Het concept spreekt ons erg aan, omdat het ons volledig in de behoefte beantwoordde. Aan huis levering door plezierige bezorger met gunstige prijsstelling
Prima geregeld!
Mijn ervaring is dat de afspraken heel goed zijn nagekomen. Alles precies op tijd geleverd en afgehaald. Lekker makelijk dicht bij de deur afgezet. Communicatie is super je word continu per mail geïnformeerd.
Ophalen ging prima. Alleen voor het terugbrengen ben ik geen doorsnee klant. Na overleg heeft Kubox het goed opgelost!!
het is super makelijk een kubox voor de deur alles er in een hij wordt weer opgehalt
Ik heb voor kubox gekozen omdat ze adverteren met terug wanneer je wilt. Echter er wordt niet terug geleverd in het weekend. Dit is niet duidelijk zichtbaar in de advertentie en wordt nergens gecommuniceerd. Ik had speciaal gekozen voor Kubox vanwege terug wanneer je wilt. Verder denken jullie niet echt mee maar blijven standvastig nee we leveren niet. Bied dan iets aan van oke je hebt gelijk het staat er niet juist we proberen het voor u op te lossen.
Bedankt voor uw feedback. Wat jammer dat u deze ervaring met ons heeft gehad. Ik begreep dat er inmiddels contact met u is opgenomen en dat we een passende oplossing hebben kunnen aanbieden. Mvg, Sander van Hoek, Kubox Opslagruimte Thuisbezorgd
Prima geregeld tot zover!
Toppie
Is een prima oplossing om tijdelijk spullen te stallen die voorlopig niet nodig zijn.
Alles verliep perfect
Heel klant vriendelijk en het gemak, is in Amsterdam geladen en tzt wordt deze in Schiedam geleegd.
Echt een geweldige service. Zowel aan de telefoon als de chauffeur. Ga zo door. Jullie verdienen de complimenten
Ik kan alleen de haalservice beoordelen, aangezien ik pas sinds een week gebruik maak van een kubusbox
De boxmaten klopten niet de binnen maat is kleiner, Men had me niet verteld dat ik de terug keer er email moest doen, wellicht een miscommunicatie , maar voor ons een dure grap , we hebben een extra vrachtwagen moeten huren als oplossing, dus zijn niet echt blij met Kubox
We zaten tussen 2 huizen in en zochten betaalbare opslag. Ik zat niet uit te kijken naar inladen-uitladen en later weer inladen en uitladen dus het concept van Kubox waarbij ze de box aan de deur leveren en later weer brengen was ideaal. De planning dacht mee en was flexibel en de chauffeurs waren elke keer perfect op tijd en zeer kundig (doodlopende weg met weinig bewegingsruimte) Ik adviseer Kubox van harte aan
Briljant concept. Scheelt een hoop gedoe met verhuizen. Goede service per mail en telefoon!
Ik beh een heel tevreden klant , alles was goed geregeld , op tijd de box geleverd , personeel heel hulpzaam en vriendelijk , contact mogelijk met Kubox via email , telefoon , sms
Uitstekende service. Netjes op tijd, van tevoren gebeld. Kwamen 1 box tekort en kon nog zelfde middag geregeld worden. Zeker aan te bevelen....
Een verzoek: stop met zowel sms als email over de iPad actie - door beide items te gebruiken geeft dit een negatieve wending. Gebruik er per klant a.u.b. maar 1 van.
Super makkelijk. Geen gezeur met busjes huren en heen en weer rijden. Inladen, afsluiten en klaar. Top!
Prima flexibele oplossing voor mijn bedrijf waarin mijn meubelen verhuurd worden en na opslag weer op een andere locatie worden bezorgd
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen