Het was geweldig, ik heb een super middag gehad.
Erg leuke activiteiten op het strand. Echter bij slecht weer is het aanbod wel beperkt. Je bent erg afhankelijk van het weer. Begeleiding, activiteiten, erg goed! BBQ zou iets beter mogen met name de temperatuur van het vlees. Voor de rest prima verzorgd! Bedankt, was een leuke dag!
Meegedaan aan de steal from men run. Was een topdag! Complimenten hiervoor. Personeel uiterst vriendelijk, maar duurde lang voordat er bediening was om te bestellen. We zaten in het achterste gedeelte van de strandtent. Dit is het enige puntje van kritiek, verder alles top!!👍
Zeer leuke middag met beachchallenge en suppen gehad. Zeer goed begeleid (Liselotte als ik het mij goed herinner). Één opmerking, na het suppen werden wij door de persoon die de sups van en naar het strandhuis brengt op een onbeschofte manier gevraagd of wij de sups zelf terug wilde lopen. Dan hoefde hij maar 1x te rijden. Normaal gesproken geen probleem, alleen de manier waarop hij het vroeg stond onze groep niet aan. Verder top middag gehad.
Bootcamp special edition gedaan, bij gebrek aan doorgang van de Men of Steel-run. Geweldige middag gehad, misschien nog wel leuk als de oorspronkelijke run zou zijn geweest. Uitdagend parcours, leuke begeleiding: Top!
Ondanks wat regen en wind een super leuk bedrijfsuitje gehad! Een goed alternatief tijdens de regen en de zon bij de bbq deed het slechte weer al snel doen vergeten
Bij Natural High Events werkt goed gemotiveerd, klantgericht en enthousiast personeel
We hebben een hele gezellige en leuke dag gehad.
Leuke dag met de leerlingen gehad, waar zij met plezier op terug zullen kijken. Zelfs die leerlingen die normaal moeilijk zijn te motiveren waren uiteindelijk enthousiast bezig!!
Leuke middag - vanwege de harde wind een goed alternatief "klim bos" en daarna toch nog vliegeren voor volwassen - powerkiten
Sterke wind, strakke zon. Gaan!
Leuke middag met collega's gehad. Duidelijke instructie en veel lol op het water. Het eten (Italiaans buffet) was ook prima. Het dessert (ijstaarten) was wat aan de magere kant qua hoeveelheid.
Roxanne is een fantastische en enthousiaste begeleidster
Locatie en bediening is top. Prijs kwaliteit van de BBQ was aan de magere lant.
Katinka heeft onze kleuterklas met vrijgezellen top begeleid. Kiten was leuk en hard werken, gelukkig was er koud bier als afsluiting
Jammer van het slechte weer,wij hebben maar een paar onderdelen kunnen doen.
Het was in één woord geweldig...leuke activiteit
Duur voor wat het is. Meer van verwacht.
Beste Steven, Wat vervelend om te lezen dat je ons als bedrijf niet zou aanbevelen. Zou je jouw onvrede wellicht nog willen en kunnen toelichten zodat wij dit in de toekomst kunnen verbeteren? Wat waren jouw verwachtingen waar niet aan voldaan werd en wat zouden wij anders kunnen doen om wel aan die verwachtingen te voldoen? En zou je ook de 4 voor de horeca verder kunnen toelichten? Was het eten niet van goede kwaliteit, was de service niet goed, waren we niet gastvrij genoeg? Hopelijk ben je nog wel bereid ons verder te informeren zodat wij onszelf kunnen verbeteren. Verder vind ik het wel jammer dat je jouw onvrede niet uitgesproken hebt afgelopen zaterdag, dan hadden we op dat moment wellicht direct iets kunnen doen om die onvrede (deels) weg te nemen. Ik zou je nu graag een clinic ticket aanbieden, waarmee je nog eens deel kan nemen aan een van onze clinics (die we dagelijks aanbieden) om te laten zien dat het ook anders kan. We hebben clinics blokarten, kitebuggyen en stand up paddle boarden en een ticket is een jaar geldig. Ik hoor graag of je hier gebruik van wilt maken en waar wij dit ticket dan naar toe mogen sturen. Ik hoop spoedig van je te horen. Met vriendelijke groet vanaf het strand, Monique Lourens Natural High Events 00 31 187-723923 [email protected]