Goede en persoonlijke service

Vriendelijke hulp door de verkoper van KeukenVision bij de aanschaf van onze keuken. Helemaal op maat gemaakt en goed meegedacht in de mogelijkheden. Heel blij met de service en gastvrijheid, meteen altijd koffie bij binnenkomst en een persoonlijk praatje. Hij neemt je mee en adviseert op maat. Erg blij met onze keuken!

• Keuken stijl: Landelijk

Niet op aan te merken

Alleen maar lof.

• Keuken stijl: Modern

Fijnne gesprekspartner en goed advies

Wij hebben bij KeukenVision onze nieuwe keuken gekocht. We zijn bijzonder goed geadviseerd en geholpen door de adviseuse. Bij de eerste oriëntatie in de showroom heeft zij ons al vriendelijk te woord gestaan. Er werd echt goed geluisterd naar onze wensen. Ze dacht met ons mee en kwam met goede praktische ideeën. We zijn super goed geslaagd met het ontwerp tegen een eerlijke prijs. De communicatie en vakkundigheid van de adviseuse zijn erg fijn en goed. Goede en talentvolle verkoopadviseur. Echt een groot compliment! We raden KeukenVision dan ook bijzonder aan!

Uitstekende service en advies

Nieuwe keuken uitgezocht, waarbij wij onzeker waren over een aantal zaken. Deze werden door David ten Hoeve zeer vakkundig en met uitgebreide uitleg aan ons voorgelegd waardoor wij een goede keuze konden maken. Regelmatig binnengelopen en voorbeelden opgehaald om mee te nemen naar andere winkels om zo alles op elkaar af te stemmen. Ook de communicatie (zowel telefonisch als via de mail) verliep naar volle tevredenheid. Wij hoefden nooit erg lang te wachten op contact of antwoord. Dat is iets wat tegenwoordig bij veel bedrijven nogal eens te wensen overlaat.

Teleurstellend

Ben 2 dagen bezig geweest om iemand te bereiken I.v.m opheldering over een telefoontje dat Keukenvision met me deed, waarbij ik niet bereikbaar was. Men zou terugbellen, meerdere malen gevraagd, niet gedaan. Weet nog steeds niet waar ik aan toe ben, ga maandag naar de zaak, in de hoop dat ik eindelijk iemand kan spreken.

• Persoonlijk advies N.v.t.
  • Showroom N.v.t.
  • Aanbod keukens N.v.t.
  • Vakkundigheid montage N.v.t.
  • Keuken stijl: Modern

Perfecte planning en installatie van de keuken

Vanaf het uitzoeken, de planning, de bezorging , installatie en het afvoeren van de verpakking was alles perfect geregeld.

Teleurstellend

Nadat wij de keuken betaald hadden begonnen de teleurstellingen en slechte service. Daarvoor prima geholpen. De Keukenvision was betrokken als leverancier bij ons nieuwbouw project. De afspraak was dat wij 90% zouden aanbetalen als alles binnen was bij de KeukenVision. De rekening ontvangen en netjes betaald. Op de dag van plaatsing kwam de monteur er achter dat de apparatuur niet geleverd was. Het werkblad zou de volgende dag nog nageleverd worden daar zou het wellicht bijzitten. Niet dus, totaal geen communicatie over geweest vanuit de keukenvision. Ik zou tijdelijk een leen apparaat krijgen zodat ik een oven/magnetron functie had. De chauffeur heeft toen een verkeerd huisnummer doorgekregen en is weer weg gegaan. Dag erna nogmaals gestuurd naar het verkeerde huisnummer en door oplettendheid van de chauffeur naar het juiste huisnummer gebracht. Keuken zit er nu 3 weken in en mis nog steeds een oven, combi oven, vriezer, koolfilters en een stroomverdeler. Over de plaatsing geen klachten, dit is perfect gegaan.

• Keuken stijl: Modern

Mooie showroom, goed geholpen. Prachtige keuken uitgezocht.

• Keuken stijl: Trendy eigentijds

Ruime keuze , en goed personeel

Ruime keuze keukens, goed geholpen en nadat de planning van oplevering woning diverse keren is gewijzigd heeft keukenvision op tijd kunnen leveren en monteren

Zeer vakkundig geplaatst

Het bestellen was plezierig, werd goed meegedacht en geadviseerd. Plaatsen werd zeer vakkundig gedaan. Aantal zaken waren niet meegeleverd, maar dat werd redelijk snel opgelost. Al met al een keuken om trots op te zijn.

Goed geholpen!

Aardige en vakkundige mensen. Zowel de montage als het persoonlijk advies.

• Aanbod keukens N.v.t.
  • Keuken stijl: N.v.t.

Keukenvision Dordrecht, een aanrader!

Wij hebben zeker geen spijt van de aanschaf van onze nieuwe keuken. Alles is naar wens verlopen en wij hopen nog jaren plezier te mogen hebben van al dit moois.

Top Bedrijf

Goede adviseur en ook oplevering + nazorg prima in orde!

• Keuken stijl: Modern

Onze ervaring is zeer positief we zijn goed geholpen

Wij zijn goed geholpen er wordt ruim de tijd voor je genomen....

• Keuken stijl: Modern

zeer kundig en doen wat ze zeggen

bij meerdere keuken leveranciers geweest. maar toch onze keuken voor de tweede keer bij Keukenvision gekocht. no nonsens en doen wat ze beloven. wij zijn super blij met onze keuken, die geinstalleerd is doot Frano. een zeer kundige en correcte man die alles doet om een goed product neer te zetten.

Ok

Kwaliteit is prima. Oplevering van keuken is onvoldoende. Geen uitleg over apparatuur en onderhoud van de keuken,alleen een handtekening zetten is in mijn ogen geen keukenoplevering. Er blijft veel karton en afval over wat niet wordt meegenomen.

ziet er heel goed uit

zie boven

• Keuken stijl: Modern

Je komt met hun vakkundig advies en ruime keuzes tot een mooie keuken.

Zowel bij het uitzoeken/samenstellen van een keuken, als met het vakkundig advies krijg je iets prachtigs waar je weer heel lang van kan genieten.

goed en secuur

goed en secuur werkend personeel goed op elkaar ingespeeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed. Vooral het vakmanschap bij de montage was fenomenaal.

is de 2e keer dat we een keuken bij u hebben gekocht en dat zouden we weer doen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met Keukenvision. Goed advies gekregen en de communicatie (telefonisch en schriftelijk) verliep naar tevredenheid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Probleemloze levering en montage

4 sterren: goede service, goed behandeld

In een woord uitstekend. Goed contact, soepel proces, fantastische montage.

Kamerlingh Onnesweg 25

3316 GK Dordrecht

Over Voortman Groep

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.