erg jammer dat de bbq te laat startte.
Heb een superdag gehad, met enthiousiaste begeleiding. Veel geleerd erg veel plezier gehad. Enig minpuntje misschien, Als je de activiteit nooit eerder gedaan hebt dan moet je zeker als je in de buggy zit op zoveel dingen tegelijk letten dat de lijnen van de vlieger nog wel eens om een nek van een tegenligger komt. maar verder nogmaals SUPER geregeld.
Voor de tweede keer een event voor een groep georganiseerd in samenwerking met Natural High.. (Beach yoga en Powerkiten). Het organiseren gaat heel soepeltjes en vlot! De medewerkers denken goed mee en komen met goede suggesties. Prettige communicatie. Op de prachtige locatie is de ontvangst goed geregeld en word je enthousiast ontvangen en begeleid.
Erg leuke middag gehad. Jammer dat we niet konden blowkarten.....te weinig wind helaas. Wellicht een volgende keer!
Top Beachclub!
Het was een super dag op een super locatie. Goede begeleiding bij de activiteiten. Als dan ook het weer nog mee zit. Wat wil je dan nog meer. Heb genoten. BBQ zou iets beter geregeld kunnen worden. 2 BBQ's voor 100 man is wat aan de weinige kant. Hierdoor duurde het vrij lang voor er eten was. Tip: zet het stokbrood vast op de tafels hierdoor is de ergste honger vast gestild, en legt een mooie bodem voor de alcohol.
Mooi schoonstrand veel te doen vriendelijk personeel
Wij zelf hebben niet deel genomen aan de actieviteiten door omstandigheden. Hadden het heel graag willen ervaren. We hebben fietsen gehuurd en zijn naar renesse gefietst. Heerlijk genoten van de terrasjes.
Erg leuke, gezellige dag gehad! Vriendelijk personeel, proberen je echt op hun gemak iets aan je uit te leggen. Locatie is top, zowel binnen als het strand is prachtig! Fijn dat alles je uitgelegd wordt, maar je daarna ook zeker vrij te tijd krijgt om alles uit te proberen. 'S avonds genoten van een heerlijke bbq met ruim voldoende keuze! Echt een hele leuke dag gehad!
Erg leuk bedrijfsuite gehad. Leuke manier om zo aan het begin van mijn stage periode bij Hermeta iedereen te leren kennen.
Wij hebben een schitterende dag gehad, zeker de moeite waard om het een keer weer te doen.
Super leuke dag gehad, alles was goed verzorgd. Bedankt
Super dag gehad en powerkiten en kite buggy is echt aan te bevelen!
Onvergetelijk bedrijfs-jubileum-uitje, niet verwacht dat iedereen het enigszins onder de knie zou krijgen. Maar dat is dankzij de instructies heel goed gelukt! Dank voor deze ervaring!
Een hele leuke dag gehad met onze groep van 11. Zeer vriendelijke medewerkers die opgewekt en flexibel zijn. Ook uitstekend gegeten!
We hebben met ons familieuitje een leuke en geslaagde dag gehad! Het blowkarten is voor iedereen leuk en geschikt. Mijn neefje van 8 kon het en vond het leuk, evenals de ooms en tantes!
Hele leuke dag gehad, ondanks niet heel mooi weer. Aardig personeel, heel geduldig met ons. Jammer was dat we gereserveerd hadden voor het eten, maar we ruim een kwartier op een tafel moesten wachten. Verder helemaal top en voor een goede prijs!
Erg leuke dag gehad met Powerkiten, Beachchallenges, Kitebuggyen en Blokarten. Erg enthousiaste medewerkers, top locatie en gave activiteiten.
Was een heel gezellig, sportief uitje. Personeel super vriendelijk. Gastvrij ontvangst, goede uitleg en hulp bij powerkiten en lekker gegeten ook nog. Een aanrader, ik kom zeker nog een keer terug.
Super, netjes en correct.
Leuke activiteit voor jong en oud. Wij waren met een groep van 15 en leeftijd tussen 9 en 57 en voor iedereen vond het leuk Echt een aanrader