Zeer nette planning en goede service.
De container kwam perfect op tijd. Met de zeer behulpzame chauffeur was het binnen 10 minuten klaar. Erg tevreden!
prima communicatie efficient doet wat het belooft
Perfect geregeld allemaal!
directe meedenken in mijn probleem naar een oplossing .zeer gewaardeerd.
flexibel, afspraak is afspraak snelle reactie via mail
is gewoon goed. tot nu toe tevreden klant thanks voor de service
Goede en duidelijke service. Super praktisch om op deze manier tijdelijk mijn spullen op te slaan.
alles is goed geregeld
Perfect bedrijf! Zeer klantvriendelijk, ik heb gebeld omdat ik twijfelde tussen 1 of 2 Kuboxen nodig zou hebben. Samen met de dame aan de telefoon hebben we het een en ander uitgerekend, en heeft ze mij geadviseerd om 1 Kubox te nemen ipv 2. De chauffeur die de Kubox kwam afleveren hielp goed mee en met een half uurtje was de box gevuld.
Heel handig en goed betaalbaar systeem. Er werd op Funda meegekeken om te kijken of alles in 4 boxen zou passen, zoals we op de site berekend hadden. De vier boxen waren allemaal vol, zonder dat we op het laatst in paniek raakten... Het eerste deel is heel goed bevallen. Nu nog uitpakken en zien of we alles goed hebben gezekerd.
Zeer goed geholpen toen ik op het laatste moment bedacht dat ik een extra box nodig had. Door het meedenken en flexibiliteit van de chauffeur was het mogelijk de extra box direct geleverd te krijgen. Super goed!
Snel en volgens afspraak. Groot gebruiksgemak.
Goede service en stip op tijd met het leveren van de boxen. Goede tips voor het inruimen.
Heerlijk om zo te kunnen verhuizen. Je kunt je inboedel opslaan. Geen extra gesleep. Geen wagen of busje huren. Verhuizen is voor de verandering nu ook eens betaalbaar. Wij zijn erg blij met Kubox.
Erg vriendelijke chauffeur. Dit doet heel veel.
De medewerker was geweldig! Hij heeft geholpen met het indelen van de box, en het ging mede dankzij hem ontzettend snel! Top service! Bedankt.
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen