3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was moeizaam om tot de definitieve offerte te komen, ik moest er voor mijn gevoel te veel achteraan bellen. Op de dag van ons event kwam het personeel veel te laat ter plaatse omdat ze een verkeerd draaiboek hadden ontvangen dan dat ik had afgesproken. Hierover wil ik nog wel graag contact met uitjesbureau

• Welk uitje heeft u gedaan? Virtual Reality (diner)spel

4 sterren: goede service, goed behandeld

dank voor de ontzettend leuke middag met een goede aanvulling van het thema van de dag.

• Welk uitje heeft u gedaan? Wie is de Mol

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jammer dat een microfoon niet mogelijk was om te gebruiken voor zo'n grote groep.

• Welk uitje heeft u gedaan? Escape Dinner Room

• Welk uitje heeft u gedaan? Escape Dinner Room

2 sterren: slechter dan verwacht

Tijdens het contact met Ruben had ik een goed gevoel over het uitje. Aangegeven dat mijn vader niet veel kon lopen, zou rekening mee gehouden worden/zou andere optie voor worden bedacht. Nooit meer op terug gekomen en contact ging verder via Emel. Emel had totaal geen idee wat de gelegenheid van het uitje was en ook niet de moeite genomen om daar via haar collega’s achter te komen. Ook aan Emel aangegeven dat mijn vader nauwelijks kon lopen en gevraagd of er andere opties waren. Weinig respons hierop en zou wel goed komen. Uiteindelijk met mijn vader na 20 min moeten stoppen omdat het alleen maar lopen door de stad was. Erg jammer dat hier vooraf niet duidelijker over gecommuniceerd is of dat er een ander spel is aangeraden met minder lopen. Uitje zelf was aan het begin erg amateuristisch, “leiding” en dan met name Femke had geen idee waar ze het over had. Haalde spelletjes door de war en iedereen zat in de kou lang te wachten op haar. Saskia heeft het daarna over genomen en dit verliep wat soepeler maar door verloren tijd moest het allemaal erg haastig. Verdere verloop van het spel ging beter en soepeler. Tijdens de prijsuitreiking was ook duidelijk te merken dat de puntentelling niet goed berekend was. Toen hier vragen over gesteld werden aan Saskia, praatte ze hier mooi om heen. De nabespreking had uitgebreider gemogen, er werd nauwelijks nabesproken en dat vond iedereen erg jammer. Helaas zijn wij niet tevreden over het uitje en zullen wij het daarom ook niet aanraden bij anderen. Ik hoop van harte dat jullie de feedback serieus nemen en er iets mee gaan doen. Qua spel en idee is het namelijk wel goed maar aan de uitvoering kan nog veel verbeterd worden.

• Welk uitje heeft u gedaan? Ontdek de Mol