Helemaal geweldig, een leuke en uitdagende dag met veel plezier.

Het was een super leuke, gezellige en competitieve dag met veel uitdaging. Goed opgezette game play waar je je creativiteit volledig op los kunt laten. Goede begeleiding en organisatie. kort om, een goed recept voor een hylarische dag om niet te vergeten.

• Welk uitje heb je gedaan? Maffia XXL Breda

We hebben een hele leuke middag en avond gehad.

Een leuke manier om te doen aan teambuilding, buiten zijn, de stad te verkennen en erg gezellig om te doen. Goede afwisseling van creatief bezig zijn en nadenken.

• Welk uitje heb je gedaan? City escape

Super leuk uitje!

Voor 44 mensen een activiteit bedenken is lastig maar we zijn ontzettend goed ondersteund door het uitjesbureau.

• Welk uitje heb je gedaan? Fietsfeest

Fantastische middag gehad!

Ons jaarlijkse bedrijfsuitje moest een beetje actief, creatief en vooral gezellig zijn. Dat is bij deze activiteit meer dan gelukt! Echte brain krakers waarbij je flink moest nadenken en waarbij je de collega's op andere manieren leert kennen. Heel erg genoten! Bedankt uitjesbureau.nl voor de fijne middag!

• Welk uitje heb je gedaan? Markthal Break in

Leuk uitje

Wij hebben een hele leuke dag gehad met het uitzoeken wie de Mol was in ons midden.

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de Mol

Ruime keuze aan uitjes

Via de website van Uitjesbureau hadden we de keuze uit heel veel uitjes. Door te filteren vonden we een uitje die paste bij de groep, de locatie en het budget. Offerte traject verliep soepel. Richting aanloop van het daadwerkelijke uitstapje zou iets meer zorg wel wenselijk zijn. Voorbeeld: wegwerkzaamheden rondom de feestlocatie.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape dinner Utrecht

Een geweldige dag!

Wij hebben een hele leuke dag gehad. Supergoed georganiseerd en na afloop een grote verrassing wie de mol nu echt was. Het spel zat ontzettend goed in elkaar. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Echt een aanrader!!

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de mol

Was een zeer leuke ervaring

We hebben veel plezier gehad en waren zeer te vrede. Helaas hebben we door de tijddruk weinig van de stad zelf gezien.

• Welk uitje heb je gedaan? Excape city Rotterdam

We hebben een leuke en gezellige middag gehad.

Een groot deel van de medewerkers komt uit Leiden of is er geod bekend, maar ook zij hebben nog nieuwe straatjes, steegjes en pleintjes ontdekt. De opdrachten waren leuk en gevarieerd. Door het verwerken van onze eigen vragen hebbe nwe een mooie koppeling kunnen maken met ons eigen educatieve ochtendprogramma. We hebben veel positieve reacties gehad en kunnen terug kijken op een geslaagde activiteitn.

• Welk uitje heb je gedaan? Be Smart

Super leuke middag gehad!

We hebben een geslaagde middag gehad met een top spel. Begeleiding was goed en de opdrachten leuk.

• Welk uitje heb je gedaan? Ontdek de Mol

Heel erg goed onderwerp

Ik was positief verrast. Super van de tijd waar we nu leven en bracht ons gedurende deze experience ook nader tot elkaar en stof tot nadenken. Ik heb meerdere vrienden/relaties al laten weten hoe goed het bevallen was en aangeraden dit ook te doen

• Hoe beoordeel je dit uitje?
  • Welk uitje heb je gedaan? wales

Geweldig uitje met een hele nieuwe ervaring

Ik kijk er met plezier op terug. Ik wil zeker nog een keer een VR spel doen. De organisatie, service, drinken, eten, entertainment was allemaal goed. Sommige VR brillen deden het slecht dus dat moet wel even gecheckt worden.

• Welk uitje heb je gedaan? VR experience

Leuk uitje - helemaal als het weer goed zal zijn, maar zeker ruimte voor verbetering

Leuk uitje, helemaal met mooi weer. Sommige tablets werkte niet, pizza ging niet helemaal soepel. Dus misschien beter om niet meer met hen te werken. Leuke route. De kroeg was ook top waar we gingen borrelen.

• Welk uitje heb je gedaan? Sloepenrace door Amsterdam

Geweldige middag gehad , goed georganiseerd.

Geweldige middag gehad , goed georganiseerd.

• Welk uitje heb je gedaan? escape city Eindhoven

Erg vermakelijk uitje

Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen over het uitje. De opdrachten waren leuk, het spel was makkelijk te begrijpen en het was wel veel lopen, maar niet te ver.

• Welk uitje heb je gedaan? Penoze

Erg leuke middag gehad in Fort Escape

Collega's waren erg enthousiast over het teamuitje bij Fort Escape. Enkele opmerkingen: Het beste teamuitje in jaren, volgens velen. Jammer dat de Escaperooms zo kort duurden, want ze waren erg leuk. Te weinig tijd om naar de verschillende onderdelen te lopen, wat ten koste van de speltijd ging. Ontvangst en begeleiding door jullie enthousiaste medewerkers was TOP! Enige minpuntje: de lunch (broodjes, boter en messen waren al snel op), en 1 uitgiftepunt voor 50 personen is te weinig. Maar overall alleen maar positieve reacties. Dank jullie wel voor een hele gezellige middag, en misschien tot ziens!

• Welk uitje heb je gedaan? Fort Escape

Goed georganiseerd en ook aan alle afspraken gehouden

Het uitje was super, alles prima zoals afgesproken, en Jane was zeer correct en vriendelijk.

• Welk uitje heb je gedaan? Flikken Maastricht

Plezier

Lachen, gieren, brullen

• Welk uitje heb je gedaan? Escape City Walk

Fantastisch!

Gevarieerde opdrachten, leuke opzet met de tablets, goede communicatie met de organisatie van Uitjesbureau.

• Welk uitje heb je gedaan? Escape City Haarlem

Een goed verzorgd personeelsuitje

We hebben een geweldige dag gehad. Alles was netjes geregeld en verliep erg vlot. Niets is teveel voor uitjesbureau een dagje uit geheel op maat.

• Welk uitje heb je gedaan? Wie is de mol

Fantastisch geregeld

Het bedrijfsuitje was van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Top.

• Welk uitje heb je gedaan? Fietspuzzeltocht Den Haag

Leuke activiteit maar niet echt bijzonder

Leuk uitje om als groep aan deel te nemen. Het is jammer dat de escape alleen maar algemene vragen bevat en niet ingaat op de informatie die in de stad is te vinden.

• Welk uitje heb je gedaan? City Escape

Goed geregeld en we hebben veel lol gehad!

Ontzettend leuke middag gehad. Goed georganiseerd met speluitleg en zelfs een prijs voor de winnaars.

• Welk uitje heb je gedaan? City Escape Leiden

Onwijs leuk spel

Wij hebben een onwijs leuke avond gehad. De begeleiders kregen de groep goed mee.

• Welk uitje heb je gedaan? Moordspel

Superleuk!

We hebben een ontzettend leuke avond gehad.

• Welk uitje heb je gedaan? VR-Dining

Wilgenweg 10 a

1031 HV Amsterdam

Over Uitjesbureau.nl

Uitjesbureau is ontstaan vanuit passie. Passie voor het event vak en de wil om mensen te verrassen. Wij ontwikkelen en organiseren elk jaar ca 1200 bedrijfsuitjes, events en innovatieve teambuilding programma’s voor honderden opdrachtgevers in Nederland en België. Met een event expert in elke regio hebben we de kennis in huis om innovatieve uitjes en events te organiseren in elke stad maar juist ook in de regio. En nog steeds blijven we, tijdens deze missie, prachtige en originele locaties ontdekken voor uw volgende uitje of evenement.