4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geregeld allemaal. Enige nadeel was dat mijn contact persoon Suzy niet meer werkzaam was bij jullie en daarom mijn mail met vragen onbeantwoord bleef tot ik een telefoontje ontving de avond van tevoren. Romee deed het overigens heel leuk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vele van ons vonden de spelleider teveel Art willen nadoen en dat kwam onecht over. Ik miste wat meer groepsspellen en ik dacht dat er filmpjes gemaakt zouden worden tijdens het spel en dat deze te zien waren na afloop. Helaas was dat niet het geval. We kregen nu wel net foto's, maar direct na het spel was veel leuker geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het begin was erg rommelig, dit kwam mede doordat de techniek niet goed werkte. Vond ik dat de organisatie qua professionaliteit wel iets te wensen overhield. Dit heeft geen invloed gehad op het plezier wat de collega's hadden. De spellen waren leuk, iedereen deed enthousiast mee en er is veel gelachen. We hebben een erg leuke avond gehad.

• Welk uitje heeft u gedaan? Escape Dinner Room

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We vonden de activiteit prima en leuk. Echter: we hadden meer Nijmegen-specifieke vragen verwacht en/of meer begeleiding, gezien de behoorlijk hoge prijs die jullie vragen. De slechte prijs-/kwaliteitverhouding is dé reden dat we jullie niet zullen aanbevelen bij anderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een top uitje, misschien wel nog een tip. Omdat bij ons bedrijf niemand wist wat we gingen doen en de mollen werden opgebeld. Opbellen na 17.00 uur. want nu viel het erg op als iemand gebeld werd.

• Welk uitje heeft u gedaan? Ontdek de Mol

4 sterren: goede service, goed behandeld

voor ons zijn de kernwoorden vriendelijk, flexibel en niet te vergeten professioneel!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer enthousiaste begeleiders + perfect geregeld! Zoals ik al aangaf, was de afstand tussen de verschillende opdrachten wel iets te ver om alles te kunnen uitvoeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan niet kiezen voor de contactpersoon omdat zij er niet tussen staat. Maar ik heb een heel goed contact gehad met Cherin Riemeijer. Ook het uitje staat er niet tussen, wij hebben de Zoo Escape gedaan. Het was een super geslaagde dag. De begeleiding van Mario Parton was geweldig, hij was echt hilarisch. Alleen miste we allemaal het verband met de dierentuin. Er waren geen vragen over de dieren (wat wij echt hadden verwacht). Een hoop collega's van mij hebben bijna niets gezien van de dieren. Dat was het enige dat wij jammer vonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We hebben een leuk teamuitje gehad, het spel was erg leuk. De communicatie alvorens het teamuitje verliep niet vlekkeloos. Mijn collega heeft contact gehad met iemand van Uitjesbureau (weet niet wie) en diegene zou de offerte toesturen na een week. Echter na twee weken nog niets ontvangen. Toen bleek dat de opdracht doorgegeven was aan een andere collega en door miscommunicatie was er dus nog niets geregeld. Vervolgens is er toen nog een offerte gestuurd, maar hierin stond de verkeerde datum, waardoor er een verkeerde locatie aan ons doorgegeven werd (want door de datumwijziging veranderde ook de locatie). Dit zorgde bij mij op het laatste moment voor spanning en geregel. Daarbij kreeg ik last minute ook nog lastige vragen over gegevens die nodig waren om alles rond te krijgen, gegevens waar ik zelf niet over beschikte. Hierdoor moest veel nog op het laatste moment geregeld worden, terwijl wij zeer op tijd waren met het organiseren van het uitje. Gelukkig was de dag zelf een groot succes en is alles op net op tijd rondgekomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De werking van het tablet liet soms wat te wensen over.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gezellige dag gehad met Uitjesbureau. Aantal opmerkingen over de lunch en het spel sturen wij graag via mail naar u toe.

• Welk uitje heeft u gedaan? Beach Escape

4 sterren: goede service, goed behandeld

was een erg leuke middag, iedereen heeft zich goed vermaakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was vanuit uitjesbureau goed geregeld. Goede ontvangst. Uitleg had beter gekund. Velen hadden in eerste instantie geen idee wat nu de bedoeling was. Groot nadeel was dat het hele spel in het Engels was..... De meerderheid heeft het echter erg leuk gevonden het spel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijfsuitje, Walking Diner door Eindhoven. Goede, gezellige gids, lekker eten. Enige minpuntje is dat de horecagelegenheden graag een tweede consumptie willen verkopen (begrijpelijk), maar daar is eigenlijk geen tijd voor en mensen waren daardoor genoodzaakt hun drankje achterover te gooien of te laten staan.

• Welk uitje heeft u gedaan? Crazy Walking Dinner

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top dag en top geregeld!

• Welk uitje heeft u gedaan? Maffia XXL - Het Maffia Misdaadspel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk uitje! Zeker een aanrader voor anderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

het was alleen jammer dat de tabblets het niet goed deden en dat niet alle antwoorden die wel goed waren ingevoerd werden goed gekeurd. verder een heel leuk uitje gehad.

• Welk uitje heeft u gedaan? Monopoly Streets - Alles of niets

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima uitje (Fietsfeest Antwerpen), leuk gorganiseerd: Topdag!

• Welk uitje heeft u gedaan? BE SMART - citygame op maat

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden ontvangen door Mariëlle die vanaf het aller eerste moment de spanning al aardig wist op te bouwen. Dit kwam ten goede aan het spel. Allen vonden het een geweldig programma met een mooie opbouwende afsluiting door Mariëlle. Complimenten voor de presentatie en het spel in zijn geheel.

• Welk uitje heeft u gedaan? Penoze

4 sterren: goede service, goed behandeld

Simone heeft ervoor gezorgd dat we een fantastische avond hebben gehad! Cherin heeft in het voortraject de contacten gehad en alles super geregeld!!

• Welk uitje heeft u gedaan? Escape Dinner Room

Wilgenweg 10 a

1031 HV Amsterdam

Over Uitjesbureau.nl

Uitjesbureau is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen. Wij ontwikkelen en organiseren elk jaar ca 1200 bedrijfsuitjes, events en innovatieve teambuilding programma’s voor honderden opdrachtgevers in Nederland en België. Met een event expert in elke regio hebben we de kennis in huis om innovatieve uitjes en events te organiseren in elke stad maar juist ook in de regio. En nog steeds blijven we, tijdens deze missie, prachtige en originele locaties ontdekken voor uw volgende uitje of evenement.