goede communicatie en enthousiaste begeleiding

We hebben een hele leuke goed georganiseerde dag gehad

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? escape katendrecht

Leuke activiteit op het water.

Personeel wat vriendelijk. Opdrachten niet altijd duidelijk. GPS werkte niet helemaal, aldus personeel.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? escape room op water

Leuke, gezellige middag met een grote groep!

Bij solbeach op scheveningen werden wij ontvangen door Yvonne. We dronken een kopje thee/koffie en toe kregen we een spel uitleg! Iedereen was super enthousiast. Gewapend met een tablet en een rugzak met spulletjes zijn we op weg gegaan! Het was een leuke route...daar waar wij dachten alleen op het strand te blijven zijn we nog best een stukje scheveningen in gegaan! Er leuk! Sommige opdrachten waren nog best lastig maar met zo nu en dan een tip kwamen we er wel uit! Al met al een geslaagd spelletje en team building!

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? beach escape

Een top uitje: organisatoren kunnen ook meespelen!

In een woord: geweldig! Zowel het vooraf regelen met kantoor, als het spel en de begeleiding ter plekke en het achteraf ontvangen van de gemaakte foto's en filmpjes. Helemaal top.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? Wie is de Mol?

Fantastische middag gehad!

Het WIDM spel is echt een aanrader, wat een spannend en interactief spel! De opdrachten zijn leuk en de hele groep kan actief meedoen. De entertainer neemt alle zorgen uit handen en het spel was op maat gemaakt voor onze groep en in een omgeving door ons gekozen.

• Welk uitje heb je gedaan? WIDM

Prima geregeld, goed bereikbaar, kan hier en daar nog wel wat secuurder.

Offerteaanvraag en vervolgtraject verliep in principe prima. Wel denk ik dat er iets nauwkeurige gelet mag worden om iets wat "gepersonaliseerde" te maken. Zo kregen wij 1x een offerte met verkeerde naam en nadat er afspraken waren gemaakt een niet correcte offerte. Ook ging het meerdere malen over de fee die betaald zou moeten worden, terwijl dit in ons geval nvt was. verder door een fout in het systeem zou de voorschotnota niet betaald zijn, terwijl dit wel zo was. Tenslotte heb ik een aantal dagen nog een wijziging doorgegeven ten aanzien van de teamindeling en was er helaas toch de oude indeling gebruikt ten tijde van het uitje. Voor de rest was alles prima geregeld en zijn jullie goed bereikbaar! Personeel van de zeilschool kon iets vrolijker maar dat staat los van jullie. BBQ was heerlijk.

• Welk uitje heb je gedaan? Smartphone slopenrally en BBQ

Een leuk opgezet bedrijfsuitje

Waar kun je als bedrijf uit Rotterdam elkaar beter leren kennen dan in en rondom de eyecatcher van dit moment; de markthal?! Dit spel is leuk opgezet en het slot van het spel is goed bedacht. De spelleiders waren professioneel en ervaren. Het contact met de spelleiders via de iPad was ook grappig. Als kritische noot zou ik zeggen dat een spel met groepjes rondom een iPad erg lastig blijft omdat dan niet iedereen de vragen goed meekrijgt. Daarnaast was het midden in de stad waardoor we wel eens moisten opletten dat we niet uit enthousiasme blindelings de weg overstaken!

• Welk uitje heb je gedaan? Markthal Break-In

We hebben een erg leuke middag gehad met een super spel!

Iedereen vond het spel super leuk. Waar ik (en de groep ook) minder blij mee was, was met het aanwijzen van de mollen. Ik had aangegeven dat een aantal mensen niet allemaal mol mochten zijn. Dus maximaal 1 persoon van deze aangegeven personen. Er waren 5 groepen. Van deze 5 mollen waren 3 personen mol waren die in de aangegeven groep kwamen. Dus dat was erg teleurstellend! Ook kreeg ik door dat er weinig informatie aan de mollen als tips en onthullingen van de spellen werd gegeven. En 1 mol heeft mij de informatie doorgestuurd (na het spel) die voor mij bedoeld was, maar nooit bij mij aangekomen is? Dus dat was ook erg jammer!

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de mol

enthousiaste medewerkers die met je meedenken

Het was fijn om zelf wat inbreng te kunnen hebben in het programma. Verder was er een goede service voor wat betreft het regelen van accomodatie. Alle medewerkers die ik heb gesproken mbt dit uitje waren stuk voor stuk enthousiast en erg benaderbaar. Dat is fijn, zeker wanneer je zelf nog wat onzeker bent over het hoe en wat.

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? markthal break in

Top geregeld

Gelijk goed contact met Uitjesbureau over uitje en het programma. Leuk programma op top locatie. De dag liep gesmeerd.

• Welk uitje heb je gedaan? Sloepen rally race en Hou van Holland lunch

Leuk uitje om je collega’s nog beter te leren kennen!

Goede organisatie en leuke uitdagende opdrachten. Voor je het weet is de tijd alweer voorbij.

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de mol

Escape the city was zeer geslaagd!

Escape the city gedaan met een groep van 24 collega's. Het was een ontzettende leuke middag gehad, die goed georganiseerd was. Ik zou het zeker aanraden!

• Welk uitje heb je gedaan? Escape the city

Goed terugkoppeling met email uitwisseling als er vragen zijn ;iOpdracht van spelletje is soms niet duidelijk. Jammer dat onze groep moet het spelletje eerder stoppen omdat de tablet geen krediet meer had.

• Welk uitje heb je gedaan? Break in Markthal

Vriendelijk personeel, leuk spel, goede uitleg.

Fijne samenwerking ter plaatse, er zouden waterflesjes zijn geregeld, die waren niet aanwezig, werd terplekke opgelost door Jane. Leuk spel, goede uitleg.

• Welk uitje heb je gedaan? Penoze

Goede service en TOP

De services was prima.... Iedereen vond het een geslaagd uitje en natuurlijk ook genoten.... In één woord TOP... 1 klein min-puntje: de tablets werkte niet goed, liep vast.....

• Welk uitje heb je gedaan? ESCAPE ZOO BLIJDORP

Een hele goede ervaring

Een hele goede ervaring. Goede service en goed uitgevoerd.

• Welk uitje heb je gedaan? de geheimen van Antwerpen

Leuk uitje en enthousiaste spelleidster

Het uitje was erg leuk. Actief en lekker eten. De gegevens van het eten waren niet doorgekomen bij het restaurant. Ook was de menukeuze veranderd. Maar ... het is allemaal goed gekomen!

• Welk uitje heb je gedaan? Pubquiz en diner

Ondeugend

Het uitjesbureau is vriendelijk. Ik word goed geholpen. Ik vind eerlijk gezegd de prijs best hoog, maar komt ook doordat er zo weinig budget is vaak. Misschien dat daarmee rekening gehouden kan worden. Het spelsysteem werkte niet helemaal goed. Konden vaak niet typen in het systeem. Wat in mij opkomt qua tip: De spelleider kan ook zijn themakleding aanpassen. Had leuker gestaan in de rol die hij speelde. Het zou leuk zijn als er bijv. acteurs in het spel aanwezig zijn voor onderweg. Maar dit zal wel invloed op de prijs hebben misschien.

• Welk uitje heb je gedaan? Maffia XL

chaotisch

vage instructies, waardoor spel niet echt duidelijk was it-issues: verscheidene teams hadden server issues last minute wijziging van contactpersoon waardoor we de verkeerde hadden opgebeld (geen juiste nummer gekregen)

• Welk uitje heb je gedaan? Escape City

Zeer geslaagd uitje, prima format. Wel wat verbeterpunten

We hebben een heel leuke Walking Dinner gehad met ons gehele team, iedereen was erg enthousiast. Leuke diverse restaurants, heerlijk eten en leuke gidsen. Wel jammer dat we een rondleiding op maat hadden aangevraagd die toegespitst zou zijn op de Universiteit, maar dit is helaas niet gebeurd. De gidsen wisten niet van welke organisatie wij waren. Verder kan de communicatie met het kantoor beter. Vlak voor het uitje gaven we nog extra deelnemers door, wat ook geregeld werd vanuit het Uitjesbureau, alleen mist dan nog de terugkoppeling naar ons. Ook bij het opstellen van de offerte is veel heen en weer gemaild, wat voorkomen had kunnen worden door het direct adequaat verwerken van de gegevens. Bedankt voor het organiseren van ons uitje, het was zeker voor herhaling vatbaar!

• Welk uitje heb je gedaan? Walking Dinner

Leuke activiteit en goede begeleiding

Leuke activiteit en goede begeleiding. De locatie van het start- en finischpunt en het diner (Westergasterras) is heel leuk en de route van de sloepenrace ook.

• Welk uitje heb je gedaan? Sloepenrace

Goede service, leuke uitjes.

We hebben met veel plezier de Canal Escape in Utrecht gedaan en daarna afgesloten met een heerlijk diner. Enige minpunten waren dat de Canal Escape wat meer toe gespitst had mogen zijn op de directe omgeving. Verder was het jammer dat we met het prachtige weer binnen zaten voor het diner. Verder veel plezier gehad.

• Welk uitje heb je gedaan? Canal Escape

Leuke activiteit

Hele leuke activiteit, maar heel slecht dat de clue, waar je alles voor doet, (de coordinaten) niet klopte. Hier gaat het spel om en moet vooraf gecheckt/getest zijn.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape the city

Alles was goed georganiseerd, zowel vooraf als tijdens het spel

In het voortraject zijn we prima geadviseerd, tijdens de voorbereiding super geholpen en tijdens het spel zijn we prettig begeleid. Dank je wel Ruben, Fleur en Robbie

• Welk uitje heb je gedaan? Escape from Groningen

Goed georganiseerd, leuke begeleidster ( ben haar naam even kwijt ) die helemaal voor het spel wie is de mol geschikt is

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de Mol

Wilgenweg 10 a

1031 HV Amsterdam

Over Uitjesbureau.nl

Uitjesbureau is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen. Wij ontwikkelen en organiseren elk jaar ca 1200 bedrijfsuitjes, events en innovatieve teambuilding programma’s voor honderden opdrachtgevers in Nederland en België. Met een event expert in elke regio hebben we de kennis in huis om innovatieve uitjes en events te organiseren in elke stad maar juist ook in de regio. En nog steeds blijven we, tijdens deze missie, prachtige en originele locaties ontdekken voor uw volgende uitje of evenement.