lekker makkelijk en thuisbezorgd
Klantvriendelijk en gemakkelijk. Erg belangrijk in stressvolle tijd.
Heel gemakkelijk
Voor zolderverbouwing tijdelijke opslag nodig. Op vrijdag werd box geleverd, weekend gebruikt om te vullen en begin van de week werd deze weer opgehaald. Geen gedoe met op en neer rijden naar opslag maar gewoon voor de deur op de stoep. Ideaal!
Goede service, uitstekende klantenservice.
Stevige box waarin alles handing geladen kan worden.
Fantastisch, netjes, op tijd, helder en meer dan genoeg ruimte. En dat voor DIE prijs!
Goede communicatie via mail; afspraken worden keurig nagekomen.
Goed.
Prima alternatief voor alles zelf doen ... transport huren, inpakken, rijden, opslag huren, uitpakken, enz
Vriendelijk en adequaat.
De chauffeur belde keurig op tijd om tijdstip levering door te geven. Daarna belde hij om te zeggen dat hij 15 min later kwam ivm tanken. Prima uitleg gekregen.
Voor de deur,. Super personeel.
Op tijd geleverd, vriendelijke chauffeurs enige lastige was een vd boxen weer dicht te krijgen. De plaat vd opslagbox en de handels vd transportbox met behulp van een hamer dicht moeten maken.
Snelle service, box was niet heel makkelijk te openen. Zo een zware deur, jammer dat ie er steeds uit moet en niet gewoon open gezet kan worden met draaischarnier. Betaalbaar, op tijd afgeleverd, snelle reactie!
Snelle service, kundige plaatsing
Ik ben ontzettend blij met de kubox aan huis! Wat een uitkomst. De informatie verstrekking was goed, alleen soms wat onduidelijk. Ik wist bijvoorbeeld niet dat je aanwezig moest zijn bij het afleveren van de box (nergens gelezen), gelukkig een super fijne bezorger die mij alle stappen heeft uitgelegd. Ook heb ik de code va het hangslot niet ontvangen via de mail. Dit heb ik telefonisch aangegeven, maar ik werd verzekerd dat dit wel zo was. Wederom kon de chauffeur mij alles vertellen.
De boxen worden keurig volgens afspraak bezorgd; er is flexibiliteit m.b.t. het gewenste ophaalmoment bij telefonisch contact. De afsluiting van de 'binnen'box door middel van een loodje is slim. Boxen hebben alleen geen sjor-ogen wat het stouwen en beetje lastiger maakt. Niettemin: prima oplossing als je je inrichting tijdelijk uitgeplaatst wilt hebben.
Goede uitleg, vriendelijke benadering.
Keurig op tijd gebracht en weer opgehaald met telefoontjes van te voren dat hij er aan kwam. Prima box, waar mijn spullen goed in konden. En keurig verzegeld later opgehaald .
Communicatie uitstekend. Ik had alleen niet begrepen dat de boxen er maar 2 dag staan om in te laden. Ik dacht ze komen maandag en vrijdag worden ze opgehaald. Ik had het niet goed gelezen of niet goed geïnterpreteerd. Alles is op een zeer vriendelijke manier opgelost. Klasse.
Goede service en vriendelijk persoon
Super handige en fijne oplossing voor mijn spullen. Het is allemaal zo klaar! Met drie boxen waren we met 2 uur al klaar! Verbeterpunten zitten wat mij betreft in de planning. Een levermoment van 4,5 uur is echt lastig. Bij ons zou er tussen 6.45 en 11.15 u geleverd worden. Niet handig als je met hulptroepen uren zit te wachten. 1 van de deuren was niet goed dus daar zijn we drie kwartier mee bezig geweest om dicht te krijgen. Samengevat is het systeem van de mobiele opslagbox echt heel handig, bespaart tijd en heel efficiënt. In de uitvoering zitten wat verbeterpunten om het af te maken.
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen