TOP!

Leuke dag gehad op het strand, daarna lekker kunnen borrelen met een groep van 18 personen. Er wordt erg goed meegedacht met het programma(activiteit, taxi's geregeld).

• Parkeergelegenheid N.v.t.
  • Ik heb ervaring met: beachgolf

Lekker actief op het enorme strand

Helaas ging het blokarten niet door ivm gebrek aan wind. Natural High deed er alles aan om onze groep alsnog tegemoet met een alternatief programma. Er was een leuk afwisselend parcours uitgezet op het strand en we kregen er twee hele aardige begeleiders bij. We hebben enorm gelachen en genoten! Voor het groepsgevoel misschien wel beter zelfs dan het blokarten. De kosten werden aangepast.

Top dag met blokarten

Heerlijke dag. Leuk en goed begeleid. Zo hadden we een succesvol familie uitje.

Helemaal goed

We hebben genoten. Ondanks t slechte weer vond iedereen t geweldig

Fantastisch!

Topactiviteit! Goede baan uitgezet en prima begeleiding zowel binnen als buiten. Heerlijk om daarna nog wat te borrelen in de strandtent.

• Ik heb ervaring met: blokarten

Unieke ervaring waar je snel in staat was omGoed te kunnen blokarten

Zie boven

Fantastisch

Goede instructie, aardig en hulpvaardig team. De wind was goed. Goed materiaal. Een super ervaring.

• Horeca N.v.t.
  • Ik heb ervaring met: blokarten

Wij waren 5 febr het een groep van 10 personen om te Blokarten We werden vriendelijk ontvangen door Monique. Van Tim kregen we helmen om te passen Toen naar buiten en daar kregen we van Tim uitleg hoe we moesten rijden met een blokart. Toen het strand op. We gingen in koppels van 2 per kart. We hadden er 5. We hebben kregen nog een kleine uitleg van Tim. En daarna konden we gaan. We hadden 2u geboekt en hebben er allemaal met volle teugen van genoten

• Ik heb ervaring met: blokarten

Geweldige eerste ervaring met blokarten

We zijn met een groep van 12 gaan blokarten bij Natural High, en dat was een geweldige ervaring! Alles was goed geregeld. We werden goed ontvangen, we kregen een goede instructie om van start te kunnen gaan en in no time waren we over het strand aan het racen. Na afloop nog even gezellig in de strandtent na zitten tafelen. Een middag die ik niet snel vergeet :)

Teleurstellend

Voor 20 mensen een aanvraag gedaan. Was om oneigenlijke, niet uit te leggen redenen duurder dan 20 x per individu reserveren. Later gestart met activiteit, duurde lang voor er voor iedereen een kart beschikbaar was en vervolgens moeten we eerder stoppen. Kortom. Weinig kunnen rijden. Jammer!

Teamuitje van 5 sterren

We hadden een dagvullend programma geboekt. We hebben ervan genoten. Shoot-out en Blo-karten op het strand van Ouddorp. Ontvangst was goed. Lunch was goed. Diner was goed. Activiteiten helemaal top. Dus dikke 5 sterren. Een echte aanrader

• Ik heb ervaring met: blokarten

Super activiteit voor jong en oud

Een middag Blokarting bij Natural High Activities was een super ervaring voor de hele familie. Lekker actief bezig zijn op het strand met mooie Blokarts en met goede begeleiding. Super locatie met mooie strand tent voor lunch en borrel.

top

alles was goed geregeld......

Wat een plezier!!

Een fantastische ervaring waarin teambuilding met veel plezier centraal staat.

• Ik heb ervaring met: beach challenge

Fijne dag gehad met vrienden

Helaas was de wind niet voldoende om te blokarten, maar Natural High maakte er toch een mooi event van. We hebben veel lol gehad, waren bek-af na 1,5 uur en iedereen was tevreden. Prijs zonder te vragen wat bijgesteld door het alternatieve programma. Dank hiervoor. Ik kom hier zeker weer terug! Groet, Bart

• Parkeergelegenheid
  • Ik heb ervaring met: beach shoot out

gezellige dag gehad!

met een grote groep hebben wij een gezellige middag gehad! werken leuke mensen die alles met veel plezier begeleiden.

• Ik heb ervaring met: Natural Highland games

Een mooie gelegenheid, leuke activiteiten, vriendelijk personeel en lekker eten

Op 1 september zijn wij van het waterschap Hollandse Delta (team BEBW) voor een teambuilding bij Natural High geweest, Het was een zonovergoten fantastisch dag en hebben genoten van de activiteiten, het eten en de goede sfeer. Fijn personeel.

• Ik heb ervaring met: N.v.t.

Super dag gehad met ons bedrijf!!

Superleuk spontaan personeel, de mensen deden er alles aan om ons een superleuke dag te bezorgen!

• Ik heb ervaring met: beach challenge

Geweldige middag gehad, perfect georganiseerd en begeleid!

Familie feest met lunch, beach- challenge en bbq was een succes. Het eten en drinken was heerlijk en prima verzorgd. De strandspelen goed voorbereid en begeleid. En dit alles onder het toeziend oog van Anita die zorgde dat alles perfect verliep. Onze kinderen en kleinkinderen hebben met elkaar genoten en waren, net als wij, enthousiast over deze dag. Bedankt! Ko en Lily Dekker.

Toplocatie voor bedrijfsuitje

Afstemming vooraf was erg prettig. Op de dag zelf was alles perfect geregeld, de ontvangst, de activiteiten en het eten. Extra goed was hoe ze rekening hadden gehouden met de personen met allergieën, hier waren goede en ruim voldoende alternatieven voor geregeld en onze gastvrouw hield dat persoonlijk in de gaten. Het weer zat ook mee en de beach challenges waren erg leuk. Wel waren de challenges wat intensiever dan iedereen had verwacht en toch ook wel een beetje blessuregevoelig voor mensen met problemen met enkels en knieën. Ons bedrijfsuitje was zeer geslaagd en iedereen kijkt er met veel plezier op terug. Voor herhaling vatbaar!

• Ik heb ervaring met: beach challenge

De begeleiding bij de onderdelen van de activiteiten mag wel wat enthousiaster en met meer spelregel

Het enthousiasme van de begeleidster vonden wij wat tegenvallen. Ze stelde zich niet echt leuk voor en liet ook niet blijken dat ze het leuk vond dat wij er waren. Daarnaast had ze niet veel kennis van de spelregels van het beachvolleybal.

Super!

Het was erg gezellig en leuke activiteiten

• Ik heb ervaring met: Natural Highland games

Ik weet dat het weer moeilijk te bepalen is, maar het aangeboden alternatief was ontereikend

Niemand kan er iets aandoen dan de wind ineens wegvalt, waardoor kitebuggien niet door kon gaan. Dit was al een alternatief voor het geboekte blowkarten. Maar het alternatief van pijl en boogschieten is wel tegenvallend. Hier krijg je 14 of 15 jarige niet enthousiast voor. Ik had liever een alternatief op zee gezien. Wij hebben 1,5 uur gereden en zijn aan zee, dan is pijl en boogschieten niet wat je verwacht. Verder zijn we goed ontvangen en was het personeel wel vriendelijk. Locatie is mooi.

• Ik heb ervaring met: N.v.t.

Mooie plek, activiteit beetje soft

Om eerlijk te zijn mag het wel iets stoerder, wilder, zoals highland games echt zijn met bijl werpen, paal gooien, whiskey, grote banden duwen en een begeleider die de groep opzweept tot competitie tussen twee schotse rivaliserende clans Denk dat natural high zich het beste leent voor wind en andere strand activiteiten zoals power kiten, buggy racen en het water op. We hebben overigens een leuke dag gehad, maar denk dat deze review eerlijk aangeeft dat je hier meer uit kan halen wat highland games betreft.

Super geregeld!

Leuke dag bij gehad bij Natural High Events. Blokarten. Gelachen en de juiste uitleg ontvangen.

Stuifketel 4

4328 HJ Burgh-haamstede