Het was echt heel leuk, de opdrachten zijn super goed bedacht en uitgewerkt. Een drink pauze zou wel leuk zijn want de activiteiten zijn vermoeiend.
Wij zijn met een team komen “spelen” op het strand , bleek een fantastische ervaring te worden , geleid door 2 toffe meisjes ! Leuk ontvangst , ook een super gezellige bbq achteraf , voor ons team een super dagje !!
Heerlijke plek.
We hadden een leuk bedrijfsuitje,het strandzeilen was ontzettend leuk,er was en lekker windje precies goed voor ons, Het ging prima,de uitleg was ook prima, Leuke spontane begeleidster,de BBQ was ook prima
Het is een prachtige locatie, zeer goed bereikbaar en bijzonder net materiaal. Ook de instructeurs zijn zeer enthousiast en gedreven!
super geslaagde en enerveerde dag, die we onder genot van een heerlijke hap hebben kunnen afsluiten..
Jammer dat je niet kan bestellen van de kaart als je geen tafel gereserveerd hebt.. Bv bitterballen oid was niet mogelijk Erg jammer
Wir hatten einen super Guide. Der unheimlich umgänglich. Lustig und spontan war. Er konnte es mit so vielen deutschen :-) Mädels gut aus halten :-) Selbst das Programm hat er spontan geändert, da es an diesem Tag außergewöhnlich heiß am Meer war.
Kitesurfen was een erg leuke ervaring met mijn collega's. Het was de eerste keer. Het weer was erg mooi maar er stond wat weinig wind. Vorig jaar juni kitesurfen gedaan en nu pas een beoordeling sturen is wel wat laat, vind ik.
Met het hele gezin twee uur blokarten was een feest. Het weer moet wel meezitten: wind en temperatuur.
Alleen we moesten lang op onze drankjes wachten ,dus heb heel de middag/avond meegelopen met de bediening om alles te halen en brengen Maar voor de rest topppie
goed georganiseerd, geweldig plek, enthousiaste organisatie.
Leuke locatie met diverse buitenactiviteiten.
aangenaam, vriendelijk en flexibel team. De boeking werd een dag uitgesteld door het weer. Materiaal was okee en begeleiding goed. Zeer aangename kennismaking.
Fantastisch om gedaan te hebben, de snelheid van de blokarts is waanzinnig
Het was een leuke goed georganiseerde dag. En ook veranderingen werden direct goed doorgevoerd.
Goede sfeer, activiteiten waren snel om te boeken naar een andere activiteit, werd rekening gehouden met de wensen van de klant. Heerlijk lunch! Kortom perfect.
Enthousiaste mensen die met passie voor het vak heel erg goed uitgelegd wordt, mooi omgeving....
Ideaal voor gezellige en sportieve teamuitjes!! Leuke opdrachten met een hoog funfactor.
Het was een gezellig uitje.
Nooit eerder meegedaan aan blokarten maar het is een erg leuke activiteit voor een groepje. Ik zou het mensen zeker aanraden.
Fantastische dag gehad op een toplocatie met zeer goede begeleiding. Fantastische lunch gehad.
Leuke ervaring om op strand in karretje te schruren.
We waren vrij om deel te nemen aan alle activiteiten. We werden goed begeleid en gestimuleerd om deel te nemen.