Prijs en klantvriendelijkheid gaven de doorslag om voor Kubox te kiezen. Ze hadden het erg druk, maar namen toch alle tijd voor mij, dat kan ik zeker waarderen.
Super service!
Ik geef niet gauw een 10 bij dit soort onderzoeken. Maar Kubox verdient hem met een griffel ! Vanaf het begin ben ik zeer correct en uiterst vriendelijk te woord gestaan. Toen ik moeilijk vrij kon krijgen van mijn werk hebben we zowel voor het ophalen als bij het terug brengen een tijdsafspraak kunnen maken. Het klinkt simpel, maar ze doen wat ze beloven, toch vind ik dat in deze tijd bijzonder. Bevestiging van de tijdstippen kreeg ik steeds per email èn telefonisch. Ze laten niets aan het toeval over. Uiteindelijk klopten de opgegeven tijden ook. De man die de containers bracht en haalde, in ons geval was dat Jan, was uiterst vriendelijk en behulpzaam. En even opbellen vlak voor aankomst ! Tot slot : de keuze viel op Kubox omdat ze het voordeligst zijn. Echt top !
Denken mee en oplossingsgericht! Wil toch elke klant?!
De medewerkers hielpen mee!! Geweldig!
Bezorger was vriendelijk en behulpzaam, zelfs toen bleek dat 3 boxen niet genoeg was. Heeft geregeld dat zondag (!) een vierde bezorgd werd, en heeft meegeholpen met inruimen. Heel erg bedankt Jan!
Ideale oplossing voor mijn persoonlijke situatie. Snel, voor de deur, verzekerd en relatief goedkoop. Enige tip die ik graag zou willen meegeven is om iets grotere boxen ook in het assortiment op te nemen. Verder een aanrader vooriedereen.
Goed geregeld tot nu toe. Makkelijk.
Helemaal top. Scheelt enorm veel moeite.
Netjes, aardig en professioneel!
Onze 1e keer maar ongelofelijke klantvriendelijkheid die je zelden nog ergens treft. Een 10 met een griffel!
top service en super handig
Concept van opslag via container voor de deur werkt uitstekend. Bijzonder vriendelijke ondersteuning door telefoniste en chauffeur. Chauffeur heeft ook flink meegeholpen met het inladen van de spullen. Het zou nog wel handig zijn iets van een schriftelijke bevestiging te ontvangen van de aflevering.
Tot op heden super. De terugbreng kosten naar andere locatie vind ik wel erg duur. Dat kan klantvriendelijker. Het planningsproces kan wellicht beter geautomatiseerd. Medewerkers aan de telefoon en bij de kubox zeer vriendelijk.
We gingen verhuizen binnen Amsterdam, waarbij het vanzelfsprekend zou zijn om hier een bedrijf te benaderen voor de opslag en vervoer. De bedrijven die we benaderde waren totaal niet mee denkend, behulpzaam of vriendelijk. Ook bleken als "voordelen" die ze hadden aan het einde ineens niet meer van toepassing op ons. Toen ben ik het buiten de stad gaan zoeken en kwam ik bij jullie terecht. Wat een verademing. Laura heeft ons fantastisch geholpen om te kijken naar de beste oplossing voor ons en ook de mannen die de box kwamen brengen en hielpen inladen waren heel behulpzaam en vriendelijk. Daarnaast is Kubo ook nog flexibel, wanneer je tegenslagen hebt met de verbouwing en de datum van het vervoer veranderd moet worden. Heel erg veel dank voor alles!
Het scheelt heen en weer rijden en gesjouw. Verder is de prijs erg aantrekkelijk en het is super handig!
Super. Wel erg blij dat we meer tijd hadden om de 5 boxen te vullen. Hoop dat dit ook kan bij het uitladen.
Bijzonder vriendelijke medewerkers zowel aan de telefoon als bij het brengen. Spotgoedkoop, flexibel en handig.
Tevreden over prijs en service vriendelijk personeel
Super service, aan alles gedacht, snel en betrouwbaar (verzegeling ed), met beleid en voorzichtigheid, goede communicatie, chauffeur belde een halfuur voor levertijd nog even op, goed en fijn dat persoonlijke contact, pre sales en aftersales goed voor elkaar.
Contacten vooraf waren goed. Kuboxen werden op tijd afgeleverd en opgehaald. Medewerkers waren zeer voorzichtig. En o zo fijn als straks de Kuboxen weer,na een telefoontje, bij het nieuwe huis neergezet en geleegd kunnen worden. Kortom de oplossing als je nog niet je nieuwe huis in kunt en betaalbaar!
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen