Geweldige dag geweest, alleen het bbqen kan beter, half gare saté en spekfakkel.. Verder uitstekend
Beste Pascal, Dat is niet best een halfgare sate en spekfakkel! Van welk bedrijf was je, dan kan ik achterhalen wie jullie BBQ-er was en hem hier op aanspreken! Dank je wel alvast. Met vriendelijke groeten, Monique Lourens Natural High Events [email protected]
Echt geweldig genoten dnak jullie wel voor een heerlijke dag. De spellentjes waren goed geregeld en begleid. Het eten was heel er goed en de bediening was uitstekend. twee hele leuke zusjes die de bedienning regelde.
We waren door Coface uitgenodigd omdat wij (Marsh) door Coface tot Broker of 2014 zijn benoemd. 's Middags gestart met wat strandactiveiten, daarna wezen blokarten, nog een champagne presentatie gehad en daarna lekker gebarbequed. Al met al was het een leuke en gezellige dag! Niet gedacht dat blokarten zo leuk kon zijn!
Professionele organisatie, goed contact, ook ivm het weer meedenken voor een alternatief, flexibel, blokarten was erg leuke activiteit!
Super leuke locatie, fantastische dag gehad met goed weer en dat is wel een must
Het blokarten was een super leuke ervaring. Het weer was perfect die dag, dat maakte het uiteraard helemaal compleet. Goed ontvangst en duidelijke instructies gekregen. Af en toe vergat onze instructeur ons te helpen, maar waar hij dat deed was het goed! Horeca vond ik persoonlijk minder goed geregeld. Het personeel minder behulpzaam. We hadden wat gegeten waarna we even een luchtje gingen scheppen, bij terugkomst was al het eten afgeruimd. Terwijl nog niet iedereen klaar was met eten. Het heeft maar ongeveer een half uur op tafel gestaan. Verder zou ik het blokarten zeker iedereen hier aanraden.
Ik vond het erg leuk een prachtige locatie en zeker goed begeleid
Met een groep mannen lekker blokarten. Leuke instructeur die het allemaal leuk bracht. Hebben ons goed vermaakt.
Vanwege te weinig wind ging Blokarten niet door. Het alternatieve programma was rommelig en 'kinderlijk' voor de groep 45-65 jarigen. Geen inlevend vermogen bij de begeleiding. Beachvolleybal op eigen initiatief gestart. slechts 1 wedstrijd een scheidsrechter beschikbaar. Nadrukkelijk BBQ met bakker gevraagd en betaald maar niet beschikbaar. Dit kan echt beter mensen! De plek is hartstikke goed, de kwaliteit van eten was goed maar de dagbegeleiding slecht.
Beste Hans, Bedankt voor de feedback. We gaan de desbetreffende instructeur aanspreken op zijn gebrek aan inlevingsvermogen en hem begeleiden dit beter te doen. Verder moet ik zeggen dat ik het jammer vind dat weop de dag zelf geen klacht gehoord hebben omtrent het aangeboden alternatief, dan hadden we wellicht nog een beter alternatief kunnen regelen. Ook dit is wellicht te wijten aan de instructeur die dit niet terug gekoppeld heeft, ook dit zal ik navragen bij hem. Als laatste de betaling van de BBQ-er. Deze was inderdaad aangevraagd en op de dag zelf over het hoofd gezien. Deze fout ontdekten we om eerlijk te zijn pas bij het opmaken van de factuur. Onze verlaatte excuses voor de gemaakte fout. De kosten voor de BBQ-er zijn echter ook van de factuur gehaald na ontdekking van deze fout. Dat jullie hier wel voor betaald zouden hebben is dus niet waar. We gaan in ieder geval aan de slag met jouw opmerkingen en we zijn blij dat je de moeite genomen hebt ons attent te maken op jouw ervaring bij ons. Hier kunnen wij alleen maar van leren en onszelf verbeteren. Hopelijk zien we jou nog wel eens terug om te laten zien dat het ook anders kan. Met vriendelijke groeten vanaf het strand, Natural High Events
Leuk en relaxe beleving in een ontspannen en mooie omgeving. Voor herhaling vaarbaar deze locatie.
We vonden dat er wel iets te weinig wagens waren waardoor niet iedereen veel aan de beurt kwam! Misschien een tip!
Beste Irene, Bedankt voor de tip. Wij hebben pakketten van 5 blokarts, jullie hebben er voor gekozen 1 pakket af te nemen. Wat betekend dat je 5 karren met 15 deelnemers hebt. Je had er ook voor kunnen kiezen 2 pakketten af te nemen. Dan hadden jullie 10 karen gehad met zijn 15-en. Wellicht iets voor de volgende keer. In ieder geval bedankt voor de feedback en hopelijk zien we jullie nog eens terug. Met vriendelijke groeten van het strand, Natural High Events
Van gast-dame tot instructeur, van blo-kart tot barbecue ! Great !
Een enorm leuke ervaring, met top begeleiders. Jammer genoeg was het erg druk met andere blokarters bij de concurrent, die steeds over ons parcours reden, wat de veiligheid soms in ervaar bracht. Wel moet gezegd worden dat de begeleiders er alles aan deden om deze uit ons parcours te houden. Het eten naderhand was prima, de bediening hield helaas te wensen over. Meest storend was dat sommigen even naar buiten gingen tijdens het eten, en terug kwamen bij een lege reeds afgeruimde tafel (zonder dat dit gevraagd werd). Helaas! Verder een topdag!
Super!!! Zeker voor herhaling vatbaar, ik kom terug!
Wat een toplocatie! Een super gezellige middag gehad bij Naturalis High. Er stond blokarten op het programma echter daar er te weinig wind stond moesten we het back up programma draaien. Kajakken! Wat met de 27 graden op deze dag absoluut geen straf was. Een leuke instructeur die actief mee deed. Bij het terug kajakken was hij alleen te ver vooruit gegaan en had niet in de gaten dat één van de dames door een pijnlijke knie haar kayak niet meer in kon klimmen. Zij heeft een heel stuk gezwommen eer hij het door had. Na het kajakken hadden we een BBQ op het heerlijke terras. Met onze instructeur als BBQ man, wat een verwennerij. Hier betaalden we wel €3,75 pp voor wat ik overigens vrij prijzig vond aangezien hij nog 2 andere groepen ook bediende. Het eten was goed, maar ontzettend veel vlees. Ook het tempo lag te hoog. Bijna al het vlees werd in één keer op de BBQ bereid. Misschien een idee om qua BBQ pakket onderscheid te maken tussen een mannen en een vrouwen groep. De helft was minstens over. Al met al was het zeer geslaagd en kom ik graag nog eens terug bij Natural High!
Omdat er geen wind stond voor het vliegeren moest er plots iets anders verzonden worden. Deze beach challenge werd geopperd. We hebben het super naar onze zin gehad. Bedankt!
Door te weinig wind andere strand activiteit gedaan, wat minder paste bij de doelgroep
Ik heb een hele leuke dag gehad die goed was georganiseerd. De activiteit was vrij makkelijk om uit te voeren, dit had ik van te voren niet verwacht. Helemaal top dus!
Super leuke dag gehad met perfect weer. Eten was kwalitatief goed!
We hebben ontzetten genoten met zijn alle! Erg leuk om eens mee gemaakt te hebben het kitebuggyen :)
Top feestje