Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Netjes en snel gewerkt en profesionele monteurs
Verkoper begreep goed wat ik wilde. Offerte was op maat. Snelle levertijd. Monteurs waren vriendelijk en correct. Ploeg heeft klachten over lekkage goed en serieus opgepakt.
ja
Zeer nette montageploeg
Heel netjes gewerkt en het is erg mooi geworden.
Zeer snel een afspraak kunnen maken, zeer klantvriendelijk, uitstekende service
Ik ben tevreden
Alles in de puntjes verzorgd! Van offerte traject tot plaatsing van onze kozijnen.
Eerdere positieve ervaringen
snel, prettig en goed
het hele huis is voorzien van nieuwe kozijnen en het resultaat is prachtig
Begintraject showroom erg positief, ook de afhandeling van de offerte ging in een lekker tempo met goeie informatie. Eindmontage is keurig netjes uitgevoerd (pluim)!
Beste familie De Koning, Bedankt voor uw reactie via klanten vertellen.nl Wat vervelend dat de planning van uw montagedatum niet naar wens is verlopen. Onze klanten zijn vanzelfsprekend geen 'zeurpieten'. U heeft inderdaad het volste recht om hierover contact met ons op te nemen. Dit is ook niet de manier waarop wij normaal werken. Helaas kan ik even niet meer achterhalen waarom het allemaal zo gelopen is. Wat betreft de nazorg heeft u volkomen gelijk. Onze verkopers krijgen de instructie om met iedere klant na montage contact op te nemen. Inderdaad om even te horen of alles naar wens is etc. Dit verbeterpunt nemen wij vanzelfsprekend te harte. Met vriendelijke groet, Connie van der Hoorn Marketing & Communicatie Ploeg kozijnen
ja , zie boven .
Contact met alle medewerkers van Ploeg was positief
de laatste keer is nu een paar maanden geleden het was weer super geregeld alles is in samen spraak met de monteurs afgewerkt hier spreekt een gelukkige familie nogmaals bedankt.
Snelle reactie en serivce bij wat kleine onvolkomenheden Vriendelijke en vakkundige mensen ook de dames aan de receptie
Vakmanschap, goede kwaliteit product.
nette montage, aardig personeel,
Goede service,prima afwerking van kozijnen
Betrouwbaar en degelijk
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op