Het kitebuggyen was leuk, alleen het is nu de derde keer dat ik blokkarten heb geboekt bij organisaties, waarbij op de locatie zelf dan wordt gezegd dat er te weinig wind staat. Vervolgens doe je maar een andere activiteit (omdat je er toch al bent). Dit begint mij nu op een slimme marketingtruc te lijken. Gelukkig dat de organisatoren van het vrijgezellenfeest niet genoegen namen met kajakken of beachvollyballen, want dat zijn de activiteiten die ze initieel aanbieden als alternatief. Kitebuggyen is wel gaaf om te doen, maar in realiteit gaat het niet zo snel en is het niet zo spectaculair als beschreven. Je hebt overigens maar een klein stuk strand om op te buggyen, dus je moet continue stoppen en omdraaien.
Begeleiding bij kitebuggyen was niet enthousiast/betrokken. Ronduit slechte planning: verkeerde vliegers, te lang het een, te kort het andere. De boot camp was wel super. Catering duurde veel te lang. Zonder excuses.
hospitality gehalte is bovengemiddeld goede begeleiding en klant staat centraal
Het was een gezellige dag. Alleen jammer dat er ongeveer 4 of 5 (vette) activiteiten gepland stonden, maar dat we (door weersomstandigheden) alleen maar hebben ge-powerkite. Was een leuke ervaring, maar kwas keihard op mn stuitje geknalt, lig nu al 2 dagen met onnoemelijk veel pijn in reet en rug op bed/bank etc. Kan gebeuren, hopelijk is't snel weer over... Horeca was snel en goed. Al met al een leuk dagje met een minder leuk einde.
prima vertoeven bij jullie ondanks de heftige weeromstandigheden
Een veilig en fun schooluitje. Snackloket ging lekker vlot. Fijn dat we het konden verplaatsen. Leuk team.
Fantastische dag gehad met personeel. Goede begeleiding en duidelijke afspraken werden waargemaakt!
We hadden blokarten geboekt, ondanks windkracht 4 toch niet mogelijk i.v.m. rul zand????, als alternatief (na aandringen) kitebuggyen gedaan, hiervoor was een stukje strand afgezet, veel te klein om ook maar enigszins op snelheid te komen. Citaat van de site: Achterover liggend op drie wielen, dicht bij de grond, razen we over het strand.............. Dit is totaal iets anders. Wees van tevoren duidelijk (eerlijk), dan valt het niet zo tegen.
We hebben een fantastische dag gehad op een dag waar de vooruitzichten wat het weer betreft niet mee zaten. Natural High had de dag ervoor al een alternatief programma voorbereid waardoor wij op de dag zelf alsnog konden genieten van een super leuk uitje. Geen stress met tijdslimieten en een perfecte samenwerking met het restaurant.
Het was geweldig, ik heb een super middag gehad.
Erg leuke activiteiten op het strand. Echter bij slecht weer is het aanbod wel beperkt. Je bent erg afhankelijk van het weer. Begeleiding, activiteiten, erg goed! BBQ zou iets beter mogen met name de temperatuur van het vlees. Voor de rest prima verzorgd! Bedankt, was een leuke dag!
Meegedaan aan de steal from men run. Was een topdag! Complimenten hiervoor. Personeel uiterst vriendelijk, maar duurde lang voordat er bediening was om te bestellen. We zaten in het achterste gedeelte van de strandtent. Dit is het enige puntje van kritiek, verder alles top!!👍
Zeer leuke middag met beachchallenge en suppen gehad. Zeer goed begeleid (Liselotte als ik het mij goed herinner). Één opmerking, na het suppen werden wij door de persoon die de sups van en naar het strandhuis brengt op een onbeschofte manier gevraagd of wij de sups zelf terug wilde lopen. Dan hoefde hij maar 1x te rijden. Normaal gesproken geen probleem, alleen de manier waarop hij het vroeg stond onze groep niet aan. Verder top middag gehad.
Bootcamp special edition gedaan, bij gebrek aan doorgang van de Men of Steel-run. Geweldige middag gehad, misschien nog wel leuk als de oorspronkelijke run zou zijn geweest. Uitdagend parcours, leuke begeleiding: Top!
Ondanks wat regen en wind een super leuk bedrijfsuitje gehad! Een goed alternatief tijdens de regen en de zon bij de bbq deed het slechte weer al snel doen vergeten
Bij Natural High Events werkt goed gemotiveerd, klantgericht en enthousiast personeel
We hebben een hele gezellige en leuke dag gehad.
Leuke dag met de leerlingen gehad, waar zij met plezier op terug zullen kijken. Zelfs die leerlingen die normaal moeilijk zijn te motiveren waren uiteindelijk enthousiast bezig!!