Prima eerste ervaring. Hebben twee boxen gehuurd voor de zekerheid. Berekening op de site gaf 1 aan. Maar dan zou die tot het naadje volgestouwd moeten worden. De bezorger gaf ook aan dat 2 best veel was, liep even mee naar binnen voor een dubbele check. En gaf aan dat dat echt in 1 kubox zou passen. An sich hadden hij en de online berekening gelijk. Maar het is niet 8 kuub water wat je vult. Het zijn allemaal voorwerpen die soms best onhandig in te laden zijn. De bank zou bijv moeten staan in de kubox. Maar dat lukte mijn vrouw en mij niet. Ik zou willen stellen dat iemand die dit niet dagelijks doet, een kubox max met 5-6 m3 kan vullen. Dus wij waren blij met 2 containers. Die inderdaad beiden half vol zaten. Maar super blij met dit concept en zelfs met 2 kuboxen erg redelijke prijs!
Dit is gewoon de beste oplossing als u gaat verhuizen maar nog geen nieuw huis heeft. U hoeft geen transport te regelen enz. Is overigens meer als de helft goedkoper als een verhuizer.
De cijfers voor de medewerker is alleen gebaseerd op de chauffeur die de box kwam leveren, deze belde netjes een kwartier van te voren dat hij er aan kwam. De chauffeur welke de box heeft opgehaald was te vroeg en heeft ook niet gebeld. De box was dus verdwenen toen we weer op de plaats aankwamen. Hierdoor waren ook niet de loodjes bevestigd. Hierop heb ik gebeld en ben zeer vriendelijk en netjes te woord gestaan en er is mij beloofd om de loodjes alsnog te bevestigen en tevens werd mij de plaats vermeld waar mijn box staat. Ondanks de goede service heeft het verdwijnen van box wel wat onnodige stress opgeleverd. Als er even gebeld was had dit een hoop gescheeld. Harriet
Voor ons is de tijdelijke opslag van onze spullen in 3 kuboxen ideaal. Onze woning is nog niet beschikbaar. We verblijven tijdelijk bij vrienden. Straks worden onze spullen voor de deur van onze woning afgeleverd. Dat scheelt een hoop gesjouw! Echt heel blij mee!
Van kennisen gehoord
Een zorg minder als je je inboedel tijdens een verbouwing op een plek kwijt kunt in plaats van overal en nergens. Ik zou overigens de enquête versturen als de inboedel weer (heel) terug is bij de klant!
Alles verliep volgens afspraak, alleen de bevestiging was slordig geregeld. Die kwam niet, maar alsnog netjes geregeld. Ben wel benieuwd hoe alles terugkomt, maar dat zien we dan wel .
Het gemak om de campingspullen tijdens de winter op te slaan gaf de doorslag voor Kubox te kiezen.
Vriendelijke en handige opposing voor tijdelijke opslag.
Heel fijn dat er ook op zondag geleverd kon worden! De man die de box leverde belde een kwartiertje vooraf dat hij er bijna was en hij dacht goed mee over waar de box t best geplaatst kon worden. Werkte snel en efficient. Hele fijne ervaring so far!
Het is een prima concept. Medewerkers aan telefoon en chauffeurs zeer behulpzaam. Het is jammer dat er niet duidelijk aangegeven wordt dat de boxen ook dezelfde dag weer opgehaald worden. Onze spullen moeten nog naar nieuwe woning maar heb alle vertrouwen dat ook dit goed komt.
Super overzichtelijke site. Erg vriendelijk personeel, zowel de persoon welke geleverd heeft als de mensen die we gesproken hebben van de klantenservice. Voor vragen makkelijk te bereiken. Ideaal concept!
Heel handig
RUIM VAN TEVOREN CONTACT, CHAUFFEUR BOX NETJES GEPLAATST
Goede prijs kwaliteit verhouding Goede service Gemak (voor de deur inladen)
We hadden de Kubox slechts kort nodig, maar toch zijn we goed geholpen. Wel is communicatie vanaf Kubox zelf mbt ophalen en brengen niet volledig. Het brengen moet passen in de planning, en in een mail aangeven dat je het op een bepaald moment retour wilt hebben is niet voldoende. Verder prima geholpen.
Snel, goed en vriendelijk geholpen. Enige nadeel vind ik dat je niet voor een dagdeel kan kiezen voor bezorging box.
Zoals vermeld een hulpzame medewerker die ook betrouwbaarheid uitstraalt, wat wel belangrijk is als je je inboedel uitbesteed!
Ik vond het erg prettig een opslag voor mijn deur te ontvangen. Ik had wel langer de tijd kunnen gebruiken om hem rustig in te ruimen, want ik zou het eerst alleen inruimen, gelukkig had in nu hulp. Het zou handig zijn als je een beetje een idee van gewicht per box kan berekenen.
Echt een top systeem en spaard veel tijd en geld
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen