Topdag gehad!
leuke en een sportieve middag met een drankje en een prima BBQ maar ook getroffen met het weer
keitoffe activeiten! een keer wat anders en zeer actief!
Teambilding of Afdelingsevent? Een aanrader! Ik ben fan. I'll be back.
Een eerste kennismaking met Blokarten en direct verliefd. Ook een prima begeleiding van een superaardige "dude" die zelf ook enthousiast werd wanneer het bij ons goed ging. Een top belevenis ! Bedankt!
absoluut TOP! wij komen terug!!!
We hebben met onze afdeling een super gezellige actieve middag gehad. Ook de bbq die door jullie bij "de buren" was geregeld was goed verzorgd. Kortom TOP!!
Super leuk bedrijf met super werknemer! Altijd enthousiast en niks is te veel! Heerlijk eten en goede en vriendelijke bediening!
Het was helemaal top vanaf het Power kiten tot aan de bbq top geregeld!!
Wij hebben op de Brouwersdam een perfecte dag gehad.
hele ontspannen ontvangst leuke frisse jonge kerels die vol enthousiasme hun passie delen met de groep.
Een zeer geslaagd team-uitje! Het kitebuggy-en werd goed begeleid en na 1.5 uur reed iedereen over het strand!
het was een zeer leuke ervaring super onthaal
Leuk event. We boekten Blokarting, maar door te weinig wind werd dit omgeschakeld naar suppen en uiteindelijk kitebuggy. Kitebuggy is een pak minder toegankelijk, maar de organisatie deed er alles aan om het programma aan te passen.
We wouden buggykite maar door dat er geen wind stond ging dat niet door dus werd er een andere activitijd gedaan het was goed dat we uit verschillende dingen konden kiezen en er hing ook een gezelige sfeer bij jullie