Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gunstige ligging Goed geholpen
Lokatie gunstig, redelijke prijs, klantvriendelijke service, de dozen zijn echter niet goed gelijmd, een aantal dozen laten los bij het openvouwen.
Ik ben snel en duidelijk geholpen. bij vragen had ze overal een antwoord op.
Zeer prettig verlopen. ....vond alleen een ding echt min. Wij kwamen op vrijdag..om box te huren alles geregeld getekend enzv...en toen we de box hadden bleek dat er totaal geen sloten waren. .Dat moest daar zaterdag voor terug. ....maar hadden kastje bij ons. ..wat we dus niet kwijt konden. ...maar netjes opgelost door de dame in kwestie door het in hun box te mogen plaatsen. ....En zaterdag in onze eigen box. ..met toen wel slot. Dat was het enige min punt......Verder alles top! !!!
Voor ons een mooie oplossing, we moeten nl onze inboedel tijdelijk opslaan. De dame bij de receptie van de Kubes opslag heeft ons keurig en goed geholpen, nam de tijd om de opslag te laten zien, en ons uit te leggen hoe de opslag werkt.
Ontzettend goed geholpen door vriendelijk personeel.
Geweldige geholpen door de dame aan de Balie
Prettig ontvangst , uitleg en persoonlijke benadering.
Super vriendelijk geholpen en meedenkend voor mogelijkheden
Tot nu toe een goede ervaring met de huur box. Vriendelijke dame die alles tot in de puntjes regelde. Top!
Iets aan de dure kant vergeleken met andere aanbieders. Jammer dat ik daarvoor moest onderhandelen. Ook jammer dat ik gevraagd had of het licht bij mijn unit gerepareerd kon worden, helaas niet gebeurd.
Goede informaties, vriendelijk en behulpzaam
iedere medewerker die ik sprak had een hoog empathisch vermogen!
Goed geholpen en de klant vriendelijk heid waar mee je geholpen woord
Er zijn maar 2 karren om je spullen op te laden en als er meer mensen wat komen brengen of ophalen is dat niet genoeg. Dat wekt irritatie op bij diegene die wachten moet.Mvg. J. Braak.
Goede toegankelijkheid van de locatie. Zeer vriendelijk personeel en perfecte uitleg
Ceintuurbaan 213
3051KC Rotterdam