Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
prettig bedrijf om zaken mee te doen. vaklui aan het werk.
29 June 2018
anoniem
rob
dronten
Montage uitgesteld met ca 3 weken en glas geleverd ruim voor montage datum zonder aankondiging.
A.
Almere
De rapportcijfers spreken voor zich
Miel
Dronten
Bij afspraken ging helaas het nodige mis.
Martin
Dronten
Prettige monteurs ( vakmensen ) die goed werk leveren en alles netjes en schoon achter laten.
Klaas
Lelystad
Gemoedelijk, vertrouwd en goed personeel en perfecte afwerking en goede service.
Ate
Dronten
Wederom zeer tevreden over advies en uitvoering van de werkzaamheden
15 March 2018
kampen
11 March 2018
Peter
Almere
Prima service,en juiste prijsstelling.
10 March 2018
Jan
Almere
Hele goede ervaring. Heb zelfs een achterbuurman naar jullie gestuurd. Inmiddels begrepen dat zij ook een schuifpui gaan bestellen. Ben benieuwd of ik hier nog iets voor krijg, aandragen nieuwe klant.
9 March 2018
Richard
Kampen
Goedemiddag meneer Wagenaar,
Bedankt voor uw positieve reactie op klantenvertellen.nl. Als u ons de naam van uw achterbuurman aan ons doorgeeft via de mail, dan ontvangt u van ons een attentie zodra hij bij ons een offerte aanvraag doet. Met vriendelijke groet, Team Claassen Kunststof Kozijnen
Buitengewoon fijn bedrijf in alle opzichten.
9 March 2018
Ronald
Dronten
Kozijnen netjes gemonteerd door prima vakmensen
12 December 2017
B.
Emmeloord
Het duurde even voordat ik contact met jullie had. Min. drie weken, na enige telefoontjes. Maar het ging om een hoeklatje, afdeklatje... ! Geen heel kozijn.
5 December 2017
Pien
4 December 2017
Koen
Dronten
Goede uitvoering. Kundig personeel, wat meedenkt in problemen/ uitdagingen die opduiken tijdens de montage.
2 December 2017
Marco
Dronten
Zeer kundige vakmensen, met oog voor detail. Het was fijn zaken doen met Dhr. Claassen alles was bespreekbaar.
1 December 2017
24 October 2017
Froukje
Rinke
Sloten
Goeie informatie Snel offerte,gauw kunnen plaatsen. Na afloop netjes alles opgeruimd.
Michael
Swifterbant
Alles tot in de puntjes afgewerkt. Vriendelijk en behulpzaam personeel, mijn complimenten.
H.W.
Lelystad
Zeer goed geholpen met een mooi kozijn wat netjes geplaatst is.
20 October 2017
Jan
Biddinghuizen
Het was fantastisch zoals Uw medewerker zijn opdracht uitvoerde. U kunt trots zijn op Uw medewerkers. Ook de planning werd door U correct uitgevoerd. Petje af voor de aannemer en het gehele bedrijf.
20 October 2017
Leendert