Snelle levertijd en begripvol.
leuk personeel
Snelle en deskundige montage. Mooie afwerking van het geheel zonder rommel achter te laten. Tevens erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.
Kwaliteit en vakmanschap
Meer vullertjes mee leveren 1 en 2 mm
dacht het wel
Zeer professioneel, goede nazorg.
Goede ervaring eerdere keren (dit was derde keer)
vakmanschap monteurs
Alles te zien in de showroom Prijs
ja
Ben goed te woord gestaan in offertestadium. In orderstadium eveneens.
Netjes werk afgeleverd. afspraken nagekomen.
Sinds eind augustus is de showroom uitgebreid met een serredak/terrasoverkapping op ware grootte.
snelle en kundige plaatsing van het kozijn. Ook meedenken van de werklui over afwerking top!
Duidelijke en strakke communicatie en afstemming. Afspraak = afspraak. Tijdens het offerte traject en na het in opdrachtgeven
Goede kwaliteit en vakkundige plaatsing
ja
goede informatie, goed advies, mee denken in de wensen van de klant vriendelijke werkploeg, die vakkundig en netjes werkt goede communicatie
Werken is netjes afgeleverd en ze geven nog wat adviezen die nuttig kunnen zijn.
De monteurs die de schuifpui hebben geplaatst hebben keurig werk afgeleverd en alles was opgeruimd geen stukje is er blijven liggen. Terras keurig afgedekt zoals gevraagd.
betrouwbaar, komt afspraken na. kwaliteit van het produkt, snelheid van de uitgebrachte offerte
Goede werkzaamheden van de mannen en zeer mooi afgewerkt
Betrouwbaarheid, goede naam, prettige behandeling. Zeer snelle levertijd
Goede service en vriendelijke mensen met kennis van zaken
duidelijk offerte traject, afspraken worden nagekomen, prima montage,prima kwaliteit, goede adviezen.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op