goed verzorgd.
Tot nu toe hele goede ervaring. Boxen werden op tijd voor de deur afgeleverd. We hadden de hele dag om in te laden. Volgende dag werden de boxen zonder moeite weer opgehaald.
Perfect!
Met iets meer moeite hadden de boxen voor de deur geplaatst kunnen worden. Nu stonden ze ver van ons huis af. Verder positieve ervaring.
Een geweldig uitkomst.
Wat ik vervelend vond, was dat er maar weinig mogelijk was op het gebied van de planning, maar dat Kubox zich vervolgens zonder bericht niet aan de planning hield. Zo wilde ik bijvoorbeeld dat de box werd opgehaald in het weekend, maar dat kon niet. Uiteindelijk werd hij wel in het weekend opgehaald. Ik vind het hangslotje overigens ook nogal licht, en volgens mij kun je met een set Engelse sleutels zo de box in, slot of geen slot. Al met al valt het me tegen.
Beste Martijn, Bedankt voor je feedback. Je hebt de Kubox enkele dagen voordat je hem nodig had besteld. Dan kan het voorkomen dat de ruimte in de planning beperkt is, doordat onze planning zeer dynamisch is kan het zijn dat er tóch ruimte ontstaat op dagen die eerder volgepland leken. Uiteraard nemen wij je feedback mee bij het ontwikkelen van onze dienstverlening!
Prima service, en zelf een fout gemaakt om 2 boxen te huren , maar dat werd keurig na overleg gecorrigeerd. Ook hadden we de mail niet goed genoeg gelezen (te druk met inpakken). Bleek dat we de box niet hadden gevuld binnen de gestelde tijd. Ook dat was na overleg geen probleem, en kregen alsnog tijd en ruimte om dit klusje te klaren! Wat een service!!! Jullie verdienen een pluim. Ik beveel jullie zeker aan.
Over het bezorgen ben ik tevreden, over het ophalen erg ONTEVREDEN. Mij werd beloofd dat de Kubox (die op dinsdag werd geleverd) uiterlijk donderdag zou worden opgehaald. Op zaterdag stond hij er nog steeds. Heb al diverse keren gebeld en er is nog geen bericht van wat er is misgegaan. Ik verhuis zelf weg van de locatie dus kan ook niet gaan checken of het al is opgelost. Vind de rest van de service mbt dit probleem ook erg slecht.
Beste Jeroen, Door onvoorziene omstandigheden hebben wij de Kubox inderdaad later dan afgesproken opgehaald. Wij doen er uiteraard alles aan om de planning zo strak mogelijk te volgen. Wij zullen uw feedback meenemen t.b.v. de ontwikkeling van onze diensten.
de box werd alleen 1 dag later opgehaald dan afgesproken. dit was overigens geen groot probleem
Ik vond het heel fijn dat de Kubox voor de deur wordt neergezet en dat deze later bij de nieuwe woning ook weer voor de deur afgeleverd wordt. Dat scheelt een heleboel gedoe en het was erg gemakkelijk geregeld. De mensen van Kubox denken goed mee en zijn erg vriendelijk.
Prima afspraken, meedenken met halen en brengen, bijzonder vriendelijke chauffeur (Jan) die de boxen kwam brengen
Bezorger was een aardige man. Ik heb hem een kop koffie gegeven en ik ben toen de boel in gaan laden met een vriend van me. na 40min waren we klaar.
Heerlijk makkelijk en veilig
Zeer goed en reuze handig
Super service. Ze hebben erg goed met ons meegedacht om te kijken wanneer de box gebracht zou worden en weer opgehaald.
Perfect geregeld, we konden nog even tussendoor een afspraak inplannen zodat we snel van onze 'troep' af waren. Heel fijn die flexibiliteit.
Super goed concept. Maakt het opslaan van spullen heel eenvoudig. Aan de telefoon met de planning voel je de stress van de drukte of de onderbezetting? Begrijpelijk als dat zo is, maar voor de klant iets minder.
Voor mij was de andere optie goedkoper en handiiger geweest,(kleine opslagruimte huren)nu komen alle boxen weer retour terwijl ik niet alles nodig zal hebben en graag wat achter had willen laten in een opslagruimte voor een lagers huur. Dit is mij allemaal niet duidelijk uitgelegd op het moment dat ik belde voor informatie. Deze box is te groot en te duur voor de tijd en het aantal boxen/goederen die ik wilde opslaan. Ik had tekort tijd om het later nog te veranderen. En ben wel tevreden dat nu alles is opgeslagen.
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u wel tevreden bent over de opslag. Wij zullen nagaan in hoeverre wij de informatievoorziening kunnen verbeteren, zodat u een goede keuze kunt maken tussen onze diensten.
Ben erg tevreden, ik hoorde reclame op radio 1 had het probleem waar laat ik mijn meubels. Krijg een nieuwe vloer, dit is een hele goede oplossing. Kubox komt voor de deur de chauffeur, heeft me geholpen ben erg blij.
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen