Bij nazorg en garantie een 7 omdat we voor dit traject in feite er nog niet mee te maken hebben gehad.
goede contacten, goede verkoper, nette afwerking. De man die kozijnen kwam stellen na 3 maanden deed dat netjes.
Goede en schone de-montage oude en nieuwe kozijnen/glaswerk. Goede uitleg over onderhoud en eventuele verkeerde opening van ramen.
goede informatie en communikatie
De monteurs die bij ons waren zijn echte vakmannen.
Betere service achteraf. Bij ons is er veel kwijt geraakt waardoor er veel vertraging opliep. Zelf gebeld ipv dat ploeg dit deed
Op advies van mijn zus en zwager.
Alles is verlopen zoals afgesproken.
De aparte bijlagen van de logo's bij de mail was helaas een technisch 'probleem'. We hebben gemerkt dat het afhankelijk js van het mailprogramma waarmee onze ontvanger werkt. Sinds een paar weken is dit aangepast. Het aantal bijlagen van logo's is nu beperkt tot 1.
Als er iets fout gaat wordt het altijd netjes opgelost. Zowel in de offerte als de kozijnen.
vrienden waren zeer tevreden
ja
Prima service, nette montage.
Goede en snelle nazorg na een vergeten aan te brengen plint. Vertrouwelijke monteurs die netjes werken.
WE ZIJN HEEL TEVREDEN MET DE GELEVERDE MATERIALEN, EN DE WIJZE WAAROP DEZE GEMONTEERD ZIJN. HET IS EEN AANWINST VOOR ONS HUIS. MEDE DOOR HET WERK VAN HET VAKMANSCHAP VAN HET PERSONEEL ZIET ONS HUIS ER PIEKFIJN UIT.
Goede service, vriendelijke verkoop, goede communicatie
kwam de gemaakte afspraak na (op tijd dus) en er werdfatsoenlijk gewerkt.
Offerte snel in huis .Veranderingen na het maken van tekeningen waren geen probleem. Zeer tevreden over het montageteam.De heren waren zeer vriendelijk, werkten snel en netjes en dachten mee. Bijvoorbeeld: "Mevrouw zullen we eerst de achterkant doen, want dat is de regenkant en als het gaat regenen dan is deze tenminste dicht," Ook werd middag alles netjes opgeruimd.Op het eind van de klus binnen en buiten alles netjes opgeruimd. Top, heren! Kleine verbeterpuntjes snel en kundig opgelost. Telefonisch altijd vriendelijk te woord gestaan en afspraken werden keurig nagekomen. Leuk voor jullie om te weten dat ik al veel complimenten heb gehad. Ben dus een zeer tevreden klant.
top service/garantie
snelheid van werken, beleefd
Overleg bij plaatsing. Ondanks dat ze niet alle juiste onderdelen hadden meegekregen werd alles ter plaatse zo goed mogelijk opgelost.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op