Men zegt als je een hond wil slaan vindt je een stok. Ik zoek die stok nog steeds.
Vakman de monteur die de montage verzorgd heeft.
Prettige monteurs die coöperatief mee dachten tijdens werk.
Montage bijna vlekkeloos, tevreden met resultaat Een belletje in de ruit leidde meteen tot vervanging van de ruit
mechanisme van de luxaflex binnen in de ruit was niet afgeleverd bij montage. Binnen een paar dagen kwam er een monteur langs die het helemaal keurig netjes in orde heeft gemaakt.
Van ontvangst tot afwerking. Eerlijk meedenken met de klant. Klantvriendelijk Goede kwaliteit Betrouwbaar
Goede indruk in showroom van verkoper
Correctheid medewerkers. Uitstekende montage vakkundig gedaan, zeer schoon gewerkt. Kijken hoe de productie in de fabriek gaat.
Goed product , netjes geplaatst en afgewerkt, prima!
keurig afgeleverd
In de 1e instantie was de oplevering van de nieuwe voordeur nog niet helemaal 100%, er kon onder andere regenwater naar binnen komen en het op en van slot doen ging heel erg stroef/zwaar. Bij de 2e oplevering zijn alle puntjes verholpen. We zijn nu helemaal blij geworden.
Het gehele montagetraject is zeer voorspoedig verlopen. Ook kregen wiuj in het voortraject voldoende en goede informatie.
Prettige samenwerking zowel met verkoop als uitvoerders. Geweldig vakmanschap! We krijgen veel complimenten uit de buurt.
Ja
Uit ervaring vanuit Heembouw
zie vorige opmerking. Fijn professioneel bedrijf
goed en prettig contact met de verkoopadviseur
doen wat er wordt gezegd
Ja
Zie boven Prettig contact. Duidelijke offerte traject. Geleverd binen de beoogde levertijd. Netjes geplaatst.
Pas nog met de beschadiging van de poortdeur zomaar super mooi gemaakt! Daar ben ik heel blij mee.
Wij heel erg blij met onze openslaande deuren.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op