Trotz wenig Wind hat der Kurs Spaß gemacht. es waren 3 Leute pro Lehrer, was perfekt war.
Ik had meer vlieger uren verwacht. Met 3 man een vlieger/kite delen geeft weinig mogelijkheden tot oefenen op een dag. De middaginstructeur in het water vond ik weinig inspirerend in vergelijing tot de ochtend. Meer geleerd van mn coachende vriend dan van de instructeur.
Nette, kompetente Betreuung Super Location, vor allem für Anfänger
supergoede kiteleerschool, goede uitleg van ervaren personeel. ze nemen echt de tijd voor je. ook fijn dat je van te voren gebeld word of het weer gunstig is of niet. eigenlijk is alles gewoon goed. Ik was in ieder geval zeer tevreden.
Heerlijk om weer op het water te hebben gestaan na 2,5 jaar!
De basistraining kitesurfen werd opgedeeld in twee delen; ochtend- en middagprogramma. Uiteindelijk was de tweede gedeelte gecanceld door weersomstandigheden. De ochtendprogramma was in een groep met vier personen dus kregen we voldoende aandacht. Uitleg was goed, geslligheid was leuk en de oefeningen waren duidelijk uitgelegd en goed te doen. De veiligheid had te maken met vrij rondlopende en vooral niet oplettende mensen op het strand. De mensen verwachten namelijk dat jij uitkijkt, terwijl jij hard bezig bent de kite te beheersen. Een gezellige club met veel ervaring, gezellige instructeurs, omgeving en een leuke shop! Aan te raden!
Sehr coole Atmosphäre. Sehr freundlich, dass ich aufgrund des Abbruch des Kurses einen Gutschein für nächstes Jahr bekommen habe :)
een topdag gehad! Ik adviseer echter wel een tweedaagse te doen,want een eendaagse is ontzettend gaaf en leerzaam, maar uiteindelijk kom je niet op de plank te staan, en daar draait het uiteindelijk om. MAar het deed uiteindelijk niets af aan de dag! I'll be back
Ich komme gerne wieder!!! Toll geführte "Firma". Ich hatte ein Riesen Spaß. Habe in kurzer Zeit sehr viel gelernt und das in toller Atmosphäre. Ich habe mich sehr wohl gefühlt. Next level ist schon fest im Focus!
Top locatie en leuke mensen!
Es hat total Bock gemacht. Ich komme wieder.
Topdag gehad samen met Jesse, super locatie, super sfeer en goede begeleiding, komen zeker keertje terug! Bedankt en tot snel!
Het was (voor mij) een heel leuke cursus, en ik had erna dan ook heel veel zin om verder te oefenen. Ik moest alleen wel nog een les volgen omdat mijn 'kitesurfbewijs' nog niet helemaal vol was. Dit kwam denk ik doordat de twee leerlingen waar ik in de twee les mee zat nog alleen het eerste blok hadden gedaan en ik al de eerste twee blokken. Verder heb ik niets aan te merken en vond ik het een geweldige start aan het leren kitesurfen.