5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed kundig advies ontvangen van de verkoper. Monteur keuken zeer netjes en probleemloos geïnstalleerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede ervaring in schowroom en advies. Echter teveel nazorg punten en het niet nakomen van afspraken. Slechte communicatie bij oplevering tov de planning. Nog steeds open punten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne ervaring alles goed verlopen

• Keuken stijl: Klassiek

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele mooie keuken en perfect geplaatst. Alles in 1x goed. Ik had zelf al een ontwerp, maar er werd zeer goed meegedacht om daar een praktische keuken van te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is voorspoedig verlopen met een aantal kleine nawerk puntjes. Deze zijn prima opgelost. Mijn complimenten voor de monteur, een super monteur. Zo precies en nauwkeurig. Die zou ik als Keukenvision altijd inzetten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken helaas wachten we nog steeds op onze smetplinten. Standaard zouden deze 9 cm hoog zijn maar in de praktijk zou volgens de monteur 12 cm wenselijk zijn gezien de situatie. Mijn vraag zou dit nog aangepast kunnen het liefst kosteloos natuurlijk. Met vriendelijke groet, Wilfred de Groot

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en zeer goede monteur van de keuken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het algemeen positief . wel bijzonder spijtig dat we op de klacht/ vraag waarom het keukenblad bijna 20 cm te kort af is gemeten nooit antwoord hebben gehad. Dit geeft geen goed gevoel. in de uiteindelijke montage scheelt dit ruim 10-15 cm keuken ( nu loze ruimte achter een hoge wand)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Slecht geholpen in Naaldwijk gelukkig in Dordrecht beter geholpen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Keuken is niet naar tevredenheid opgeleverd en nu krijg ik niemand meer te pakken om het op te lossen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima verlopen ook de service Na montage een gaslek, werd zsm in orde gemaakt zo ook de kleine lekkage en kleine beschadigingen. Tevreden klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

alledrie de monteurs waren uitstekend!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

minpunt was dat de monteur zijn eigen tijd bepaalde.Zo was hij de 2de dag pas om 18:00 klaar en laat begonnen. Ook de eerste dag kwam hij later dan ik in de bevestiging heb ontvangen. Dit is erg vervelend want je staat te wachten. Geen goede ervaringen bij Keukenvision Naaldwijk Gelukkig in Dordrecht wel. Fijn advies.

• Keuken stijl: Trendy eigentijds

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op zich tevreden met de keuken . Alleen jammer dat de monteur tijdens de montage van de keuken erachter kwam dat de bovenplank met licht op de cookerkraan kwam te liggen .Hierdoor hebben we het lichtpunt moeten verplaatsen in mijn geverfde muur door de muur open te breken(frazen). Nu is de muur niet meer zo glad als voorheen en zie je onregelmatigheden. Het probleem is ontstaan omdat wij in eerste instantie een normale kraan hadden gekozen en later vervangen door een cookerkraan. De adviseur had ons kunnen informeren over de gevolgen van het nemen van de cooker ten op zichte van de plank, dan hadden wij nog het lichtpunt kunnen verplaatsen. Mvg Arthur luijpen 3045 bg rotterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een bijzonder fijn gesprek gehad. Geen druk of aandringen. Prima adviezen en keuken geheel naar wens kunnen samenstellen. Levering verliep prima geen schade niets. Goed op de hoogte gehouden over bezorging. De montage was meer dan uitstekend. Buitengewoon prettig en vakkundig. Hele fijne man. Legt er eer in de keuken zo mooi en strak mogelijk te monteren. neemt er de tijd voor en contact heel goed en fijn. Niets is hem te veel. Hele dikke pluim. Alles bij elkaar hebben we een supermooiextra niuewe keuken. Alles werkt naar wens en heel tevreden over keukenvision levering en vakkundige montage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer kundige adviseur die meedacht! Zeer tevreden. Inmiddels 3e keuken bij Keukenvision Dordrecht gekocht.

• Keuken stijl: Klassiek

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

geen opmerkingen goede afhandeling klacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Alles is best naar tevredenheid gegaan, geen klagen, enkel ligt er nu nog een afdichtdop in mijn keuken die in mij afzuiger geplaatst zou worden, dit zoude jullie nog komen doen. graag reactive,

4 sterren: goede service, goed behandeld

Complimenten aan de adviseur!

• Keuken stijl: Trendy eigentijds

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima verkoper... maar... Vaatwasser had een deuk. Deze was al geconstateerd bij het uitpakken door de monteur. Toch erin gezet. Duurde ruim een maand voor dit hersteld was. Tezamen met een aantal afstelwerkzaamheden. Plinten waren schuin gemonteerd. Ook jammer.

Positief

Keuken zoals verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de montage is secuur gedaan door de monteur, maar heeft erg lang geduurd. de planning was te strak. hadden na plaatsing wel een reactie verwacht van keukenvision dordrecht in de vorm van een bezoek van iemand van keukenvision dordrecht .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een geweldige keuken en de service was geweldig mede door de adviseur.

• Keuken stijl: Design

Kamerlingh Onnesweg 25

3316 GK Dordrecht

Over Voortman Groep

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.