Ik heb gekozen voor Kubox vanwege het meedenken, de oplossing en de prijs.
De tijd dat de box ter beschikking voor de deur staat is beperkt. Met overleg en afspraken lukt het niet gemakkelijk om de box langer voor de deur te hebben. De box is klein, een twee kamer appartement zou in de box passen, dat lukt dus niet. Max. toegelaten gewicht van een geladen box is 750 kg. horen we achteraf. Dit is natuurlijk veel te weinig. Al met al, wel goedkoop, maar niet geweldig. Worden deze puntjes verbeterd kan het uitgroeien tot een succesnummer.
Bedankt voor uw reactie! We zullen met uw feedback proberen om onze processen te verbeteren. Mvg, Sander van Hoek, Operationeel Directeur Kubox.
De kubox kan niet op weekenddagen worden teruggebracht. Dat is erg onhandig en staat bovendien nergens op de website vermeld. Ook is de tijd die je krijgt om de kubox in te laden erg kort (wij vonden dit te kort) en is de kubox voor een vierzitsbank te klein. Wij zouden er zeker niet opnieuw voor kiezen.
Bedankt voor uw feedback. Wij zullen proberen om met uw feedback ons proces te verbeteren! Mvg, Sander van Hoek, Operationeel Directeur Kubox
The driver was professional and helpful. Will definitely recommend the Kubox system.
de box kwam op tijd en op de goede dag, alleen de medewerker was een beetje kortaf en niet echt behulpzaam.
Bedankt voor uw feedback! Mvg, Sander van Hoek, Operationeel Directeur Kubox
Zeer tevreden, misschien alleen bevestiging welke containers op naam staan.
Super handig! Op je eigen tempo inladen en hij wordt gebracht en gehaald. Je hoeft zelf niet heen en weer te rijden met je spullen.
Door de onzekerheid van de nieuwe woning een paar maal moeten annuleren en op het laatste moment de boxen toch nodig gehad dit ondanks de eerdere annulering toch keurig afgewerkt
Een ontzettende fijne service en de klantenservice heeft mij volledig goed geholpen bij alle vragen die ik had.
Wij zijn heel tevreden over kubox. Afspraak maken ging goed ook het contract het met chauffeur verliep goed en bij het inladen heeft hij ook nog geholpen! Super service!
Zeer goede service en erg klantvriendelijke medewerker (Gerard). We raden iedereen Kubox aan. Ook op Facebook flink reclame gemaakt. Sommige mensen zijn erg geinteresseerd.
Heel leuk dat gratis halen en brengen. De bewoners kenden dat niet en zullen dat van harte aanbevelen indien een van hun gaat verhuizen. wel makkelijk zo om te verhuizen
👍👍
Qua communicatie gaat er bij jullie iets mis. We krijgen alle mails 2 of meer keer van verschillende medewerkers. Dat kan beter! De ene medewerker lijkt aan de telefoon zeer weinig te weten, maar heeft mij wel doorverbonden naar iemand die wel alles wist en mij goed kon informeren.
Prettig geholpen, levering van de box was mooi op tijd. De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam
Vlotte service, vriendelijke, meedenkende medewerker. Alles snel ingeladen.
Complimenten voor de chauffeur!! Goed advies met de kubus vullen, en het meehelpen!
Prima geregeld. Kwam aan onze wensen tegemoet om eerder te komen.
zeer efficiënt en klantvriendelijk
De Lasso-Zuid 22