Alles was meer dan naar wens

Goede service Goede kwaliteit Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers Niets op aan te merken we kijken al weer uit naar de zomer in zeeland

Leerrijk en gevarieerde aanpak

Drie lessen duo gehad van drie lesgevers met stuk voor stuk eigen stijl en accenten. Daardoor veel bijgeleerd. Prachtige locatie zalige sfeer en faciliteiten. We will be back!

• Parkeergelegenheid

Zeer goed ontvangen en no stress tijdens de cursus

Zeer goed ontvangen en no stress tijdens de cursus. Wel een beetje offshore wind dus niet zo ideaal.

• Parkeergelegenheid

Goede begeleiding op een geweldige plek!

Goede, professionele begeleiding op een uitstekende plek. Enige minpuntje is dat er tijdens een van de lessen niet veel plek was in het ondiepe water :).

Goed voor elkaar!

De kitelessen zijn duidelijk en goed. Leuk om met verschillende instructeurs te lessen. Leerzaam en vooral ontspannen om te doen, de derde dag de eerste meters zelf gevaren! Heerlijk om na het lessen even aan te schuiven op het terras en te genieten van een heerlijk lunch of diner. Zeker aan te bevelen...

• Parkeergelegenheid

goede instructeur , prettige relaxde ontvangst

zie boven

Super Trainer mit viel viel Spaß bei der Sache

Die Begrüßung im der Kiteschule war gut und mir wurde die passende Ausrüstung ausgehändigt. Der Trainer hat mich super in die ersten Grundsachen des Kitesurfens eingewiesen. Sie ersten Flugübungen haben viel Spaß gemacht und die Anleitung war super. Gerne werde ich weitere Kurse bei Natural High besuchen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Meerdere lessen, verschillende instructeurs/ices en daarna zelfstandig het water op, helemaal top!

Als eerste les kwamen we er al achter dat de kite controle geen probleem was dus werd mijn groepsles ge-upgrade naar priveles zonder kosten zodat ik meteen het water op kon. Toen kwam het bord erbij, dat kostte me wat meer moeite, tijdens een aantal vervolg lessen wisten de instructeurs(ice) al mijn fouten te herkennen en te verbeteren. Het voelde stap voor stap beter totdat de laatste instructeur de laatste gouden tip kon geven en mij 30-40 meter liet varen, dat was voor de instructeur genoeg om me vervolgens de theorie te laten doen en na deze behaald te hebben kreeg ik het VDWS licentie waarmee ik zelfstandig kon huren. Meteen gedaan natuurlijk en meteen paar uurtjes zelfstandig erachteraan geplakt. TLDR: Top kiteschool en top verhuur!

• Parkeergelegenheid

Positief - zeer leuke sport en in het algemeen een goed begeleidingsteam. Maar wel heb ik het idee dat alle instructeurs niet op dezelfde hoogte zijn van een duidelijk stappenplan en dat er vooral wat meer focus kan zijn op technische handeling van materiaal, voorrangsregels, zelf de kite starten en stoppen op het strand, en het beoordelen van de wind om te weten wat voor materiaal nodig/goed is.

Zee-zwemcurses

We hopen dat het komende zomer weer gehouden wordt! Ze leren er een hoop op een speelse manier. Ik vond het perfect bij mijn 6 jarige zoon passen.

Great foil lesson!

My instructor was always alert to me, and always helped when needed - while giving me the freedom to explore my new skills. the gear was new, and in great conditions. Overall, a great kitefoil clinic for me to try it out for the first time. I will come back!

• Fungehalte N.v.t.
  • Parkeergelegenheid

Fantastische en professionele lessen gekregen

In 4 fantastische dagen leren kitesurfen. Flexibel in tijden wanneer je les wilt hebben, professionele instructeurs die op een leuke en energieke manier les geven. Heb het kitesurfen helemaal opgepakt na deze lessen en doe het nog steeds. Voor iedereen die willen leren kitesurfen, jong of oud, het kan allemaal fantastisch bij Natural High!

• Parkeergelegenheid

Leuke lessen voor kinderen.

Mijn dochter van 10 jaar heeft hier kids lessen kitesurfen gevolgt. De lessen zijn goed van opbouw. Er wordt goed gekeken bij de indeling van de groepjes naar niveau en gewicht.

super

Afgelopen jaar enkele kite-lessen gevolgd. Alles was goed geregeld, de sfeer was er super!

Zeer goede ervaring!

Een hele fijne ervaring gehad. Toffe leraren met een hart voor kitesurfing, tonnen geduld en een duidelijke uitleg. Ik heb de lessen steeds met plezier gevolgd!

• Parkeergelegenheid

Zeer tevreden met de persoonlijke aanpak

zeer tevreden met de aanpak van de les en de persoonlijke coaching in functie van je behoefte en ervaring met de sport. goede ervaring en kom zeker terug.

Top lessen!!

Enthousiaste mensen met een grote liefde voor t kite surfen!! Goede communicatie over hetgeen of de lessen doorgaan ja of nee (ivm met verschillende weersomstandigheden etc)

Mooi om eens mee te maken

Goeie jongens die instructeurs

Topless kitesurfen

Geweldige les gehad van Tim, onze kite surf instructeur. Goede, duidelijke uitleg. We hebben 2 lessen gehad en helaas ging onze derde les niet door, omdat er geen wind was. Wij komen graag nog een keer terug.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een super georganiseerde club. Zeer vriendelijke medewerkers die alles doen om je te helpen! Dank zij Sven, uiterst behulpzaam + humoristisch, heeft mij overtuigd een cursus kitesurf te boeken. Mijn instructor Rob heeft mij zeer goed begeleid, alle tips gegeven die nodig zijn om Zelfstandig te kunnen Kiten. Dank zij hem is dit vrij goed gelukt! Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en de gastvrijheid van deze club! Zelfs mijn echtgenoot heeft nu interesse om een cursus strandzeilen te volgen door het enthousiaste team!! We Will be back!!! Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super toffe dag met top instructie. Privé-les was het meer dan waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

fijne medewerkers altijd goed advies

• Lesprogramma N.v.t.
  • Materiaal N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was een leuke ervaring ondertussen kan ik ik al zelfstandig kitesurfen. Perfecte service en advies in de shop.

Stuifketel 4

4328 HJ Burgh-haamstede