Fijne ervaring. Snel en fijn geholpen
Een super fijn bedrijf om mee samen te werken.
Tot nu toe ok.
Prima opslag, fijne locatie, fijne medewerker. Prijs vind ik wel vrij hoog voor de ruimte die je krijgt.
Ik werd heel goed geholpen goede uitleg heel vriendelijk Neemt de tijd voor je
Qua ruimte, prijs en toegankelijkheid is alles top in orde. Ik heb bij jullie een box gehuurd om tijdelijk me inboedel op te slaan, toen ik 10 dagen geleden begon deed het licht in mij pad het niet waardoor ik niks zag in de box, dit heb ik toen direct aangegeven en zou zsm gerepareerd worden. Tot op heden is het nog steeds niet gerepareerd terwijl ik het al meerdere malen heb doorgegeven aan een medewerker die op dat moment aanwezig was. Met een lichtje op me telefoon heb ik de box nog enigszins een beetje weten in te delen en ben nu klaar, hoop alleen wel dat het licht het doet over een aantal maandjes als ik me inboedel weer er uit moet halen.
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u overlast heeft gehad van de niet werkende lamp. De bewegingssensor is defect, welke wij moeten laten vervangen door een installateur. De opdracht is reeds verstrekt en de sensor wordt volgende week vervangen. Ik zal u terugkoppeling laten geven wanneer de sensor gemaakt is. Mvg, Sander van Hoek, Kubus Opslagruimte.
Ik heb nog weinig ervaring met Kubus, vandaar mijn wat ongenuanceerd positieve beoordeling. Ik heb absoluut geen negatieve kritiek, integendeel; klantvriendelijkheid van het personeel zowel als behulpzaamheid zijn tot nog toe optimaal. Naast de locatie was de gunstige prijs ook een belangrijk keuzemoment.
Zeer duidelijke uitleg en perfecte opslagruimte. Goed advies gehad.
Prima opslag. Goede informatie. Vriendelijk personeel
Prima geholpen. De medewerkster moest een aantal taken tegelijk doen, maar hield duidelijk overzicht en zei precies wat ze ging doen.
Alles positief. Huuraanbod auto ook prima. Alleen huurauto was vies, oud, geen gezicht (gelukkig geen kubus reclame er op).
Hallo John, fijn dat je tevreden bent over Kubus Opslagruimte en bedankt voor je feedback over de kwaliteit van de huurauto. We zullen het autoverhuurbedrijf, waar we mee samenwerken om gratis vervoer aan te bieden, hierop aanspreken.
Heel goed en snel geholpen door de medewerker. Zelfs toen we ons contract wilde vervroegen was dat geen enkel probleem en werd alles meteen geregeld.
De snelheid waarmee er kon worden gehandeld en werd meegedacht.
Tot op heden verloopt alles conform wens en kan ik mijn spullen goed opslaan. Wat mij wel opvalt is dat de ventilatie van de ruimte (BG) niet optimaal is.
Ik heb een opslag voor langere periode. Ik vond het jammer dat niet gezegd werd dat ik na mijn periode en nieuwe termijn kon afspreken tegen korting. Er werd mij ook niks verteld over de gratis ophaal service. Daar moest ik zelf om vragen.
Ceintuurbaan 213
3051KC Rotterdam