Snel, correct, prettig contact. Vakmanschap. Vooral de snelle reactie na bezoek thuis ivm maken offerte is heel goed. Veel bedrijven laten maanden gaan tussen het bezoek thuis en de offerte....en als je dan akkoord bent met de offerte kun je nog vaak maanden wachten (wat niets te maken heeft met levertijd materialen). PLoeg was ineens op dit punt voor mij een complete, aangename verrassing.
Netjes en deskundige montage.
goede prijs kwaliteit en dichtbij
jazeker
Door de goede uitleg van de mogelijkheden en de duidelijke tekeningen die voor ons tijdens het eerste gesprek werden gemaakt.
Zoals al boven geschreven zijn we zeer positief over jullie bedrijf. Ga vooral zo door, dan komen de klanten weer terug.
erg prettig geregeld allemaal
absoluut erg positief, vakwerk
Refererend aan onze bovenstaande ervaring, is onze indruk positief.
Dit verbeterpunt hebben wij ter harte genomen. Speciaal voor harde vloeren hebben wij nieuw afdekmateriaal aangeschaft.
toen ik vroeg of samen met de oude kozijnen ook overig puin afgevoerd kon worden werd zelfs een grotere puincontainer geplaatst en gratis opgehaald.
Snelle montage en alles opgeruimd achtergelaten.
keurige manier van werken
Vakkundige mensen, goed verzorgd (alles wordt voor je geregeld), netjes opgeruimd, als nodig wordt er overlegd,
alles
Advisering ter plaatse en ervaring vrienden
Gewoon helemaal TOP!!! Goede voorlichting en uitleg en de twee gasten die het kwamen plaatsen hebben mooi werk geleverd!! Wij komen in de toekomst zeker nog eens terug voor een dakkapel
De gene diehet heeft geplaatst was een pro. en zeer correct.
Gezellig personeel
goede reclqame van de buren
Bij inmeten was een fout gemaakt maar hier zijn we op een goede manier tot elkaar gekomen.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op