Goede service, flexibel in plannen
Boxen waren er op tijd. In een uur hadden we alles ingeladen en werD het netjes meegenomen. Als het met terugbrengen hetzelfde verloopt hebben we geen op- of aanmerkingen!
Fijne ervarng.. Boxen netjes geleverd en een duidelijke uitleg gekregen..
wij maken vaker gebruik van Kubox en steeds merken wij dat goed naar de klant wordt gecommuniceerd en dat de levering en ophalen stipt zijn. Bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers, die graag als het nodig is een handje uit de mouwen steken.
Simpel te regelen, snel, ideaal!
Ik heb nu voor de 4e keer een Kubox gehuurd. Opnieuw een hele goede en vriendelijke service. Bij de bestelling en bezorging. In een aantal weekenden hebben we zo onze hele inboedel in de opslag en straks wordt het bij ons nieuwe huis weer uitgeleverd.
Top, kundig, tijd voor de klant. Goed advies.
Niet meer heen en weer rijden naar een opslagbox op een industrieterrein, maar zo vanuit je voordeur de spullen in de 2 boxen kunnen zetten. De breng en haal service was zeer stipt en vriendelijke, behulpzame chauffeur en klantenservice!
Alle afspraken werden nagekomen, echt heel fijn. Ben zelfs nog geholpen met een superzwaar item, top! Alles was nog heel en stond overeind bij het weer openmaken. Ook de verzegeling was keurig intact. Dit is ideaal als je het huis moet preppen voor de verkoop en wat meer ruimte nodig hebt.
Fijn en zeer vriendelijk personeel
De medewerkers van Kubox zijn goed bereikbaar, flexibel en komen de gemaakte afspraken na.
Chauffeur dacht mee en gaf pok daadwerkelijke hulp
Fijn dat ik wegens visuele beperkingen telefonisch werd geholpen. Ruim de tijd gehad de boxen te vullen. Fijn dat transporteur tijdig belde wanneer hij kwam
Boxen werden ruim optijd geleverd.
De chauffeur belde ruim vantevoren en was netjes op tijd. Bij aankomst bleek de stoep te scheef en hebben we stenen geplaatst om de container zo recht mogelijk te zetten. Helaas bleek bij het sluiten na inladen deze alsnog te wcheef te staan om de deuren te sluiten. Nadat we hadden gebeld voor hulp hebben we de tip gekregen om op een alternatieve manier de deur te sluiten. Helaas kon de deur nog niet dicht. We hebben vervolgens 2 autokrikken gebruikt om de container recht te zetten. Hierna lukte het wel gelukkig. We hadden verwacht gebeld te worden voor het ophalen, maar geen telefoontje ontvangen. En de container was weg toen we thuis kwamen. We hadden nog iets willen melden over een verkeerd geklikt slotje, maar dat ging dus niet meer. We gaan ervanuit dat dit dan ook netjes door jullie is opgelost. En we hopen uiteraard dat de aflevering net zo netjes zal gaan als het brengen.
Op korte termijn was het huren van een box nog mogelijk, we konden op de dag voor plaatsing nog een tweede box krijgen. Het inpakken in het weekend is aan te bevelen zodat je ruim de tijd hebt.
klantvriendelijk en zeer snel
Heel handig, zo'n kubox! Hij is wel wat klein, onze spullen passen er nét niet in.
Alles goed geregeld op afspraak!
Levering was mooi op tijd en planning dacht goed mee.
Zie bovenstaande kolom!
De boxen waren kleiner dan ik mij had voorgesteld maar ze waren groot genoeg voor wat ik moest opslaan. Ik was blij dat ik al een deel had overgebracht naar het nieuwe huis anders had ik niet genoeg gehad aan 3 boxen. De levering was prima. Het weer ophalen ook. Beetje lastig dat je maar 45 minuten per box krijgt om in te laden. Dat was aanpoten! Ook de kosten veranderden toen de opslagduur verkort werd. Dat was wel jammer maar begrijpelijk. Het is een heel makkelijke manier van je spullen tijdelijk opslaan. Beter dan het naar een opslag brengen, en weer moeten ophalen als je ze nodig hebt. Nu pak je het 1x in de boxen en het wordt bij je nieuwe adres bezorgd. Handig en makkelijk.
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen