Super tevreden
Top bedrijf met super formule en zeer hulp behulpzame en vriendelijke medewerkers. Alles kwam op tijd en werd ook weer op tijd opgehaald. Zeer tevreden. Zal het iedereen aanbevelen!
Half uur te laat maar verder prima, zou het weer doen
Super concept!
Zeer tevreden vanaf het moment dat ik belde tot aan het meenemen van de box. De meneer die de box bracht heeft mij zelfs geholpen om de boxen in te laden. Ik had niet veel dozen en binnen 10 min waren we al klaar. Echt heel erg tevreden en een super service.
Heel handige service. Beetje onpraktisch is dat je de aflevering van de Kubox niet goed kunt plannen: je krijgt kort van tevoren te horen hoe laat de containers arriveren. Ohja, enneh: gebruik vooral dozen met dezelfde afmetingen; onontbeerlijk om goed te kunnen stapelen.
Nadat de eerste planning ons alleen maar 30 minuten zou geven om in te laden , hadden wij het veranderd en is de planning van Kubox aangepast zodat wij langer tijd hadden om in te laden. Dat was ook nodig , wij deden er een halve dag over om in te laden
Aardige chauffeur die heel goed meehielp inladen en ook meedacht over wat er nog meer mee kon. Waren daardoor in een half uur klaar met inladen.
Zeer fijn bedrijf om in te huren. Snelle levering en klantvriendelijk
Helemaal top dit. De medewerker was erg behulpzaam.
Top service m.b.t. het afleveren, inladen en weer ophalen van de Kubox. Alleen jammer dat er geen kopie/mail is geweest dat de box is verwerkt en dergelijke. Verder goede service.
Netjes op tijd en samen snel ingeladen. Binnen 20 minuten weer vertrokken.
1 dag eerder geplaatst waardoor ruim de tijd om de kubus te vullen. fijne communicatie en behulpzame medewerker.
Jullie waren wat vroeger dan ik verwachtte maar verder goede service en mooie ruime box
beviel heel goed, klantvriendelijk en keurig op tijd!
Afspraken worden keurig nagekomen, snel en flexibel. Redelijk geprijsd.
Zeer vriendelijke mensen. Gebeld door de chauffeur hoe laat hij er zou zijn. En op het afgesproken tijdstip werden de boxen weer op gehaald. Super geregeld.
Eerste afspraak werd afgezegd, dat was heel erg vervelend. Tweede afspraak ging goed, al kwamen de boxen een uur vroeger dan afgesproken. Verder liep het goed tot nu toe. Wat mij wat tegenviel is dat de boxen niet tot de nok toe gevuld konden worden, omdat het anders te zwaar werd volgens de aardige en behulpzame chauffeur. Daardoor bleven er spullen 'over' waar ik nu een andere oplossing voor moet vinden. De inhoud kan dus niet optimaal gebruikt worden. Tot nu toe is het goed gegaan.
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen