, KeukenVision
Prima geregeld. We moesten alleen 1,5 maand wachten op een plank en een verkeerd licht omdat die er niet bijgeleverd waten maar verder tevreden!
Uiteindelijk heeft serviceafdeling Voorman groep een monteur gestuurd ,om alles na maanden frustratie,onze keuken af te monteren en werkelijk ,die monteur heeft alles in orde gemaakt.Een 10 voor de monteur en ook dank dat voor de serviceafdeling ,dat hij zo,n super monteur naar ons gestuurd heeft.
Prima verlopen, blij met de keuken
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om van u te mogen vernemen dat het gehele proces, van aankoop tot montage, naar wens is verlopen!! Heel veel plezier toegewenst met uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, KeukenVision
Nu is het precies een jaar gelden dat Keuken Vision onze keuken perfect monteerde top, afgelopen een belletje voor 2 kleine dingen die moesten worden nagekeken keurige afspraak en ja hoor precies op de afgesproken tijd de monteur bij ons op de stoep keurig verholpen binnen no time. En super klantvriendelijk, dit maak je zelden mee.
Geachte heer, mevrouw, Wat fijn te horen dat u zoveel plezier beleeft aan uw keuken! Ook na montage van de keuken staan wij graag voor u klaar! Wij vinden het dan ook ontzettend leuk te mogen vernemen dat u KeukenVision met zulke mooie cijfers heeft beoordeeld. Mochten wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen op het bij u bekende telefoonnummer / emailadres. Met vriendelijke groet, KeukenVision
Goede ontvangst uitstekend advies (niet opdringerig) en een fantastische keuken. Monteur zeer bekwaam en meegaand en vooral flexibel. In woord grandioos
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor deze prachtige cijfers! Wij stellen het uiteraard op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Wat fijn om te mogen vernemen dat wij u naar wens hebben kunnen helpen! Wij wensen u vele jaren kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, KeukenVision
Goed advies gekregen in de winkel en goed meegedacht door de verkoper. Bij de montage werd helaas de keuken niet netjes achtergelaten door de monteur inclusief zaagafval en vuil. De hele woonkamer lag vol met dozen en materiaal. Het achterblad zou na 1-2 weken geleverd worden, dit werd 8 weken later.
Helaas niet geheel conform besproken indeling, dit is echter direct opgepakt door keukenvision Naaldwijk en zal nog aangepast. Vervoerder Brinks ook zeer servicegericht, dikke pluim.
Alles netjes geregeld. Nu 3 kleine dingen nog oplossen: kleine beschadiging, afval is niet retour genomen en Quooker probleem.
Geachte heer, mevrouw, Wij stellen het bijzonder op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten Hartelijk dank voor deze mooie cijfers. Wij zijn verheugd te vernemen dat u ons aanbeveelt als keukenleverancier! De bovengenoemde punten zijn inmiddels in behandeling bij onze serviceafdeling. Deze zullen dan ook zo spoedig mogelijk verholpen worden! Wij wensen u heel veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, KeukenVision
Wij zijn tevreden over het plaatsen ,ondanks een paar puntjes. Alles werd keurig opgeruimd en meegenomen Het bezorgen ging goed alleen het blad paste niet in de lift en moest na 2 dagen apart naar boven wat denk ik niet nodig geweest was als jullie naar de maat hadden gekeken.Toch nog goed bovengekomen
Uiteindelijk blijkt na het plaatsen toch flink wat aandachtspunten 'ontsnapt' te zijn aan de monteur :-( - sifon lekt - aantal kastjes niet goed afgesteld - slechte afwerking vriezer (schroef afgebroken) - krasje op de afzuigkap
Geachte heer, mevrouw, Wat vervelend dat u na montage toch een aantal servicepunten heeft geconstateerd! Wij zullen uiteraard meteen even een melding voor u aanmaken bij onze serviceafdeling! Zij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de punten op te lossen. Mocht u in de toekomst gebruik willen maken van onze serviceafdeling, neemt u dan telefonisch of per mail even contact met ons op. Op die manier kunnen wij u veel adequater van dienst zijn! Wij wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, KeukenVision
Via de mail was af en toe wat onduidelijkheid. Via de telefoon was de bereikbaarheid ook niet altijd even goed.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Vervelend te horen dat u de bereikbaarheid niet altijd positief heeft ervaren. Wij zijn continu bezig onze dienstverlening te verbeteren. Wij zullen uw opmerking daarom uiteraard intern bespreken. Wij wensen u veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, KeukenVision
Warmoezenierstraat 9
2671 ZP Naaldwijk
In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.