4 sterren: goede service, goed behandeld

ziet er goed uit en er wordt netjes gewerkt

• Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? goede kwaliteit
  • Verbeterpunten: Bij vragen tijdens de offerte stadium moeilijk informatie te verkrijgen omdat de persoon die er over ging moeilijk bereikbaar was. Misschien een idee meer informatie op een server op te slaan zodat iedereen in het bedrijf makkelijk een klant te woord kan staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij hebben krassen in het grote raam en door zwangerschap en dergelijke waren we eigenlijk te laat met het aangeven maar komende week wordt er toch een nieuw raam verzorgt

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? bij mijn ouders reeds 16 jaar geleden geplaatst en dat ziet er nog steeds mooi uit
  • Verbeterpunten: de montage zou 3 dagen duren maar was in 1.5 dagen reeds klaar dan krijg je tog een beetje het gevoel dat de 16 werkuren teveel hebt betaald. ook wilde ik het afval zelf opruimen zodat er geen container hoefde te komen maar dat kwam er tog al niet zeiden ze en het zou slechts een beetje schelen maar uiteindelijk heeft er toch een container gestaan dus door het zelf te doen had ik dank ik al gauw 300 euro kunnen besparen van de container. op zich was alles prima geregeld maar in de communicatie over deze punten kan men wat veranderd worden. als bijvoorbeeld was gezegd we doen er twee dagen over maar houd er rekening mee dat als het tegenzit er een dag bijkomt dan houd ik daar een ander gevoel aan over

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? Uw verkoop adviseur gaf mij helder en zakelijk de informatie.
  • Verbeterpunten: geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

nadat na maanden van het offerte traject, alles in kannen en kruiken was is alles soepeltjes verlopen .

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? door familie waar ook kozijnen van ploeg kozijnen waren geplaatst.
  • Verbeterpunten: nadat alles uiteindelijk goed in de offerte stond vonden de opmetingen plaats, daar ging het fout tijdens het opmeten van het badkamer raam. Dit ivm het kiepkantelraam wat niet open kon door door tegels en inbouw toilet. Had al een deel van het plafond verwijderd waardoor er een goed overzicht was van de situatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vanaf het eerste bezoek aan de showroom t/m de plaatsing goed geholpen deskundig advies en vakwerk geleverd!

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? advies kennissen. Daarnaast goed gevoel/advies tijdens eerste showroom bezoek

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed contact met verkoper, na telefonisch contact zijn vaak problemen opgelost.

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? mooie materialen, goede ervaring vorige plaatsing
  • Verbeterpunten: slordige monteurs, plassen naast de wc pot, vragen hoe iets gezaagd moet worden en alsnog zelf bepalen hoe het word, kit op laminaat, na contact te hebben gehad met Ploeg problemen besproken en verontschuldigd en coulance regeling aangeboden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prettig onderhandelingstraject. Montage enorm meegevallen, geen enkel probleem ondervonden, professioneel

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? Bekendheid met appartementsgebouw, kwaliteit Deceuninck profielen
  • Verbeterpunten: Niet altijd even goed bereikbaar, terugkoppeling na vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Inzet personeel, montage keurig opgeleverd en kundige monteurs.

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? Prijs, showroom dichtbij woonplaats, adviseur verstand van zaken en erg servicegericht.
  • Verbeterpunten: Administratief is er van alles misgegaan tijdens de offerteperiode. Offerte is in juli door ons getekend geretourneerd en uiteindelijk zijn de kozijnen pas in november geplaatst omdat er geen aktie is ondernomen bij binnenkomst van de offerte...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker positief. Dit jaar misschien beneden nog kozijnen en deuren.

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? goede reputatie en lekker dichtbij

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In offertetraject werden slechte afspraken gemaakt over wanneer we info zouden ontvangen en wanneer geleverd kon worden. Verder hebben we gebruik gemaakt van de diensten van De Ruiter. Toen we echter een aanvullende vraag hadden, werden we doorverwezen naar de meneer in de showroom, die ons vervolgens weer doorverwees naar het hoofdkantoor in Noord Holland. Daar was degene die we moesten hebben niet tot slecht bereikbaar. Schijnbaar kon alleen deze meneer ons helpen. Een simpele vensterbank erbij bestellen was er jammer genoeg niet bij. 3 telefoontjes aan gewaagt en toen maar opgegeven. Gemiste kans!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundige aanpak, grote klantvriendelijkheid, professionele monteurs, van begin tot eind fantastische service. Toen na oplevering nog een minpunt ontdekt werd, is een perfecte oplossing aangedragen en uitgevoerd. Wij zijn bijzonder tevreden.

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? De eerste kennismaking vonden wij positief. We vonden de aanpak deskundig en het vervolg daarop gaf alleen maar nog meer het vertrouwen dat het eindresultaat aan de verwachtingen zou voldoen. Ook het bezoek aan de mooie showroom en de duidelijkheid die geboden werd droegen bij tot een positief gevoel over de aanschaf.

Snelle plaatsing, netjes afgewerkt

• Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? Zitten dichtbij huis
  • Verbeterpunten: de klant minder pushen om voor Ploeg reclame te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaren mensen, snelle afhandeling van kapot raam

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? Betrouwbaar omdat het bedrijf al vele jaren bestaat
  • Verbeterpunten: Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

De mensen zijn vriendelijk toegankelijk en weten waar ze het over hebben. De nazorg is top

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? Ik had de kozijnen gezien bij een vriendin. En ik vind jullie het mooiste profiel hebben. Daarbij hebben jullie een goede betrouwbare naam.
  • Verbeterpunten: Kan er niet direct op iets komen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als Ploeg nog even ons gebroken ruit wil vervangen zijn we uiterst tevreden.

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? De montage bij onze dochter zag er goed uit en onze buren waar Ploeg ook geleverd heeft, is te vreden.
  • Verbeterpunten: Materiaal ziet er goed uit, hopelijk blijft het goed? Er wordt heel netjes gewerkt en de monteurs zijn nette vriendelijke mensen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Montage duurde 1 dag korter dan gepland. Het eindresultaat is in onze ogen fantastisch en een totale facelift voor ons huis geweest.

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? Op aanbeveling van familie.
  • Verbeterpunten: Wij hadden de indruk gekregen dat de vloerbedekking in de slaapkamers en op de trap afgedekt zou worden. Helaas kwamen we er iets te laat achter dat dit niet het geval was. Hebben als een razende toen alles zelf goed afgedekt. Jammer dat we er op dat moment niet direkt door de monteurs op zijn gewezen. Er zijn nu loopvlekken te zien die er niet vanaf te krijgen zijn. Verder veel vuile vingerafdrukken aan plafond in de badkamer en langs de kozijnen, ook in de huiskamer en slaapkamer (we hadden net alles gewit....).Waarschijnlijk is het vuil vermengd met kit, we krijgen ze in ieder geval niet helemaal weggeveegd. Op alle ruiten is er toch wel veel kit achtergebleven. En lastig om te verwijderen. Zeker op lastig bereikbare plaatsen (boven- buitenzijde). Het oog van de kajuithaak op de tuindeur is al aan het roesten en geeft een "spoortje" op de het kunststof. De staafgreep op de voordeur vertoont al heel licht roestvorming...wij dachten dat we een rvs greep hadden gekocht.... We missen een stok o.id. om de roosters te openen en te sluiten. Verder jammer dat we bij de oplevering niet mondeling een toelichting hebben gekregen op het reinigen en onderhoud van alles.

netjes

• Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? goed aangeschreven

Goede contacten

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? Vorige keer voor deze woning voor de Weru gekozen, nu automatisch bij vd.Ploeg terechtgekomen.
  • Verbeterpunten: De heren die de kozijnen zijn plaatsen hebben waarschijnlijk het bureau (wat aan de andere kant van de kamer stond) gebruikt om de gereedschappen op te leggen. Hierdoor zijn er wat kleine beschadigingen opgetreden. Beter om er of karton oid op te leggen en geen onbeschermde tafels/bureau's/planken te gebruiken.

vlot en correct geplaatst

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? deskundige verkoper die goed meedacht over oplossingen
  • Verbeterpunten: beter, mooier afstemmen van handvaten en deurknoppen, kortom het beslag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

voortraject was perfect, showroom erg mooi en duidelijk, veel veranderingen waren goed te realiseren

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? prijs qualiteit is goed, werk gezien bij andere mensen
  • Verbeterpunten: de montage ploeg zou iets meer mogen afdekken wat niet is gebeurd

Prijs-Kwaliteit Prettige medewerker/monteurs Prima materiaal

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? Ploeg heeft al eerder een achterpui voor ons geplaatst en hierbij hadden we een goed positief gevoel. Daarnaast was Ploeg goedkoper dan andere bedrijven.
  • Verbeterpunten: ?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon goed in het algemeen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, mooi product.

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? Goed bedrijf.
  • Verbeterpunten: Geen.

Ja

• Nazorg & service N.v.t.
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? Juiste prijs kwaliteit en mooie kozijnen
  • Verbeterpunten: Geen

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeker. Heel snel alles geregeld na onze inbraak.

• Prijs/ kwaliteit
  • Waarom heeft u voor Ploeg kozijnen gekozen? In de buurt. Waren eerst klant bij Weru.

Pesetaweg 45

2153 PJ Nieuw-vennep

Over Ploeg kozijnen

Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op