We hebben echt een geweldige dag gehad. Super bedankt en tot volgend jaar
Alles was perfect deze dag.
Een leuk evenement voor jong en oud. Met veel plezier over het strand gereden met wind in de zeilen. Goede uitleg en veiligheid. Kijken er met veel plezier op terug.
Erg leuke dag gehad! We hadden zo'n mooi weer dat er niet genoeg wind stond om te blokarten helaas. We zijn uitgeweken naar de beachchallange waar we erg hebben gelachen. Personeel was vrolijk en we hebben lekker gegeten.
Raften was heel leuk! De sfeer bij Natural High was heel goed, de mensen daar waren vriendelijk, enthiousiast, zichzelf en dat werkt aanstekelijk! Door het gebrek aan golven was de 'sfeer' wel soms zoek, bij stil water iets meer spelletjes bedenken, want de spelletjes die we deden waren heel leuk
Super mooie dag. We hadden geboekt voor strandzeilen. Helaas was er te weinig wind. Toen is ons kite buggyen aangeboden. Dat was ook super leuk. Goede communicatie vooraf
Hele leuke middag gehad bij Natural High! Goed en duidelijk contact vooraf, goede ontvangst, hele leuke begeleiding en activiteit en een prettige afwikkeling. We komen zeker nog eens terug!
We hebben als team een hele leuke middag gehad op het strand! We hebben gevliegerd, genoten van de plek, het weer was goed en veel met (en een beetje om) elkaar gelachen. Bedankt!
Het blokarten is enorm toegankelijk voor iedereen! Wij hebben een enorm diverse familie, maar iedereen vond het leuk om te doen! De begeleiding was vriendelijk en goed. Er was een korte en duidelijke uitleg en dan mochten we al snel aan de slag! De mensen die werken bij natural high zijn super vriendelijk en staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden! Kortom een super leuk uitje!
we hebben een super evenement gehad, heel gezellig, leuke spelletjes onder enthousiaste begeleiding!! Ook leuk dat na afloop Jaco nog even langs kwam om te vragen of alles goed verlopen was. Top locatie om een leuke dag te beleven!!
We hebben een fijne teammiddag gehad - voor herhaling vatbaar!
Wij hebben een uur de Beach Challenge gedaan en een uur Powerkiten maar ik kon geen 2 activiteiten aanvinken. Ook was het bij ons zowel teambuilding als een bedrijfsuitje. We hebben echt geweldig genoten, zitten nu nog in de "after glow", collega's zijn ook allemaal super enthousiast (maar dat was zaterdag ook al te merken). De begeleiders 's middags en ook zeker de bediening 's avonds: Complimenten!!!
Erg leuk om te leren powerkiten en daarna af te sluiten met een lekkere lunch. Alles liep lekker soepel en iedereen had het naar z'n zin. groeten Marsha van Caravan2Business
Topdagje bij Natural High: leuke spelletjes, voor ieder wat wils, lekker eten maar vooral veel fun!
Goed geregeld, leuke activiteit.
Een perfecte locatie voor plezier en gezelligheid. Daarbij hebben jullie ook een erg leuk en toegankelijk team! Iedereen is behulpzaam een vrolijk, mijn complimenten!
We vonden het super geregeld en super gezellig en fijn personeel.
Geweldige dag gehad! Perfecte locatie, enthousiast team, alles goed geregeld en afgestemd op de klant.
Event was greatly appreciated by all nationalities from our group.
Fantastisch