Prettig e-mail contact. Aardige man die de boxen leverde. Ik had wel stress over gewicht en of het niet te zwaar zou zijn. Geen enkel idee hoeveel 750kg is! Benieuwd hoe we de spullen aantreffen na opslag. Bij ophalen van boxen werd niet even aangebeld. Vond ik apart. Ze waren zo maar weg en niet binnen het daarvoor aangegeven tijdsvak maar zo’n 3 uur later.
De kuboxes werden netjes op tijd geleverd en werden na 4 dagen opgehaald. Dit gaf me genoeg tijd om mijn spullen te verplaatsen zonder me te haasten of me gestrest te voelen.
Prima handige service, met vriendelijke medewerkers. Het systeem is makkelijk. Box wordt gebracht op de plek waar je het wilt. Op je gemak inladen, en wordt weer opgehaald op een gewenst dagdeel.
Ik kreeg heel snel een offerte toen ik contact zocht voor het opslaan van huisraad. Het was een scherpe offerte, zonder onzekerheden van eventuele prijswijzigingen. De medewerkers zijn vriendelijk en helpen je.
Prima aflevering. Aparte leveringsafspraken waren mogelijk. Grote handige box.
Goede communicatie over tijd van brengen en haken. Prachtig oplossing zo! Nu nog afwachten voor de volgende st a p!!
super netjes en heel erg blij met kubox. echt een aanrader om met dit bedrijf in zee te gaan.
De organisatie vooraf is net voldoende te noemen. Op de dag van leveren en ophalen maken beide keren de chauffeurs heel veel goed. Aanbevelen met beperkingen, ja.
Beste, Bedankt voor de aanbeveling! Wat jammer dat de organisatie vooraf in uw gevoel niet optimaal was. Wij zullen intern bespreken hoe wij hiervan kunnen leren. Mvg, Kubox Opslagruimte
Nadat ik getwijfeld had over 1 of 2 boxen werd ik super vriendelijk geholpen om de reservering definitief te maken. Maar toen ik daarna op de dag van de levering van de Kubox alsnog vroeg om een tweede Kubox heeft de chauffeur (Jos) zijn uiterste best gedaan dit alsnog voor ons proberen te regelen. Uiteindelijk hebben we van het voorstel geen gebruik gemaakt, maar wat een service!
Duidelijke afspraak, chauffeur belt dat hij heeft onderweg is en hoe laat hij denkt te arriveren. Door oponthoud op de weg wordt het wat later. Ook dit door de chauffeur aan ons doorgebeld. Bij aankomst overleg waar de box moet komen te staan. Ook geeft de chauffeur ons tips bij het vullen. Top geregeld allemaal.
Zeer makkelijk,zetten de containers voor de deur en halen ze paar dagen later weer op , en als je ze weer nodig hebt komen ze ze weer brengen en zo heb je de spullen maar een keer in handen en bestaat de kans op schade ook weer minder
Afspraken worden nagekomen en als er een probleem is wordt er meegedacht naar een oplossing.
als het eenmaal gepland is dan is het verder appeltje eitje. Heel gemakkelijk
Prima mail en belcontact. Goed overleg en oplossingsgericht. Iets eerder weten hoe laat de boxen zouden komen zou prettig zijn (de 3 dagen van te voren was voor ons best lastig plannen)
Heel goede ervaring, alles is zoals afgesproken verlopen. Ook zeer flexibel in het makevan afspraken. Toen ik aangaf meer tijd nodig te hebben was dat geen probleem en is de tijd aangepast.
Prima.
Snel, goed, ruim en perfecte service van de chauffeur
Fijn dat de medewerker meehelpt.
Voor ons de ideale oplossing tussen 2 huizen in. Geeft rust!
Makkelijk als je nog niet de sleutel hebt van je nieuwe woning of aan het verbouwen bent.
Snelle en duidelijke antwoorden op vragen via de mail. Dag van tevoren naar preciezer bezorgtijden gevraagd en deze ook gekregen. Chauffeur belde uurtje van tevoren en was mooi op tijd. Hielp mee met handig inruimen van de box. Tot zover goede ervaringen met Kubox!
Het regelen ging online en lekker snel maar ik kon daarna telefonisch niks meer wijzigen: 1) Spoedlevering betekende volgens mij ‘de volgende dag’ maar volgens Kubox ‘binnen 3 dagen’. 2) Weer ophalen stond dan meteen ook vast en kon niet meer verzet worden waardoor ik in no time de container moest volladen en hiervoor vrij moest nemen. Niet erg prettig. Wat mij betreft staat dit niet (duidelijk) op de site vermeld. Als ik het had geweten, had ik het anders geboekt.
Ondanks de moeilijke situatie van de afleverplaats, heeft de chauffeur de Kubox nauwkeurig en op een goeie plek kunnen plaatsen. Ook de informatie vanuit Kubox was goed.
Chauffeur, die de boxen bracht, heeft meegeholpen boxen te vullen. Binnen 2 uur was alles gebeurd, en werden de boxen weer meegenomen....wat een goede service!!!
Duidelijk systeem, overzichtelijk en klantvriendelijk. Na wat inschattingsfouten van mijzelf werd er per direct een aanpassing gedaan en heeft de chauffeur meegedacht en meegeholpen. Jos (en de rest van het team) Bedankt!
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen